Cikk: Amerika legsúlyosabb iskolai vérengzése

Zoli_USA

Állandó Tag
Állandó Tag
Általában én híve vagyok a szabadságjogoknak, de úgy vélem ennek ellenére, hogy az USA nagy hibát követett el, amikor engedélyezte a fegyvertartást magánszemélyeknek. Ahol fegyver van, azt előbb-utóbb el is sütik. Számos ország példája bizonyítja, hogy egy társadalom kiválóan meglehet úgy is, hogy a civilek nem birtokolnak fegyvert úgy általában, legfeljebb némelyikük, elenyésző kivételként, rendkívül speciális esetekben.
 

lucamami78

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezek a tanárok HŐSÖK. Mint például az a 27éves tanárnő, aki az összes elsősét elbújtatta a szekrényekbe és azt mondta, hogy a tornateremben vannak, ezért őt ölte meg, és minden kisgyerek megmenekült...őszinte részvétem a szülőknek, családoknak...a történtekre nem lehet szavakat találni:(
 

tsz

Állandó Tag
Állandó Tag

hogy érthetőbb legyen:

A tanácsadó válasza az elnöknek:
1. állj ki a széles tömegek elé és ejts krokodil könnyeket a veszteséget elkönyvelve -- nő a népszerűséged, és lesz esélyed betiltatni a lakosság fegyvereit...
2, vizsgáltasd ki az antidepresszánsok hatásait és szigoritsd/tiltsd be használatukat-- merénylet áldozata lehetsz...

8 iskolai ámokfutóból 7 antidepit szedett, vagy nemrégiben vonták meg tőle az antidepit...

http://www.youtube.com/watch?v=OyPuE314SDQ&feature=youtu.be
http://www.naturalnews.com/034433_SSRI_drugs_children_murder.html
 

Hangabébi

Új tag
Sziasztok! Pont ilyen témáról is beszélgettünk az egyetemen!
Az USA-ban csaknem 500$ elég ahhoz,hogy fegyvered legyen. Ilyen nagy népesség mellett kevés fegyveres visszaélés történik. Igenis, megvan a kultúrájuk hozzá. Ennek a fiatalembernek pszichés problémái voltak és fegyvere. De ha autója van, akár azzal gázol halálra embereket, ha bombája van azzal gyilkol. Nem az volt a lényeg, hogy mivel tette.
A szülőknek jobban kellene figyelni, hogy a médiából mit enged a gyerekének megenni. Ott kezdődik a probléma, hogy az ödipális korszakban válik belsővé az agresszív viselkedés. Egy jó kis számítógépes öldöklős játék 100élettel és kész az agresszív személyiség. Nem fogja tudni, hol kezdődik a valóság.
Nagyon együtt érzek a gyászolókkal! Nehéz lesz újra felépíteni a szülők bizalmát.
Az amerikai pedagógusok ismét bizonyosságot tettek professzionalizmusukról.
 

lampard

Állandó Tag
Állandó Tag
Borzasztó tragédia, részvétem a hozzátartozóknak, soha nem múló fájdalommal kell továbbélniük
Kívánom, hogy az életben maradt családtagjaik nyújtsanak annyi erőt, hogy elviselhessék ezt a fájdalmat.
 

Tufa

Állandó Tag
Állandó Tag
Már gyermekkorban kiderül, kiből lesz az ilyen ámokfutó! Aki sokat játszik egyedül, kevés barátja van (vagy nincs is), alig kommunikál stb. Egy gyermek szemlyisége 3-4 éves koráig alakul ki, sokszor a szülők nemtörődömsége vezet oda, hogy ilyen elmebeteg felnőtteket "kreáljanak"! És ezek után még jön a sok pszichére ható, ötletet adó sorozat, videojáték stb.
Katasztrófa!
 

Mani85

Állandó Tag
Állandó Tag
kell a sok öldöklős mese és játék,bár ha egy emberrel volt gond,miért ártatlan gyerekeken élte ki magát?
 
Oldal tetejére