Idézetek

Migo

Állandó Tag
Állandó Tag
"Mindig van egy személy,aki nem számít,hogy mit tesz,vagy
mit mond,és nem számít hogy hányszor okoz neked fájdalmat-nem tudod
elengedni,hiszen annyira sokat jelent neked. "
 

Migo

Állandó Tag
Állandó Tag
"Néha vereséget szenvedünk, de a vereséget úgysem kerülhetjük el.
Ezért aztán még mindig sokkal jobb, ha az álmainkért vívott harcban veszítünk
el néhány csatát, mint ha úgy szenvedünk vereséget, hogy azt sem tudjuk, miért
harcoltunk."
 

Eniko05

Állandó Tag
Állandó Tag
“Az alaptörvény kimondja, hogy a hasonló, hasonlót vonz. A negatív gondolkodás biztosan negatív eredményt hoz. Ennek megfelelően ha valaki rendszeresen optimistán és pozitívan gondolkozik, akkor ezen gondolatai kreatív erőket hoznak mozgásba - és a siker, ahelyett, hogy elkerülné, elkezd felé áramlani.
(Norman Vincent Peale)
 

Ile57

Állandó Tag
Állandó Tag
"Az elmésség sokszor vág, sért, de a humor sohasem; az csak mosolyt csal ki az ajkakra, vagy könnyet a szembe, és édes meleget áraszt a szív körül, mert a humor nedve az író szívén átszivárogva csöppen el, s újra a szívekhez iparkodik."
Mikszáth Kálmán
 

aanne_36

Állandó Tag
Állandó Tag
Emberek
,,Az emberek játszanak a szavakkal. Úgy éppen, mint a gyermekek a játékkockákkal. Csakhogy a szavak veszedelmesebbek, mint a játékkockák. Nem lehet összeszedni őket, és elrakni a ládába, ha rosszul sikerült a játék. A szavak örökre ott maradnak, ahová az első pillanatok hangulatában helyeztük őket. Láthatatlanok és megfoghatatlanok, és ezért nem lehet kijavítani a hibát, amit elkövettünk velök. Az emberek hihetetlenül könnyelműen játszanak a szavakkal,,
(Wass Albert)
 

Jégkirálynő

Állandó Tag
Állandó Tag
"Az égbolt méltósága odaveszne, ha csak egyetlen oszlop is tartaná, s a te hited is veszítene dicsőségéből, ha valami olyanon nyugodnék, amit testi szemmel fel lehet fedezni."

/C. H. Spurgeon/
 

Jégkirálynő

Állandó Tag
Állandó Tag
"Mindannyian kudarcot vallottunk abban, hogy a tökéletesről szőtt ábrándjainkhoz méltót alkossunk. Ezért én a mindenséghez mért ragyogó kudarcaink alapján rangsorolom magunkat."

/Thornton Wilder/
 
Oldal tetejére