Belépés kizárolag Hölgyekneknek !

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Most már ideje kijózanodni, itt a Karácsony. :DPiásüvegeket elhajítani, helyette szaloncukor és mákoskalács legyen a kezekben.:D
Hölgyek finom, ügyes, szorgos kezei csodálatos mákoskalácsokat készítenek ilyenkor nékünk, gyarló férfinépnek.
Minden hölgyet illessen dícséret egész éves áldozatkész házimunkájáért. Bizony le a kalappal előttetek...! :D
 

Rinka

Állandó Tag
Állandó Tag
Hölgyek finom, ügyes, szorgos kezei csodálatos mákoskalácsokat készítenek ilyenkor nékünk, gyarló férfinépnek.
Minden hölgyet illessen dícséret egész éves áldozatkész házimunkájáért. Bizony le a kalappal előttetek...! :D
Ez a dícséret, azt hiszem, minden hölgy számára örömet jelent. Köszönjük az elismerést, legyen jó étvágyatok a kalácshoz.
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
A férfi, a testmozgás és a szex

Meglepő, de sportolási szokásaiból rengeteg rejtett tulajdonságára lehet következtetni. Többet elárul jelleméről, szokásairól, ágybéli viselkedéséről, mint gondolnánk. Egy kis játék sporttal, pasikkal, szexszel.

A focista
A csapatszellem megszállottja. Szereti a nagy haveri kört – ahol megvitathat egy-egy meccset. Így hát sok barátja van – nem az a kimondott magányos típus. Ha felszed egy nőt, azt elsősorban azért teszi, hogy villoghasson vele mások előtt. Kapcsolataiban túlságosan is célratörő. Magyarán: csak a gól érdekli az ágyban is.
Őt válaszd, ha imádsz kettesben zuhanyozni, szereted a rövid, de jól megkoreografált lepedőcsatákat, feltéve, ha nem bánod, hogy az egész csapat tudni fogja a végeredményt!
Menekülj viszont, ha aranykezű szeretőre vágysz, ugyanis a focista játék közben annyira a lábára koncentrál, hogy a végén azt sem tudja, mire való a kéz.
A kocogó
<TABLE height=293 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=180 background=http://nana.hu/lapokkepek/cikkek/61000/61468_sport2.jpg border=0><TBODY><TR><TD><!--
61468_sport2.jpg
--></TD></TR></TBODY></TABLE>A kitartás embere. Órákon át kocogni nemcsak akaraterő kérdése, jókora türelem is szükségeltetik hozzá. A kocogó kitartóan hódít, nem sieti el a dolgokat.
Őt válaszd, ha türelmes, állhatatos szeretőre van szükséged, mert ő csak lassan jut el a csúcsra. Megértően viselkedik az előjáték során, és akkor is, ha ismétlést kérsz. Ha kell egész éjszaka. Ritmusérzéke is kifejlődik a futás közben – ez az ágyban se hátrány.
Menekülj viszont, ha ki nem állhatod a rutinból szeretkező férfiakat. A kocogó ritkán improvizál, ha egyszer felveszi a tempót, nehéz kizökkenteni. Lelke mélyén nagyon magányos.
A hokis
Ragaszkodó típus. Nem a kiművelt szellem, hanem maga a nyers férfierő. A romantikázáshoz kissé esetlen, de jó étvágya, amivel habzsolja az életet, kétségtelenül vonzó partnerré teszi.
Ha képes vagy szeretni egy esetlen, jóindulatú mackót, akkor válassz egy hokist. Gyengéd, de hatalmas ereje van. Nincsenek gátlásai, felszabadultan szeretkezik, nem válogat sem a szavakban, sem a helyszínekben.
Azonban ha kiművelt szellemű, finom ízlésű férfira vágysz, menekülj. Akkor se őt maradj, ha utálsz felnőtt férfit babusgatni.
A jógázó
Többre tartja a szellem erejét, a testiénél. Számára a szeretkezés nagy része agymunka – egy kis meditáció, relaxálás, majd felkészülés a kozmikus élmény befogadására.
Ha úgy érzed, hogy a dolgok spirituális megközelítése nagyon is kedvére való, benne ideális társra találsz. Feltéve, ha azt sem bánod, hogy utána nem az ölelését, hanem egy légzőgyakorlatot választ.
Meneküljön viszont, ha kellemetlennek érzed, hogy miközben egyikőtök horkol, a másik a világmindenség energiáit érzi az ágyban.
<TABLE height=192 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=395 align=center background=http://nana.hu/lapokkepek/cikkek/61000/61469_sport3.jpg border=0><TBODY><TR><TD><!--
61469_sport3.jpg
--></TD></TR></TBODY></TABLE>
Az extrém sportoló
Szereti a borzongást. Számára játék az élet, minél veszélyesebb, annál jobb.
Válaszad őt, ha unod az unalmas ágyjeleneteket, és valami szokatlanra vágysz. Ha képes vagy állandóan megújulni és meglepni a férfit. Ha el tudod engedni magad mellől, amikor menni akar. De meneküljön, ha félsz a betegségektől. Hiszen ő imád kockáztatni – minden téren.
Az úszó
Nem fogy ki a szuszból, jól bírja az ütemet, bár egy kicsit magányos lélek. Kissé gyermeteg is, mégsem fél, és bátran a mély vízbe veti magát.
Válaszd őt, ha kedveled a hosszú távot a szerelemben is. Ha szívesen lubickolnál a boldogságban és egy kád vízben közösen. De menekülj, ha nem szereted a zárkózott pasikat, akik füldugót használnak, és klórszagúak az uszodavíztől.
A teniszező
<TABLE height=293 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=180 background=http://nana.hu/lapokkepek/cikkek/61000/61470_sport4.jpg border=0><TBODY><TR><TD><!--
61470_sport4.jpg
--></TD></TR></TBODY></TABLE>Gyorsan, kapkodva mozog. Sportja iránti lelkesedését sokszor színtiszta sznobizmus fűti. Sikeres ember ő, így aztán nincs ideje még a szerelemre sem.
Ha utálod a romantikát, az elő- és utójátékot, és a gyors, érzelemmentes találkozások híve vagy, válaszd őt. Ha azonban utálod a sietős, izzadt pasikat, akik mindjárt zuhanyozni rohannak, inkább menekülj. Csak magukkal vannak elfoglalva, szerelemről szó sem lehet.
A szertornász
Teste ruganyos. Minden mozdulatát ellenőrzi – ez megfosztja a természetesség bájától. Sőt, mintha saját képmásába is beleszeretett volna.
Őt válaszd, ha feltett szándékod, hogy végigpróbálod a Káma Szútra és az Illatos kert összes testhelyzetét. De meneküljön, ha kiütést kapsz az olyan szép férfiaktól, akik zavarba ejtenek a végén azzal, hogy megkérik, pontozd a bemutatott gyakorlatot.
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
B.U.E.K. :)

Flörtölésből jeles .....

Gyere közelebb, még közelebb! Nem kell félni, nem fog fájni! Sőt! Ilyen kellemes élményben pasinak már régen volt része. És láss csodát, kiszemelted aktivizálja magát, ügyesen dekódolja a jeleket, „vészesen” közelít. Mivel babonázod meg a férfiakat? Szexi kisugárzásoddal és természetesen azzal, hogy mersz flörtölni. Taníts meg minket is néhány csábító trükkre!


<SCRIPT language=JavaScript>document.write(banner_script(330,247)); </SCRIPT><SCRIPT src="http://ad.de.doubleclick.net/adj/www.rtlklub.hu/erotika;pack=cikk;sz=330x247;ord=1167626139442?"></SCRIPT>

Elárulod, hogy minek köszönheted sikeredet? Csajok, figyelem, most egy kis csábító lecke következik! Figyeljetek és tanuljatok! A téma: Hogyan flörtölj profin? Az elméleti oktatás után kötelező a gyakorlatban is hasznosítani mindazt, ami itt tanultál. Nincs lazsálás, csak kitartó „vadászat”. Menni fog? Kezdjük a tényeknél!
jelesolelv.jpg
A férfiak 76 százaléka szereti, ha a nő kezdeményez. Az igazság az, hogy mindig – az esetek 66 százalékában - mi kezdeményezünk, csak ezt a pasik észre sem veszik, ezért hiszik azt, hogy már megint ők voltak a szuper macsók. Ha valaki tetszik nekünk, elkezdjük jelekkel bombázni, melyekkel ügyesen a közelünkbe csalogatjuk. A „hímekre” hatalmas hatással vannak apró flört-trükkjeink, minden egyes rezdülésünkre reagálnak, anélkül, hogy ez tudatosulna bennük. Nemhiába, a férfit és a nőt egymásnak teremtették, összhang nélkül nagy bajban lennénk. Első szabály tehát: Hangolódj vele egy hullámhosszra!
jelesnevetv.jpg
Hagyd, hogy „tested beszéljen”, sokszor egy-egy mozdulat többet ér ezer szónál. Mire figyel leginkább az első találkozásnál a férfi? Testedre és annak üzeneteire, csak ezután „fürkészi” beszédstílusodat, mélyül el jobban a csevegésben. Ha azt szeretnéd, hogy egyre közelebb kerüljön hozzád, cseppentsd magadra a férfiak kedvenc illatát, a vaníliát! Viselkedj természetesen, ülj lazán, mosolyogj sokat – de ne ess túlzásba, nem a vég nélküli röhögcsélésre gondoltam. Élvezd a beszélgetést! Csak akkor válik belőled profi csábító, ha jól érzed magad a bőrödben. Ideje levedlened a kisebbségi-komplexust!
jelesrandiv.jpg
Mindenkinek jólesnek a bókok! Nem ciki ám megdicsérni másokat. Ha sok-sok pozitív visszajelzést szeretnél kapni a külvilágból, legyél barátságos. A mufurc csajok mindenkit taszítanak, nem csak a pasikat. Mosolyod mosolyt csal a többiek arcára is. Miért ne ajándékozhatnád meg a világot egy kis jókedvvel! Főleg kiszemelteddel ne fukarkodj! Ha látod rajta, hogy „bejössz neki”, adj neki lehetőséget, hogy máskor is randira hívjon. Hogyan? Kérdezz ügyesen: hozakodj elő egy jó kis programmal, majd jelölj meg két napot a héten, amikor ráérsz. Ha biztosra akarsz menni, választás elé kell állítanod. Aprócska, de a kapcsolatotok szempontjából fontos döntést kell meghoznia. Ha jól „vizsgázik”, már egy lépéssel közelebb vagytok a boldogsághoz.
 

mocsari

Állandó Tag
Állandó Tag
Én nem csípem a vanilia illatát, inkább ne legyen parfüm, elég egy kellemes sampon, és amikor meglibbenti a szél a haját akkor beleszippantani. :) Sokszor az eccerű illatok nagyobb hatást érnek el szerintem, mint egy erős parfüm, legalább is nálam.
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Én nem csípem a vanilia illatát, inkább ne legyen parfüm, elég egy kellemes sampon, és amikor meglibbenti a szél a haját akkor beleszippantani. :) Sokszor az eccerű illatok nagyobb hatást érnek el szerintem, mint egy erős parfüm, legalább is nálam.
Én szeretem a természetes illatokat. Persze ha valami bűzlik, akkor nem árt a vegyszer... A parfümöt pedig csak diszkréten szabad használni. Úgy kellemes. A tömör illatfelhő már inkább taszítólag hat. Persze van aki szereti az erősebb hatásokat. Pl. ételek fűszerezése során. :D
 

myszty

Állandó Tag
Állandó Tag
Egy pasi levele és a válasz...

<o></o>
<o></o>KEDVES BARÁTNŐMNEK:

Az elmúlt évben 365-ször próbáltam veled szeretkezni. Ebből
36-szor sikerült, ami átlagban 10 naponként egy alkalom.

Íme a lista, miért nem voltam többször eredményes:
54-szer azért, mert az ágynemű mosásban volt,
17-szer azért, mert túl késő volt,
49-szer azért, mert túl fáradt voltál,
20-szor azért, mert túl meleg volt,
15-ször azért, mert aludni akartál,
22-szer azért, mert fájt a fejed,
17-szer azért, mert féltél, hogy felébred a gyerek,
16-szor azért, mert túlságosan felbosszantottak,
12-szer azért, mert az a nap rossz volt abban a hónapban,
19-szer azért, mert korán kellett felkelned,
9-szer azért, mert azt mondtad, nincs hozzá kedved,
7-szer azért, mert leégtél a napon,
6-szor azért, mert a késő esti show-t nézted,
5-ször azért, mert nem akartad összekócolni az új frizurád,
3-szor azért, mert a szomszédok meghallanak minket,
9-szer azért, mert az anyád meghall minket.
A 36 esetből, amikor sikerült, nem volt kielégítő az eredmény
6-szor azért, mert te csak ott feküdtél,
8-szor azért, mert emlékeztettél arra, hogy van egy repedés a
mennyezeten,
4-szer azért, mert azt mondtad, siessek, hogy hamar túl
legyünk rajta,
7-szer azért, mert fel kellett hogy ébresszelek, hogy
megmondjam, befejeztem,
1-szer azért, mert attól féltem fájdalmat okoztam, mert úgy
éreztem, megmozdultál.

CÁFOLAT................

KEDVES BARÁTOMNAK:

Azt hiszem, kicsit összezavarod a dolgokat. Íme azok az okok,
amiért nem tudtál többször, mint ahányszor sikerült:
5-ször azért, mert részegen jöttél haza, és a macskát próbáltad
megdugni,
36-szor azért, mert egyáltalán nem jöttél haza,
21-szer azért, mert nem állt fel,
33-szor azért, mert túl gyorsan elmentél,
19-szer azért, mert lekonyult, mielőtt még hozzákezdtél volna,
38-szor azért, mert túl sokáig dolgoztál,
10-szer azért, mert görcs állt a talpadba,
29-szer azért, mert korán kellett kelned, hogy golfozni menj,
2-szer azért, mert verekedtél, és tökön rúgtak,
4-szer azért, mert beakadt a nadrágodon a cipzár,
3-szor azért, mert megfáztál és folyt az orrod,
2-szer azért, mert szálka ment az ujjadba,
20-szor azért, mert elfelejtetted mi is járt az eszedben
egész nap,
6-szor azért, mert a pizsamádba mentél el, miközben disznó
könyvet olvastál,
98-szor pedig azért, mert nem értél rá, mivel focit,
baseballt, stb.-t néztél a tévében.

<o>
</o>
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
Langy esõben, tömör ködben,
hót részegen, mély gödörben,
SZILVESZTER-nek nehéz napján,
négykézláb az árok partján,
átölelem a világot
BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK !!!!



getmsg
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
<TABLE id=articleWrapper><TBODY><TR><TD>
csabilancomev.jpg
Tiszta pórus, rendes lány. Hetente egyszer „takarítsd ki" pórusaidat, gyümölcssavas maszkkal tisztogasd meg bőrödet! Az enyhe savak kíméletesen leválasztják az elhalt hámsejteket, végre fellélegezhetnek a pórusok. Üde pofin még a smink is jobban mutat. A makulátlan bőr nem kíván többet színezett nappali krémnél vagy kompakt púdernél, a picit problémásabb arcbőrt közepes vagy duplán fedő alapozóval teheted simává. Széles, nagy ecsettel vigyél fel egy kis pirosítót is, de csak „egészséges mennyiségben”!
csabiszajv.jpg
Illatos a bőröd, szép a pofid, már csak valami figyelemfelkeltő dologra van szükséged. Mi az egyik legszexibb dolog a nőn? Igen, a csókos ajak. Pingáld ki szádat valamilyen dögös színű rúzzsal! A vörös démoni, rém szexi, csak nem mindenkinek áll jól. A rózsaszín és a bézs már annál inkább. Rúzsszíneddel üzenni is tudsz a külvilágnak. A pirossal azt, hogy nagyon belevaló csaj vagy, a rózsaszín az ártatlan, míg a bézs a magabiztos nők színe. Vigyázz, hogy mit teszel a szádra!

<!-- ARTICLE PAGER START --></TD><!-- ARTICLE BODY END --><TD> </TD></TR></TBODY></TABLE>
 

Anry

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindig tudtam, hogy áldásos a hatása:p csodálkoztam is volna azon, hogy csak úgy szeressem:p:p:p!
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
:)

spacer.gif
Heti szexhoroszkóp január 6-tól 12-ig
BAK

<TABLE style="text-size: 6px" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=180 align=right border=0><TBODY><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD bgColor=#e1f2d3 colSpan=3><CENTER>
bak_infobox.jpg
</CENTER></TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-LEFT: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px solid" bgColor=#008000 colSpan=3 height=18>A bak jellemzői

</TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 9px; PADDING-LEFT: 9px; PADDING-BOTTOM: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px dotted; PADDING-TOP: 9px" bgColor=#e1f2d3 colSpan=3>December 22. - Január 20.
Jellege: föld
Szín: sötétzöld, khaki, fekete
Drágakő: onyx
Szerencsenap: szombat
Szerencseszám: 2 és 4
Virág: Fagyöngy, pálma, borostyán
Uralkodó bolygó: Szaturnusz
Szerelmes: Szűz, Bika

</TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-LEFT: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px solid" bgColor=#008000 colSpan=3 height=18>Kapcsolódó fórum

</TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 9px; PADDING-LEFT: 9px; PADDING-BOTTOM: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px dotted; PADDING-TOP: 9px" bgColor=#e1f2d3 colSpan=3></TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="BORDER-LEFT: #008000 1px dotted; BORDER-BOTTOM: #008000 1px dotted" bgColor=#e1f2d3 colSpan=2>
spacer.gif
</TD><TD style="BORDER-BOTTOM: #008000 1px dotted" width=9 bgColor=#e1f2d3>
spacer.gif
</TD></TR></TBODY></TABLE>
A következő napokban is inkább a munkád köti le a figyelmedet, s azon veheted észre magad, hogy talán már hetek óta nem történt semmi veled erotikus értelemben. Azt tapasztalhatod, hogy nem vagy ráhangolódva s szexre, s egy kicsit megélheted azt is, hogy egyenesen terhedre van partnered közeledése. Szerencsés esetben nem erőlteti rád a dolgot, s akkor szabadon dönthetsz, s nincs a kedvetlenségednek semmi következménye. Azonban még ilyen körülmények között is, érdemes figyelembe venned partnered igényeit is, hiszen neki hiányozhat az intim együttlét.
Tipp: gondolkodj el azon, hogy neked mi segít abban, hogy rá tudj hangolódni a szexualitásra. S erre vezesd rá a partneredet is!




VIZONTO
<TABLE style="text-size: 6px" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=180 align=right border=0><TBODY><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD bgColor=#e1f2d3 colSpan=3><CENTER>
vizonto_infobox.jpg
</CENTER></TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-LEFT: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px solid" bgColor=#008000 colSpan=3 height=18>A vízöntő jellemzői

</TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 9px; PADDING-LEFT: 9px; PADDING-BOTTOM: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px dotted; PADDING-TOP: 9px" bgColor=#e1f2d3 colSpan=3>Január 21. - Február 19.
Jelleg: levegő
Szín: zöld árnyalatok, és indigókék
Drágakő: opál, akvamarin, zafír
Szerencsenap: szombat
Szerencseszám: 1 és 6
Virág: Orgona, alpesi rózsa, pitypang
Uralkodó bolygó: Uránusz és Szaturnusz
Szerelmes: Ikrek és Mérleg

</TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-LEFT: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px solid" bgColor=#008000 colSpan=3 height=18>Kapcsolódó fórum

</TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 9px; PADDING-LEFT: 9px; PADDING-BOTTOM: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px dotted; PADDING-TOP: 9px" bgColor=#e1f2d3 colSpan=3></TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="BORDER-LEFT: #008000 1px dotted; BORDER-BOTTOM: #008000 1px dotted" bgColor=#e1f2d3 colSpan=2>
spacer.gif
</TD><TD style="BORDER-BOTTOM: #008000 1px dotted" width=9 bgColor=#e1f2d3>
spacer.gif
</TD></TR></TBODY></TABLE>
Olyan időszakodat éled, amikor nagyon érdekel a szexualitás, s mindezt nagyon szabadon, a Te normáid szerint szeretnéd megélni. Teli vagy energiával, s a szexből nincs annyi mennyiség, amely most elegendő lenne számodra. Nagyon temperamentumos vagy, s a következő napokban szinte elemi igényeddé válhat a szex. Ha állandó partneredtől nem kapod meg, akkor fizikai kényszert érezhetsz arra, hogy máshonnan megkapd, tehát mindenképpen szükséged lesz rá, akár napi szinten. Érdemes lenne beszélned a saját igényeidről partnereddel, lehet, hogy eredményre vezet!
Tipp: különösen érzelmileg kerülhetsz zavarodott állapotba, hiszen úgy érezheted, hogy választanod kell partnered és a saját igényeid között!
<TABLE height=25 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=270 border=0><TBODY><TR><TD width=10 background=hn_images/horoszkop_valaszto_csik_bal.gif>
spacer.gif
</TD><TD background=hn_images/horoszkop_valaszto_csik.gif>
spacer.gif
</TD><TD width=15 background=hn_images/horoszkop_valaszto_csik_jobb.gif></TD></TR></TBODY></TABLE>






HALAK
<TABLE style="text-size: 6px" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=180 align=right border=0><TBODY><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD bgColor=#e1f2d3 colSpan=3><CENTER>
halak_infobox.jpg
</CENTER></TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-LEFT: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px solid" bgColor=#008000 colSpan=3 height=18>A halak jellemzői

</TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 9px; PADDING-LEFT: 9px; PADDING-BOTTOM: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px dotted; PADDING-TOP: 9px" bgColor=#e1f2d3 colSpan=3>Február 20. - Március 20.
Jelleg: víz
Szín: világoskék, ibolya, barna
Szerencsenap: csütörtök
Drágakő: A pénzzel kirakott ékszerek hoznak gazdagságot
Szerencsenap: csütörtök
Szerencseszám: 4 és 9
Virág: Szegfű, jázmin, pálma, borókabogyó
Uralkodó bolygó: Jupiter és a Neptunusz
Szerelmes: Rák, Szűz, Skorpió

</TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-LEFT: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px solid" bgColor=#008000 colSpan=3 height=18>Kapcsolódó fórum

</TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 9px; PADDING-LEFT: 9px; PADDING-BOTTOM: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px dotted; PADDING-TOP: 9px" bgColor=#e1f2d3 colSpan=3></TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="BORDER-LEFT: #008000 1px dotted; BORDER-BOTTOM: #008000 1px dotted" bgColor=#e1f2d3 colSpan=2>
spacer.gif
</TD><TD style="BORDER-BOTTOM: #008000 1px dotted" width=9 bgColor=#e1f2d3>
spacer.gif
</TD></TR></TBODY></TABLE>

Nagyon szeretnél minden kellemeset és jót megkapni az élettől, s ebbe a kategóriába tartozik az érzékiség is. Szexualitásod fő témája a következő napokban az érzékiség lesz, s ez alkalmat ad arra, hogy a szexet teljes egészében kiélvezd. Persze mindezt érdemes egyfajta „körítéssel” megtenni, vagyis egy jó vacsora, valamint egy pohár finom bor után jobban eshet a szex is. Nem is beszélve arról, hogy érdemes hozzá megteremteni a megfelelően erotikus környezetet is. Mindez már művészetnek számít, s nagy elégedettséggel tölt el, hogy az erotikát magas szinten műveled.
Tipp: fogadd el, hogy neked is vannak olyan időszakaid, amikor sokkal inkább szükséged van az érzéki élvezetekre, s éld meg az élményeket!
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
KOS
Lehet, hogy kissé unalmassá vált számodra a szexuális életed, s talán ebben az is benne van, hogy mostanában nincs is igazán erőd és energiád ahhoz, hogy foglalkozz életednek ezzel a területével. Próbálj egy kicsit rugalmasabban jelen lenni az erotika területén, amihez elsősorban végig kellene gondolnod, hogy mi az, amit soha nem csináltok a partnereddel, de azért a fantáziavilágodban elég élénken él. Minden szóba jöhet, ami szokatlan, s jó ötlet lenne, ha a spontán, váratlan, s természetes erotika is előtérbe kerülhetne a kapcsolatotokban, ami nagyon jót tenne kapcsolatodnak is!
Tipp: érdemes bátran hozzáállnod ahhoz a témához, hogy miként is vesd fel partnerednek azt, hogy valami másra is vágysz, mint eddig!
<TABLE style="text-size: 6px" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=180 align=right border=0><TBODY><TR><TD width=5></TD><TD bgColor=#e1f2d3 colSpan=3><CENTER>
kos_infobox.jpg
</CENTER></TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-LEFT: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px solid" bgColor=#008000 colSpan=3 height=18>A kos jellemzői

</TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 9px; PADDING-LEFT: 9px; PADDING-BOTTOM: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px dotted; PADDING-TOP: 9px" bgColor=#e1f2d3 colSpan=3>Március 21. - Április 20.
Jelleg: tűz
Szín: vörös
Drágakő: ametisztet válasszon, ha harmonikus követ szeretne.
Szerencsenap: kedd
Szerencseszám: 7 és 3
Virág: vörös rózsa
Uralkodó bolygó: Mars
Szerelmes: Oroszlán és Nyilas

</TD></TR></TBODY></TABLE>
<TABLE style="text-size: 6px" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=180 align=right border=0><TBODY><TR><TD width=5></TD><TD bgColor=#e1f2d3 colSpan=3><CENTER>
bika_infobox.jpg
</CENTER></TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-LEFT: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px solid" bgColor=#008000 colSpan=3 height=18>A bika jellemzői

</TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 9px; PADDING-LEFT: 9px; PADDING-BOTTOM: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px dotted; PADDING-TOP: 9px" bgColor=#e1f2d3 colSpan=3>Április 21. - Május 20.
Jelleg: föld
Szín: napsárga és a zöld
Drágakő: achát, smaragd, karneol, topáz
Szerencsenap: szerda
Szerencseszám: 5 és 8
Virág: ibolya, krizantém, verbéna
Uralkodó bolygó: Vénusz
Szerelmes: Rák, Szűz, Bak, Mérleg

</TD></TR></TBODY></TABLE>


BIKA
Valójában fontos neked állandó partnered, de óriási igényed van arra is, hogy olyan helyzeteket tapasztalj meg a szexben, amilyenekben eddig még nem volt részed. Minden vágyad az, hogy új ismeretségeket köss, s nagyon határozott az igényed a szabadságra is. Valójában szívesen kipróbálnád, hogy milyen a szex egy számodra ismeretlen partnerrel, de tartós kapcsolatod is fontos lehet neked. Erotikus kíváncsiságod akkor győz, ha állandó kapcsolatodat szexuális tekintetben ellaposodottnak érzed, hiszen ebben az esetben szinte kikerülhetetlen az, hogy új viszonyt keress magadnak.
Tipp: ha egy kicsit játékosabban éled meg a szexualitást, az, sokat segíthet abban, hogy vissza vidd az életedbe a szenvedélyt!

IKREK
Jó ötlet lehet, ha gondolkodsz egy kicsit azon, hogy partnered vajon mit él meg a szexualitásban, s tényleg annyira megfelelő-e számára az intim világotok, mint ahogyan azt Te hiszed. Itt az ideje annak, hogy teljes lényeddel partneredre figyelj a szexualitásban is, s persze nem árt az sem, ha érzelmileg is ráhangolódsz. Jellemző lehet rád most, hogy nagyon is egyértelműen kezeled a szexet, tehát biztos vagy abban, hogy mindkettőtöknek a lehető legjobb az együttlét. Jó lenne, ha nyíltan megkérdeznéd partneredtől, hogy meg van-e elégedve intim kapcsolatotokkal, s kérdezz rá arra is, hogy min változtass Te.
Tipp: általában nem könnyű feladat beszélni arról, hogy milyen igényekkel rendelkezel a szex területén. Jó ötlet lehet, ha Te kezded a beszélgetést!<TABLE style="text-size: 6px" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=180 align=right border=0><TBODY><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD bgColor=#e1f2d3 colSpan=3><CENTER>
rak_infobox.jpg
</CENTER></TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-LEFT: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px solid" bgColor=#008000 colSpan=3 height=18>A rák jellemzői

</TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 9px; PADDING-LEFT: 9px; PADDING-BOTTOM: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px dotted; PADDING-TOP: 9px" bgColor=#e1f2d3 colSpan=3>Június 22. - Július 22.
Jelleg: víz
Szín: tört fehér, ezüst, szürke, világos lila
Drágakő: opál, smaragd, hegyi kristály
Szerencsenap: hétfő
Szerencseszám: 7 és 3
Virág: fehér rózsa, nárcisz, liliom
Uralkodó bolygó: Hold
Szerelmes: Skorpió, Halak

</TD></TR></TBODY></TABLE>

<TABLE style="text-size: 6px" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=180 align=right border=0><TBODY><TR><TD width=5></TD><TD bgColor=#e1f2d3 colSpan=3><CENTER>
ikrek_infobox.jpg
</CENTER></TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-LEFT: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px solid" bgColor=#008000 colSpan=3 height=18>A ikrek jellemzői

</TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 9px; PADDING-LEFT: 9px; PADDING-BOTTOM: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px dotted; PADDING-TOP: 9px" bgColor=#e1f2d3 colSpan=3>Május 21. - Június 21.
Jelleg: levegő
Szín: világos árnyalatok, elsősorban sárga
Drágakő: topáz, akvamarin, berill
Szerencsenap: csütörtök
Szerencseszám: 7 és 5
Virág: azálea
Uralkodó bolygó: Merkúr
Szerelmes: Vízöntő és Mérleg

</TD></TR></TBODY></TABLE>

RAK
Figyelj arra a következő napokban, hogy partnered elhanyagoltnak érezheti magát melletted, hiszen sem erőd, sem, pedig kedved sincs a szexhez. Kissé fáradtabb időszakodat éled, s a szexualitás területe háttérbe szorulhat életedben. Partnered bizony megélheti a kudarc élményét, amikor a csábítással próbálkozik. Segíthet neked, ha tudatosan hangolódsz rá a szexre, s időt hagysz magadnak arra, hogy valóban kedvet érezz hozzá. Most érdemes hangsúlyt helyezned az érzelmi kérdésekre is, hiszen az érzelmekkel egyenes arányban állnak a testi vonatkozások is!
Tipp: ha nincs kedved a szexhez, akkor ne vállald fel, hiszen, ha nem vagy ott az együttlétben, akkor nem túl sok értelme van, hogy belemenj!

OROSZLAN
Szokatlanul érzékeny hangulatban vagy, s a következő napokban nemcsak a szexre vágysz, hanem sokkal inkább annak az érzelmi hátterére. Fontos lesz neked a gyengéd összebújás, egymásra hangolódás a szexben. Ezzel szeretnéd kifejezni a partnered iránt érzett szeretetedet. Éppen ezért nyers és vad erotika most nem annyira érdekel. Fektess hangsúlyt a szemkontaktusra, s a gyengéd, kedves megnyilvánulásokra is, amelyek arról szólnak, hogy partnered nagyon fontos neked. Mindez arra is nagyon jó lesz neked, hogy érzelmileg feltöltődj, s kapcsolatodat megerősítsd partnereddel.
Tipp: tisztázd magadban azt, hogy előnyös lehet, ha kimutatod az érzelmeidet, hiszen ezek megerősítő módon hathatnak egy kapcsolatban! <TABLE style="text-size: 6px" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=180 align=right border=0><TBODY><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD bgColor=#e1f2d3 colSpan=3><CENTER></CENTER></TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-LEFT: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px solid" bgColor=#008000 colSpan=3 height=18>A oroszlán jellemzői

</TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 9px; PADDING-LEFT: 9px; PADDING-BOTTOM: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px dotted; PADDING-TOP: 9px" bgColor=#e1f2d3 colSpan=3>Július 23. - Augusztus 22.
Jelleg: tűz
Szín: Napsárga és aranysárga
Drágakő: rubin, gyémánt,
Szerencsenap: vasárnap
Szerencseszám: 4 és 6
Virág: pünkösdi rózsa, muskátli, napraforgó, babér
Uralkodó bolygó: Nap
Szerelmes: Nyilas, Kos, Mérleg

</TD></TR></TBODY></TABLE>
<TABLE style="text-size: 6px" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=180 align=right border=0><TBODY><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD bgColor=#e1f2d3 colSpan=3><CENTER>
szuz_infobox.jpg
</CENTER></TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-LEFT: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px solid" bgColor=#008000 colSpan=3 height=18>A szűz jellemzői

</TD></TR><TR><TD width=5>
spacer.gif
</TD><TD style="PADDING-RIGHT: 9px; PADDING-LEFT: 9px; PADDING-BOTTOM: 9px; BORDER-LEFT: #008000 1px dotted; PADDING-TOP: 9px" bgColor=#e1f2d3 colSpan=3>Augusztus 23. - Szeptember 22.
Jelleg: föld
Szín: barnás föld színű árnyalatok, és tarka ruhák
Drágakő: karneol, topáz, vérkő, karneol
Szerencsenap: szerda
Szerencseszám: 7 és 3
Virág: azálea, árvácska
Uralkodó bolygó: Merkúr
Szerelmes: Bika, Bak, Nyilas

</TD></TR></TBODY></TABLE>


<CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER> </CENTER><CENTER>SZUZ</CENTER><CENTER>Minden vágyad az, hogy nagyon erőteljesen tudj hatni a partneredre, s felejthetetlen legyen számára a veled való szex. A csábítás iskolájának léteznek egészen magas szintjei is, amelyek művészetnek számítanak, s hosszú tanulmányokat igényelnek. Ezeknek a technikáknak általában kulturális gyökerei is vannak, tehát egyúttal érdemes kibővítened a szellemi horizontodat is. A távol keleti szexuális kultúrának mindenképpen érdemes utána olvasnod, sőt, ha találsz olyan tanfolyamot, amelynek a témája pont ez, akkor mindenképpen vegyél részt benne, s tanulj belőle.
Tipp: az igényes szex igényel egyfajta laza és oldott lelkiállapotot, s a körülményeket is érdemes hozzá tudatosan megteremtened!

</CENTER>
 

Abidah1965

Állandó Tag
Állandó Tag
:) Sziasztok.
Nagyon tetszik, hogy minden horoszkópról van leirás.
Fifike nagyon rendes tőled, hogy gondoltál mindenkire.
Köszönjük.
 
Oldal tetejére