Legutóbbi tartalom: vkriszta75

 1. V

  Kifestők, színezők, rejtvények 2013

  Sziasztok! A felnőtt színezőből a Napsütötte Franciaország nincs meg valakinek? Ha igen kérlek tegyétek fel. Köszi előre is!
 2. V

  rómeó és júlia

  rómeó és júlia
 3. V

  Kreativ ötletek 2014

  Sziasztok! 4. éves tanárnőnek búcsú ajándékként ezt csináltuk:
 4. V

  Kreativ ötletek 2014

  Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Tanító bácsinak szeretnénk valamilyen saját magunk által készített ajándékot adni az év végén. Tudtok segíteni? Ötleteiteket előre is köszönöm!
 5. V

  Kreativ ötletek 2014

  A lányomnál Eiffel torony őrület van. Ha bármi Eiffel torony dekorációt, kiegészítőt, (lehet Párizs is) falmatricát ...stb tudtok kérlek segítsetek. Eiffel torony nyomtatható, kivágható sablonra is szükségem lenne. Segítségeteket előre is köszönöm!
 6. V

  Kreativ ötletek 2014

  A Papírcsodák 2. című könyvet keresem. Fel tudná valaki rakni? Köszi előre is!
 7. V

  Kreativ ötletek 2014

  Sziasztok! Az idei díszeim rég elkészültek, csak felrakni nem értem rá: Idén a piros-fehér nálam a menő, mint ahogy a képekből is jól látható.
 8. V

  Kreativ ötletek 2014

  Köszi a sok ötletet, csak ezek egyike sem jó, mert én vagyok a hibás nem írtam, hogy mit szeretnék. Szóval a ragasztópisztoly (meleg) megolvasztja, hideget sajnos hirtelen nem tudok beszerezni illetve duplája a melegnek. Zöld színű pet palackokból szeretnék egy fenyőfát készíteni, ahol a...
 9. V

  Kreativ ötletek 2014

  Még egy kérdés! Mivel lehet a pet palackokat összeragasztani? Köszi előre is!
 10. V

  ÜNNEPEINK - Szülinap - Névnap - Gyermeknap

  Szia! Van már egy ilyen fórum: Ünnepeink/Szülinap, Névnap néven Link http://canadahun.com/temak/%C3%9Cnnepeink-sz%C3%BClinap-n%C3%A9vnap-gyermeknap.23796/ Ott találsz ötleteket. De én már három iker (fiú-lány) partyt rendeztem és szerintem jó ha ki van találva valamilyen téma.
 11. V

  Kreativ ötletek 2014

  Sziasztok! Segítségetek szeretném kérni. Kültérre szeretnék kb. fél embernagyságú candy cane (piros-fehér) cukrot valamilyen újrahasznosítható anyagból, de egyenlőre nem tudom, hogy miből lehetne minél olcsóbban megvalósítani. Válaszaitokat várom, köszi előre is!
 12. V

  Kreativ ötletek 2014

  Halloweeni gyártmányom: Karácsonyi előkészületek parafadugóból:
 13. V

  Kreativ ötletek 2014

  Sziasztok! Ezt a könyvet keresem: Ha valakinek meg van kérem rakja fel! Köszi előre is!
 14. V

  Hallowen

  Tavalyi halloweeni bulin az alábbi játékok voltak: (hátha valaki idén szervez és jól jön egy-két ötlet) - csontvázat kivágtam fehér kartonból, eldugtam a részeit és össze kellett rakni - szellem kitűzőt készítettem fehér műanyag flakonból és sötétbe eldugtam és meg kellett keresni - bekötött...
 15. V

  Hallowen

  Idei koszorúm:
Oldal tetejére