Legutóbbi tartalom: Szűrrátét

 1. Szűrrátét

  Pénzügyi számviteli ügyintéző tételek

  Szia varagi! A keresett könyv kapható az alábbi linken. https://uni-bge.hu/PSZK/Szervezeti-egysegeink/oktatasiszervezetiegysegek/SZAMVT/hirek/Megjelent-dr.-Sztano-Imre-Szamvitel-alapjai-c.-konyve
 2. Szűrrátét

  Pénzügyi számviteli ügyintéző tételek

  A programot nem ismerem. Viszont megosztok egy könyv címet, amely most jelent meg átdolgozott kiadásban. Hátha segítek ezzel valakinek. Több emailt is kaptam már új könyvekről, érdemes szétnézni az oldalon. Két éve vizsgáztam, Én is kaptam segítséget Tőletek. Köszönöm!
 3. Szűrrátét

  szőnyeg szövés

  Üdv. Az alábbi linken keresztül letölthető. [HIDE-THANKS]https://jensismidt0.wpdevcloud.com/?p=1034[/HIDE-THANKS]
 4. Szűrrátét

  Pénzügyi számviteli ügyintéző tételek

  Ezt a könyvet, most kedvezményes áron meg lehet vásárolni a Saldo kiadónál. Kb. 800 ft. Érdemes szétnézni náluk https://saldokiado.hu/konyvek/akcio/9 Nagyon sok kedvezményes áru könyv található a fenti linken.
 5. Szűrrátét

  Színes ötletek

  Köszönöm szépen! Boldog újévet kívánok!
 6. Szűrrátét

  Színes ötletek

  Szép napot kívánok mindenkinek! Keresem Pólya Zoltán Szalagszövés című könyvét, hátha megvan valakinek. Köszönöm szépen előre is a segitséget!
 7. Szűrrátét

  szőnyeg szövés

  Szivesen tettem! Ha tudok segiteni bármiben, máskor is szivesen teszem.
 8. Szűrrátét

  szőnyeg szövés

  Szia! Köszönöm kérdésedet! Az én szövőkeretem 55x65 cm. Ezen le tudok szőni egy 50x90 cm-es szőnyeget. Úgy kell számolni a szőnyeg hosszát, egyszer a keret elején lévő felvető szálak hossza, és a hátulján levő felvetőszálak 3/4-e, mivel a váltó nem tudja a szálakat nyitni ( szádnyílás ) és a...
 9. Szűrrátét

  szőnyeg szövés

  Párom többféle szövőkeretet készit gyerekeknek. Egyszerű keretet és váltósat is. Asztali szövőkeretet, szövőállványt és szövőszéket is. Szállit üzleteknek is. Rajta kívűl több készítő is van, akik szövőeszközök széles választékát készitik. Tehát kapható Magyarországon.
 10. Szűrrátét

  szőnyeg szövés

  Itt, ezen a weboldalon fel van töltve Petrás Anna: Szövőiskola c. könyve.itt #4 Ez ugyanolyan jól használható szövéstanuláshoz. A Nagy szövéskönyvhöz, nagyritkán hozzá lehet jutni, de rettentően drága. Jó tanulást kívánok!
Oldal tetejére