Legutóbbi tartalom: tothek

 1. tothek

  New Yorkban reklámozzák 56-ot

  Azért az sem semmi volt semmi ám, amikor Mécs Imre belépett az MSZP-be. MIndenki tudja, hogy megélhetésből tette, hiszen sok a gyermeke. OOOOlyan hiteles.
 2. tothek

  Beszelgeto topic

  Sparrow a gyerekeid tudnak magyarul? Van egy ismerős orvosnő, akinek a lánya 2 évesen került Amerikában,de már alig beszél magyarul, sőt ...
 3. tothek

  Beszelgeto topic

  Mindjárt mennem kell a dolgomra,pedig olyan jól elbeszélgettünk.Még egy tíz perc, s utána nincs mese.
 4. tothek

  Beszelgeto topic

  Nálunk Pennsylvania sötét erdeje a téma, van egyáltalán ott sötét erdő? Ez tényleg érdekes, majd mesélj róla, hiszen tényleg annyira más világ, hogy valami lehet ebben.Mondjuk a gének emlékeznek és ezt halljuk vissza.
 5. tothek

  Beszelgeto topic

  Mondjátok már el nekem, hogy, ha ilyen nagyok a gyerekek, akkor is úgy éreztek, mint régen, amikor kicsik voltak?
 6. tothek

  Beszelgeto topic

  Meséljmit mondott a lányod? Persze, ha elmondható,mert ez érdekes.
 7. tothek

  Beszelgeto topic

  Különben elég nagy korkülönbségek lettek volna a gyermekek között.
 8. tothek

  Beszelgeto topic

  Nekem még 6 éves óvodás fiam, de nekem is lehet 20 éves csak mondjuk úgy nehéz gyerekkorom volt és túl sok időt töltöttem tanulással. Szegény fiad.
 9. tothek

  Beszelgeto topic

  Én is szeretek utazgatni, én csak fél Európát jártam be, az az igazság, hogy valahogy nekem nem igen hiányzik Amerika. A hat éves fiam van megőrülve érte, képzeld el, néha olyanokatmond,mint aki előző életében ott élt, pedig én az ilyenekben nem hiszek Első szava a McDonalds volt, rámutatott...
 10. tothek

  Beszelgeto topic

  Akkor neked van egy nagyon szerencsés tulajdonságot, hogy könnyen beilleszkedsz. Egyébként mióta éltek külföldön?
 11. tothek

  Beszelgeto topic

  Igen gelenece tudom, mert én is mindent a lelkemre veszek, sajnos. Bár mondjuk azt is meg kell nézni, hogy ki mondja az ilyesmit. Itt ezt nehéz, s épp ezért kell gyorsabban átlépni rajta.
 12. tothek

  Beszelgeto topic

  Akkor nem is olyan irigylésreméltó hely Florida. Ez viccs, de amúgy szeretsz ott lakni? Írtad korábban másfelé is éltetek, merre volt a legjobb, ha lehetek indiszkrét.
 13. tothek

  Beszelgeto topic

  Szia Laca.
 14. tothek

  Beszelgeto topic

  Sparrow, akkor az eső azt jelenti, hogyjöhet újabb vihar? Remélem ti megfelelően védve vagytok? Mikor lesz újabb műtét? Vagy ne is kérdezzem.
 15. tothek

  Beszelgeto topic

  Bizony nincs messze, csak most másfelé kell menni, mert azt ígértük meg a kisfiamnak. Hegyeket, havat, de az jó messze van innen minden irányban, kb. 300 km. Ülünk itt a lavór alján.
Oldal tetejére