KÉRÉSEK, kérdések tematikus topikokhoz (Gyereksarok) 2o12

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

csivi79

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok! keresem 5 osztályos szövegértés Nemzedékek tudása kiadótól! ha valakinek van kérem segítsen. köszönöm
 

xanikoxx

Új tag
Sziasztok!Új vagyok az oldalon, nagyon klassz az oldal!mindent megtaláltam ami nekem kelett, máe csak egy hiányzik a 2. osztályos apáczai kiadós szövegértés felmérő!Ha valaki ezt fel tudná nekem tölteni akkor nagyon megköszönném!Előre is köszönöm!
 
Sziasztok valaki nem töltötte le és mentette el véletlenül az Apáczai matematika feladatgyűjtemény 5. tanári kézikönyvet, mert sajnos a link már nem él! Köszönöm!
 

purina11111

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! 7. osztályos történelem Csepela Jánosné féle témazáró feladatai közül ezt nem értem. A nemzetállamok kora a téma. Légyszi tudna valaki segíteni?
Ábrázold az adatokat kördiagramokon!
"1860 körül Nagy-Britannia a világ vastermelésének 53 %-át állította elő. Itt bányászták a szén és lignit 50 %-át, és a Föld nyersgyapottermelésének közel a felét is itt dolgozták fel. Termelési kapacitása elérte a világ össztermelésének 40-45 %-át. Ez az ország bonyolította le a világ kereskedelmének egyötöd részét, az ipari termékek terén azonban kétötöd volt az arány. A világ kereskedelmi hajóinak /.../ egyharmada angol zászló alatt közlekedett..."
(Doba Dóra - Eszterág Ildikó - Kojanitz László: Történelem III. Újkor. Forrásgyűjtemény képességfejlesztő feladatokkal. Műszaki Könyvkiadó, Budapest 2005. 165.)
Van három kör, az első kör fölött Lignittermelés van írva, a második körnél Ipari termékek, és a harmadik kör fölött Kereskedelmi hajózás van írva.
Én nem találtam ilyen példát se a tk-ben, se a mf-ben. Tudna valaki segíteni? Sürgő lenne. Köszi előre is!

Még ezeket sem tudtam: Szintén A nemzetállamok kora a téma:
- Amerikai Egyesült Államok polgárháborújához kapcsolódó kérdések: - Mi támogatta a délieket a polgárháborúban?
- Hogy hívták az északi államok szövetségét?
Köszi előre is!
 
Sziasztok!

Tudna valaki segíteni?
6. osztályos Nemzedékek Tudása történelem dolgozatokat keresem. S.O.S. lenne. Végignéztem a topikot, de nem találom. :-(
Előre is köszönöm a segítséget.
 
Szia! Sikerült megszerezni a 7. o. Apáczais irodalom témazáró feladatlapokat?
Nagyon sürgős lenne a Vers tükör c. feladatlap.
Napok óta nyomozok, de sehol nem találom. Ez a legújabb kiadás, OFI-s.
Esetleg van valakinek? Nagyon megköszönném.
 

boiler

Állandó Tag
Állandó Tag
Apáczai tankönyveknél mit jelent az OFI?

A Kormány 201/2014. (VIII. 14.) Korm. rendelete alapján az Apáczai Kiadó és a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó 2014. október 1-én megszűnt mint önálló gazdasági társaság. A Kiadó tevékenységét az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) vette át. A megszűnés következtében az Apáczai Kiadó és a Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó honlapjai a továbbiakban nem érhetők el. Az ingyenesen letölthető tanmenetek és kézikönyvek az OFI honlapján megtalálhatók.
 

Szacsi71

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Én még mindig nagyon keresem 16 éves lányom részére a MM Publications kiadótol a Say Yes 2. és 3. Tesztkönyvet. Ha valaki tudna segíteni!!! Kérem és Köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:dr_24:
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére