Mit olvastál utoljára ?

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Barbara Taylord Bradford: Veszélyes ismertség Nem semmi a vége. Igazából az utolsó pár fejezeteknél kezd letehetetlenné válni. De mindenképp megéri elolvasni._Nagy fantáziával megáldva írták, az biztos.
 

Exom

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nemrég olvastam Richelle Mead - Dark Swan (Fekete hattyú) 1. Éledező vihar című könyvét. Ez egy egészen más világot tár fel előttünk, melyben létezik még egy világ ahol a tündérek, szellemek és sok más lény él és szeretnek átjönni a mi világunkba. A főszereplő egy sámán aki ezt próbálja megakadályozni. Nekem tetszett bár az Anita Blake sorozata sokkal jobb, de sajnos azt már mind olvastam. Ennek a könyvnek a folytatása is érdekel, a Thorn Queen, magyarul. Ha valaki tudja hol találom meg nagyon hálás lennék érte.
 

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Kiolvastam Danielle Steel A cár balerinája c. könyvét. Aki követi egy kicsit is a történelmet, az mondjuk sejthette a végét, de megható történet. Két nap elég volt hozzá.
 

bannam

Állandó Tag
Állandó Tag
J. R. Ward Bukott Angyalok 1 - Kapzsiság. Nem volt rossz, bár a női karakterrel voltak gondjaim. A Micsoda nő filmet sem szeretem! :confused:
Szerencsére nem adtam fel a sorozatot és milyen jól tettem!
J. R. Ward Bukott Angyalok 2 - Sóvárgás. Ez nagyon tetszett. Ötcsillagos. Imádtam Isaacot és Griert is! Nálam (meg)nyerő párost alkottak.
 

Exom

Állandó Tag
Állandó Tag
Most fejeztem be a Cassandra Clare - Éjfél kisasszony (Gonosz fortélyok 1.) című könyvét és ismét nem csalódtam az írónőben. Szerintem akinek tetszettek az eddigi könyvei feltétlenül olvassa el ezt is. Ha jól tudom trilógia, így lesz még két része. Én alig várom őket.
 

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Robin Cook: Ragály Sajnálom a rá pazarolt időt. Első könyvnek tőle ne ezt válassza az, aki a regényeit akarja olvasni.Hátha megbánja. Úgyis mondhatnám, rettenetesen unalmas könyv volt.
 

Adri76

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nick Hornbytól a Hosszú út lefelé című könyvet olvastam, épp tegnap "végeztem" vele. Kissé letargiás lettem utána, de gondolom, ez a cél... Négy öngyilkos-jelölt majdnem-öngyilkossága utáni időszakáról szól, és bár a téma finoman szólva sem vidám, mégis voltak olyan részek, amiken (hála az író remek stílusának) jókat vigyorogtam. Nagyon-nagyon tetszett!!!
Nagyon jó a Betoncsók is! Én azt olvastam nem túl régen. :)
 

mfg92

Állandó Tag
Állandó Tag
Karen Marie Morning: Perzselő szenvedélyek, Újjászületés (Tündérkrónikák 7 -8 rész rajongói fordítás)
Nagyon jó volt mindkét rész, váratlan fordulatokkal és izgalmakkal teli. Ez úton is köszönöm a rajongói fordításban részt vevők munkáját!!!!!
 

BarathBetti

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nagyon kevés az időm, állandóan rohanok! De olvasni nagyon szeretek. A jó könyveket. Sajnos arra nincs időm, hogy órákat bogarásszak a könyvtárba, csak azért, hogy 1-1 tuti jó könyvet kivegyek. ha valaki olvasott valami jót, számára tetszőt, ossza meg velünk, néhány mondatos ajánlással megspékelve.
Amit én mostanában olvastam és nagyon tetszett: Várkonyi Zsuzsa, Férfiidők lányregénye.

Egy orvosról és egy lányról szól, akik a háború után lelnek egymásra. A lány szülei meghaltak, és egy orvoshoz kerül ez a leányzó, aki tulajdonképpen a kamasz lányból érett felnőtt nőt " farag" Szép regény, de nem érzelgős.
En legutoljara Cassandra Claretkl olvastam A herceg c. Konyvet es nagyon tetszett
 

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Az idúutazó felesége: Dícsérik, de én azért nem voltam tőle elájulva. Az ilyen stílusú könyvek között viszont elég jó volt ahhoz, hogy elolvassam, de ez nem az én stílusom.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére