Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Julia Byrne - A hódító
Nem volt rossz, jó kis vikinges, izgalmas, történelmi romantikus. Köszönet a készítőnek és a feltöltőnek:dr_24:

covers_204704.jpg

Lady Yvaine-t csak a vikingek betörése menti meg gyűlölt férje további kegyetlenkedésétől. A támadók vezére, Rorik erős karjában viszi hajójára. Vajon miféle sors vár most az asszonyra? Yvaine kiolvassa Rorik tekintetéből az izzó vágyakozást, és menekülni próbál, de hiába. Ezután a férfi, akinek szépséges foglyával titkos tervei vannak, állandóan szemmel tartja. Amíg a hajójuk a háborgó tenger hullámaival küzd, Yvaine-ben heves vonzalom ébred a széles vállú viking iránt. Az asszonynak dönteni kell: odaadja-e magát Roriknak, vagy minden erejével harcoljon saját érzelmei ellen?
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Kelley Armstrong: Bitten
Vérfarkasos. Kicsit lassú volt, pörgősebbnek jobban örültem volna, meg ha csak fele ilyen hosszú. Kap a sorozat még egy esélyt, aztán majd meglátjuk.

Julia Quinn: The Duke and I
Ez jó volt, pont azt kaptam, amit vártam.
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Christine Feehan - A Kárpátok vámpírjai 11. - Sötét mélység
Szuper volt, imádtam. Újabb tehetséges halandó családdal ismerkedhettük meg. Sokszor majd betojtam, olyan izgalmas, félelmetes volt a történet. Hálás köszöntet a fordítónak és a korrektornak
.:dr_24:
covers_244611.jpg

Traian Trigovise ősi Kárpáti vadász, egy időtlen ajándékokkal rendelkező, szinte halhatatlan faj tagja, áldottan és átkozottan hosszú élettartammal, és kétségbeesett szükséggel egy életpárra, aki egésszé teheti őt.
Hercege hívására hazafelé tart szülőföldjére, de egy csapat vámpírba botlik, akik szervezett csatákba bocsájtkoznak vele, majd hirtelen visszavonulnak. Sebesüléseit gyógyíntandó visszavonul egy barlang mélyére és itt találkozik egy ismeretlen lánnyal.
Fogalma sem volt róla, hogy a lány valódi-e, vagy sem, de ő színeket látott. Érzelmeket érzett. Valódi érzelmeket. Tudta, hogy ezek valódi érzelmek. Félelem. Mámor. Sokk. Ezek az érzelmek pedig túlságosan erősek voltak ahhoz, hogy csupán emlékek legyenek. A lány igazi. Fogalma sem volt hogyan utazott ide a barlangba, de ahhoz elég igazi volt, hogy elhozza neki a színeket és az érzelmeket.

Joie Sanders, egy tehetséges, szerető család tagja, jó ösztönökkel rendelkezett, mindig megérezte a veszélyt, ez tette őt a világ egyik legjobb hírű testőr cégének vezetőjévé. Joie azzá vált, akivé csak akart. Az emberei közül néhányan kaméleon-nak nevezték. Éppúgy tudott feltűnően szépnek, mint csúfnak, vagy átlagosnak látszani. Bárhová képes volt beolvadni, a hajlék-talanok közé éppúgy, mint a gazdagok csillogó világába. Értékes képesség volt ez, és ő szívesen használta is. Hobbyja volt a hegymászás és a barlangászat.
Joie nem volt egészen biztos abban, hogy hisz-e egyáltalán az asztrál kivetítésben, viszont határozottan voltak testen kívüli emlékei. Ezen képességével sikerült elmene-külnie a kellemetlen helyzetek elől és szabadon szárnyalnia bárhová. Egy ilyen testen kívüli kivetítés során találkozott, egy barlang mélyén, egy sebesült férfival, akit azóta sem tudott kiverni a fejéből.
 

hosszuzoltan

Állandó Tag
Állandó Tag
Lakatos Levente Dr. Lengyel sorozatát olvastam el és nagyon tetszett. Kedvencen Dávid, mindig is szerettem a kissé különc embereket, ő ráadásul szigorú kontroll alatt tartja magát, kár, hogy magányos, és nem szereti viszont Laura. Azt olvastam, hogy az Aktussal befejeződött a sorozat, remélem Lakatos Levente meggondolja magát, és folytatja kedvenc szereplőm eseteit.
 

Rakó Józsefné

Állandó Tag
Állandó Tag
Dan Brown-tól most olvastam az Inferno-t.
Rengeteget tanultam a művészetről, vallásról, tudományról. Dan Brown művei a tanulás lehetőségét kínálják, amelyet akaratlanul is megragad az olvasó. Nagyon jó könyv, ajánlom mindenkinek. Most készül a film is belőle.

"A pokol legsötétebb bugyraiban azok szenvednek, akik az erkölcsi válságok idején semlegesek maradtak."
 

Viorica Mirror

Állandó Tag
Állandó Tag
John Ajvide Lindqvist: Hívj be!
Nagyob kusza, szenvedős, nem ajánlom senkinek.

Caroline Kepnes: Te
Pörgős, szó szerint elmebeteg. Nem tökéles, de bátran ajánlom mindenkinek, aki szereti a thrillereket.
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
Charity Norman: A lányunk férje
Nagyon összetett a probléma és anélkül, hogy nem azonosulunk a szereplőkkel, nem lehet átérezni, megérteni teljesen...viszont, csak akkor tudsz azonosulni teljesen, ha te is átéltél ilyet, vagy legalábbis hasonlót...Én sokszor bele se mertem gondolni, hogy mit érezhetnek, de így is meg megkönnyeztem...Jó könyv volt...
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Rose Woods - A kőszívű
Kellemes, rövid novella, egy órás kikapcsolódás.
covers_296527.jpg

A múlt: Milosh népe a fennmaradásért küzd. A férfi, társaival faluról-falura jár, pusztulást és bánatot hagyva maga után. Ám az egyik helyen egy nagyhatalmú boszorkánnyal találják szembe magukat, aki egytől-egyig megöli a kétségbeesett harcosokat, Milosht pedig kővé változtatja, évszázados szenvedésre ítélve ez által. Bár mozdulni képtelen, mindent érzékel maga körül. Legfőképpen az idő múlását.
A jelen: Adelie, édesanyja halála után egyetlen élő rokonához, a nagymamájához költözik. Azonnal felfigyel a falu aprócska temetőjében álló szoborra. Lenyűgözi, napról-napra magához vonzza a hideg kődarab, amely különös érzéseket kelt benne. Sőt, ettől sokkal többre is képes: kérdéseket ébreszt a lányban, aki hamarosan arra is rájön, hogy családja története tele van titkokkal.
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
R. F. Braen O’Sency - Boszorkányos történetek 1 - A beavatottak
Azt hiszem ezt tévedésből olvastam el, eléggé gyermeteg történet volt, és mivel egy sorozat első része, vége sem volt, lesznek folytatások, de már nem nekem az biztos.
:rolleyes2:
r1enlyym5zvdel89yb4onno4mg5ffd2_kicsi.jpg
 

sivecste

Állandó Tag
Állandó Tag
K.A.Linde: Nincs kötelezettség
Úgy pofán vágtam volna a mi kis Lexinket... Ennyire hülye hogy lehet valaki? Uram Atyám... Jól felhúzta az agyam a naív és a szőkénél is szőkébb, kis liba...Nagyon drukkoltam Ramsey -nek, Jack-et már az elejétől kiheréltem volna...folytatás nélkül sajnálom, hogy időt szántam erre a könyvre, csak mérgelődtem miatta...
Ráleltem az angol folytatásokra, de a fülszöveg nem a legjobbakkal kecsegtet, és nem hiszem, hogy tovább el tudnám viselni Lexi hülyeségeit...ennyit erről a sorozatról...
 
Utoljára módosítva:

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Gail Carriger: Prudence
Csalódtam. Alexia történeteit nem tudtam letenni, izgalmas volt, humoros és szexi. Lánya, Prue története azonban éppen az ellenkezője: unalmas, egyszer sem nevettetett meg igazán, erotikának pedig nyoma sem volt.
 

tovizsuzsi

Állandó Tag
Állandó Tag
Allan Folsom három könyvét olvastam egymás után: Holnapután, A gyónás napja, A Machiavelli-szövetség.
Rengeteg oldal, de egy pillanatra se múlik az izgalom.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti az összeesküvés elméleteket. :)
 

skandi70

Állandó Tag
Állandó Tag
Hakan Nesser: A gonosz arcai
Egész jó volt, a főszereplő bunkó nyomozó vitte a pálmát, de érdekes volt azért is, mert folyamatosan váltogatja a nézőpontokat, de csak a belső monológok alapján jövünk rá, hogy most épp kinek a szemein keresztül látjuk az eseményeket.
 

Godzi75

Állandó Tag
Állandó Tag
Sherrilyn Kenyon: Infinity - Chronicles of Nick 1
Szórakoztató volt és humoros, tetszett, hogy nem vette magát túl komolyan. Kicsit emlékeztetett Christopher Moore: Mocskos meló c. könyvére, ami tőlem bók, szeretem az ilyen eszementségeket.
 

Lovas Lajosné Margit

Állandó Tag
Állandó Tag
Ashley Carrigan - Halál és Gloria Ez egy történelmi romantikus fantasy könyv, na ezt adjátok össze! :rohog:
Nagyon jó volt, izgalmas és érdekes. Az alapmotívum a Hegylakó filmsorozat halhatatlan világa. A főszereplőnő 3600 éve Egyiptomban vált halhatatlanná, ezért az ókortól napjainkig nyomot követhetjük a történelem jelentősebb eseményeit.
covers_222409.jpg

Egy igazi halhatatlan vezeti kézen fogva az olvasót az időn és rég letűnt korok birodalmain át. Gloria a hajdani Ízisz papnő színes, izgalmat ígérő kalandos története, melyből nem hiányozhatnak a pergő akciójelenetek és az érzelmek sem.

A jelenkor ad izgalmas keretet a javarészt ókorban játszódó eseményeknek.
Gloria, a regény főhőse, orvosként dolgozik egy kórházban, ahol nemcsak átlagos embereket gyógyítanak, de különleges lényeket is /alakváltókat, démonokat, vámpírokat/.
Az asszony nálánál idősebb férjével él San Franciscóban. Gloria halhatatlan. Érvényesek rá a szabályok, összecsapásokban kell megvédenie magát más halhatatlanokkal szemben, ha a fejét a nyakán akarja tartani.
Egy étteremben találkozik először Jeremyvel, aki szakasztott mása a több ezer éve élt kedvesének. Vonzódás alakul ki közöttük. Gloria csalhatatlanul megérzi a férfin, hogy egy nap belőle is halhatatlan válik. A férje önként elhagyni készül őt, belefáradva az örökös veszély közelségébe, ám mielőtt megtenné, szívinfarktus végez vele. Az események lavinaszerű áradattal közelednek… Sosincs pihenő. Háromezerhatszáz kalandos év egy őrült történetben.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére