„A földönkívüliek köztünk élnek, és félnek az atombombától”

Kanada egykori honvédelmi minisztere azt állítja, hogy az idegenek több ezer éve jártak a Földön, és még most is köztünk élnek. A kilencvenegy éves politikai veterán szerint a világ kormányai eltitkolják az idegenek létezését.

Paul Hellyer felszólította a világ vezetőit, hogy valljanak színt, és fedjék fel az összeesküvésüket. A veterán kanadai politikus szerint a kormányok eltitkolják az UFO-król gyűjtött adatokat és azt, hogy már négy különböző idegen faj is ellátogatott a Földre.

Kanada volt honvédelmi minisztere – aki 1963 és 1967 között töltötte be ezt a pozíciót – a Calgary Egyetemen tartott elődadásán szólalt fel az idegen életformák ügyében: „A közvélemény így vagy úgy egyszer azt fogja mondani, elnök úr, miniszterelnök úr, az igazságot akarjuk, és most akarjuk, mert ez befolyásolja a mi jövőnket” – hangoztatta Hellyer, aki szerint a kormányok felelőssége nyilvánosságra hozni az UFO-k látogatásaival kapcsolatos dokumentumokat.

A Mirror megjegyzi, nem ez az első alkalom, hogy a volt tárcavezető különös kijelentéseket tesz. A politikus 2005-ben állította először, hogy léteznek földönkívüliek, és több évezrede bolygónkra látogattak.

A Russian Todaynek korábban azt nyilatkozta Hellyer, hogy idegenek közöttünk is élnek a Földön. A veterán politikus szerint a földönkívüliek ugyanúgy néznek ki, mint mi, ezért észre sem vesszük, ha elsétál egy mellettünk. Hellyer azt is elmondja az orosz műsorban, hogy ő még személyesen nem találkozott idegennel, de egyszer látott egy UFO-t, amely leginkább egy csillagra hasonlított.

A politikus szerint az idegenek nagyon aggódnak, mióta az ember feltalálta az atombombát. Hellyer megemlítette, hogy a földönkívüliek attól félnek, hogy az ember újra használja a tömegpusztító fegyvert, amely nemcsak ránk, de másokra is veszélyt jelent a kozmoszban: „Nagyon félnek, hogy mi annyira hülyék leszünk, hogy újra elkezdjük használni az atomfegyvereket.”

Az egykori honvédelmi miniszter kijelentései azután láttak napvilágot, hogy a héten egy azonosítatlan tárgyat véltek felfedezni egy kamionon, amely az amerikai sivatagban haladt. A teherautót rendőrök kísérték, és egy nevadai benzinkútnál is látni vélték a konvojt. Az eset után találgatások kezdődtek, hogy mi lehet a kamionra erősített furcsa szerkezet. Többen úgy gondolják, hogy egy idegen űrhajót szállíthattak.




foldonkivuliek.jpg
 
Csak azért, mert Hellyer védelmi miniszter volt a hatvanas években, a most 90 éves egykori politikus kinyilatkoztatása nem sokkal hivatalosabb annál, mint amit Pataky Attila vagy Nemere István adna elő ufó témában.

Nézzük csak, mennyire lehet Hellyert komolyan venni?
Annyira, amennyire a fent idézett gondolatok alapján az elmélet komolyan vehető. Kevésbé szigorú szkeptikusok Hellyer teóriájában pár pozitívumot is felfedezhetnek: ez legalább egy olyan összeesküvés-elmélet, amely tartalmaz néhány olyan célkitűzést, amelynek megvalósítását – a globális felmelegedés megállítását, a fenntartható fejlődést és a békét – talán senki nem bánná.
 
Jól van na, elegem van az alakoskodásból, bevallom: én is IDEGEN vagyok!

Ne haragudjatok rám emiatt... Nem tehetek róla! Eleinte magam se tudtam hogy az vagyok, de már kisgyerekként is olyan furcsán éreztem magamat, olyan idegennek a többi ember közt... Az eddigi postjaimból is gondolom kiérezhető volt hogy mennyire furcsán gondolkodom, nem vagyok olyan mint a többi ember... mert nem is vagyok EMBER...

És igen, félek az atombombáktól. Ez tehát tényleg bizonyítja hogy valóban idegen vagyok, mert hiszen megmondotta az a volt honvédelmi miniszter is...

De van egy rossz hírem a számára. Ő SE EMBER. Ő csak egy szubhumán kreatúra, ezek a szolgáink nekünk idegen lényeknek, csak ez a kis izé megszökött tőlünk, amikor lezuhant az a csészealjunk ami az arizonai sivatagban van most a jenkiknél. Szóval ez a miniszter se ember, amit könnyű belátni, mert egy Homo Sapiens, azaz értelmes Ember nem beszélne ekkora értelmetlen hülyeséget...
 
A közmédia jól elhülyített benneteket, már azt sem hiszitek el, amit a szemetekkel láttok. De hát pont ez volt a céljuk a drakonidáknak, a kis szürkéknek. Sikeres volt az akcióuk. Gratulálhatnak maguknak, a homoszapienszet sikeresen behülyítették....
Goldoljátok, hogy az a sok ezer ember akiknek van-volt ilyen élménye az mindd képzelődött? Azoknak csak úgy a semmiből jelentek meg, és kínozták a semmik, a képzelt valakik-valamik? Na és a sok földi ember számára nem létező űrhajókat is csak elképzelték? Amit még nem látot, nem élt meg az ember, azt elképzelni sem tudja. Sok földi "tudósotok" állítja ezeket az okosságokat. Nekik sem hisztek?
Hajmeresztőbb magyarázatokat találtok ki, mint a valóság.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 
Kedves Jászladány!

Hogyan függhet össze a két dolog?

Csatolás megtekintése 1337717
Kedves Csillagözön
-
Már a nyugdijas Pápa, XVI. Benedikt megmondta, hogy Jézus nemcsak miértünk halt meg a kereszten hanem az univerzum összes lényét megváltotta, tehát az alieneket is. A Vatikán ezzel a kijelentéssel csak kiterjesztette a hatáskörét még elnem foglalt planétákra is. Eddig csak Amerikai, Orosz és Kinai zászlo van kifesztitve a Holdon, fogadok, hogy az elsö halottal egy kereszt is ott fog állni utat mutatva az Alieneknek. (Ne feledjük Jézus nem egy összeadás-jelen botlott meg hanem egy bitofa-kereszten lelte a halálát)
-
Az ember egy evolutios folyamat eredménye mind minden más élölény. Ha ezt szemelött tartjuk akkor komoly érvek vannak a kezünkben miért nem lehet igaz, hogy Alienek élnek feltünés nélkül közöttünk.
-
Az élölények egy adott környezet multját testesitik meg, bennünk a 4 milliard éves Föld története van manifesztálva. Mi ugy nézünk ki mind a multunk, a környezetünk amiben élünk. (Ezt nem kell bizonygassam egy igaz magyarnak :))
-
Jo a kávét ami csak Äthiopiában volt sikerült Délamerikában honositanunk, az akácfábol 400 év alatt Hungarikum lett (lám menyi amerikai emigránsnak adtunk otthont) a nyulak, az aga-béka, a kutyák ugy elszaporodtak Ausztráliában, hogy visszaszoritják az ott honos élölényeket de:
-
Az aquariumi halak már akkor elpusztulnak ha rézcsapbol engedjük nekik a vizet, a viz hömérséklete 1-2 fokkal kevesebb, a krokodilok nem tudnak az állatkertben szaporodni mert a felajzáshoz dörgésre és villámlásra van szükség csak akkor hágják meg a nöstényt.... évente 58.000 élö faj pusztul ki mert a bioszféra változik, egyszerüen a CO2 vagy hömérséklet miatt...
-
Röviden, néhány 10-ezer év elég volt ahoz, hogy mi emberek a legkülönbözöbben nézzünk ki, ha külföldre megyünk védöoltásra van szükségünk, elkell bujnunk a naptol, vagy napoznunk kell, hasmenést kapunk bakteriumoktol, vagy az Azsiaiak széklete lesz hig a laktoze miatt...
-
Egészen biztosak lehetünk abban, hogy az Alienek nem jönnek ki egy skafander nélkül, mindahogy mi sem vagyunk képesek az univerzum más pontján pucéran meglenni. Tudjuk, hogy az élet létrejötte nem egy gyakori jelenség minden planétának sajátos összetétele, multja van, annak a valoszinüsége, hogy van egy másik planéta amin a történelem hozzánk a megtévesztésig hasonlo lényeket hozott volna létre, az nagyon hihetetlen.
-
z6824234Q.jpg

-
Hangsulyozom, mégha lenne is egy tölletek favorizált "menyei fazekasmester" olyan gyakran nem pároznak Szüz Mariák Szent Lelkekkel, hogy a világunkba Skafander nélkül beléphessenek távoli rokonok. Ahoz tul nagy volt az iparositás az elmult évszázadokba. :)
 
Jézus tanítani, gyógyítani született le a világba, és nem megváltani bárkit is. Hogy meggyilkolták, attól egyetlen embernek sem tűnt el egyelen elkövetett bűne sem, csak ha levezekelte. Az igazi Isten meg nem szűzmáriákkal teremtette meg az értelmes lényeket, és akkor még nem is beszéltünk a napokról, a bolygókról, a növényekről, állatokról, és a tengerekről. Pápa meg pont ugyan olyan értelmes, földön élő lény mint bármelyikünk. Őt is meg lehet félemlíteni, rá lehet parancsolni, meg lehet tőle bármit követelni akár a drakonidáknak, hüllőembereknek, vagy a kisszürkéknek. Csak azt felejtette el ő is, meg sokatok, hogy nem csak a negatív földönkívüiek léteznek, hanem pozitívak is vannak. Pl. a szíriszbeliek, akik fegyverrel védik ezek a negatívok ellen a naprendszert, és a földünket. Különben már atlantisz felrobbantásával elsüllyesztésével megszűnt volna nem csak az élet a földön, hanem maga a föld is. De idejárnak az orionbeliek is, ark rendszerből akiket ark angyaloknak ismerünk, és még nagyon sok fajta magasan fejlett értelmes lény.
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 
Erdekes, hogy sokan eltudják fogadni azt az örültséget, hogy alienek hemzsegnek közöttünk, az Obama pedig a cimborájuk de ha közlöd velük, hogy a Hold az égen valojában egy letört darab a Földböl akkor rögtön elkezdenek kételkedni. :)
A fenét letört darab a földből a hold
Az egy sajt.
A köztünk lévő Alienek pedig levelet kapnak egyesektől.
A postás kiviszi nekik
 
Mikor a holdról visszajöttek az aszronauták, azt mondták a tv-ben, hogy sokkal öregebb a hold a földünknél. Akkor hogy lehet, hogy a földből tört le? Kormeghatározás szerint a holdból kellett volna letörni a földünknek...
Ja meg hogyan lehet, hogy a hold gömbölyű? Ha letört volna bárhonnan, szögletes lenne, legalább a törés helyén, vonalán....
Legyen nagyon szép és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 
Kedves szkeptikusok. Az elmúlt 10 évben sokkal többet fejlődött akár a csillagászat, akár bármi más tudomány, ami az univerzummal, régészettel, stb. kapcsolatos. Igaz, hogy 15-20 évvel ezelőttig még azt, aki beszélni mert az UFO dolgokról teljesen hülyének, megalomániásnak és/vagy exhibicionistának nézték. Viszont - ha odafigyel valaki ténylegesen nem csak érintőlegesen, illetve nem abszolút információszűrővel lát és láttat-, akkor megfigyelheti, hogy majd mindenhol (még a fősodrású médiákban is) egyre több komoly szó esik a földönkívüli intelligenciákról. Vezető Amerikai média, Brazíliai és a Mexikói kormány is beszél, illetve utóbbiak feloldották aktáikat és nyíltan felvállalták az ügye(ke)t és azt, hogy tudnak ezekről. De a C.I.A is adott már ki közleményt. Még Obama is célozgatott rá (Youtube-on megkereshető), viszont az emberiség még nincs erre felkészülve. De ha belegondolunk és tényleg körbenézünk az univerzumban, hogy nem csak a tejút, hanem milliárdszor milliárdszor milliárd csillag és csillagrendszer létezik, akkor érthető, hogy az ember képtelen felfogni ezt a számot és a benne rejtező lehetőségeket. Ezért marad annál, amiről még azt véli, koordinálni és felfogni is tud.
Tehát azt kijelenteni, hogy nem léteznek és létezhet a földünkön kívül más - akár intelligens vagy többet mondok, nálunk is sokkal fejlettebb és intelligensebb élet-, és az nem látogathat ide, az eléggé arrogáns kijelentés.
Már a legszkeptikusabb ember (Michael Shermer), aki a Sceptic Magazin és a Szkeptikusok Nemzetközi Társaságának alapítója is változtatott nézőpontján és lehetőséget ad annak, hogy lehet másképp is, mint ahogy azt ő és ők állítják vagy tudják... Néha érdemes felülvizsgálni nézőpontjainkat és azok aspektusait, hogy ezek helytállóak-e még, vagy már lehetőség nyílt a rugalmasabb látásmódra is...
Nem szeretnék semmit bizonyítani, vagy bárkit noszogatni, "megváltani", mert teljesen felesleges erőlködés lenne csak. Belinkelek egy videót, érdemes teljesen végignézni és nem prekoncepcióval élni, hogy mi lehet benne, vagy a fele megnézése után "tudni", mi van még hátra, miről beszélnek tovább. Majd ha végignézted és ténylegesen (megpróbálva nem elfogultan, fanatikus ellenállással) értelmezted, lehet, hogy egy kis repedés keletkezik azon betonfalon, amit (vagy más szkeptikus viszony és viszonyuláson) felemeltél magad köré ilyen témák és nézőpontok ellen.
Az sem baj, ha azok a hozzászólók akik azokat az embereket degradáló módon (vagy bármilyen minősítés mellett) kritizálnak és megszólnak olyanokat akik hisznek az UFO-k létezésében, ők is megnézik ezt a beszélgetést.
Ez csak egy, azon számtalan videó és más anyagok közül, amik kicsit másképp is beszélnek olyan dolgokról, amik vagy tabuk, vagy olyan, nem tudás alapú de érzelemmel átitatott viszonyulást feltételez sokaknál...

Kellemes szórakozást a videóhoz:

Enigmák - A szkeptikus X-aktája
 
Utoljára módosítva:
Mikor a holdról visszajöttek az aszronauták, azt mondták a tv-ben, hogy sokkal öregebb a hold a földünknél. Akkor hogy lehet, hogy a földből tört le? Kormeghatározás szerint a holdból kellett volna letörni a földünknek...
Ja meg hogyan lehet, hogy a hold gömbölyű? Ha letört volna bárhonnan, szögletes lenne, legalább a törés helyén, vonalán....
Legyen nagyon szép és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
Legyen nagyon szép és vidám, valamint értelmes napod
 
Ez egy jó videó, megnéztem. Ajánlom mindenkinek, még Jászladánynak is akár.
Jászladány; te azért nem hiszel űrlényekben, mert a Biblia ezt nem tanácsolja, hogy a keresztények higyjenek benne. Mert, ha megnézzük, akkor mik is a földönkívüliek? A Biblia szerint? Az anunnakik sötétségdémonok (de legalább emlősök.) A szürkék szintén sötétség-démonok, de ráadásul hüllők. Az igigik fénydémonok. Ők a Plejádok--Szíriusz rendszerének az "angyalai". Az ark angyalok az Orion csillagképből -- Szent Gábriel arkangyal, Szent Rafael arkangyal, Szent Uriel arkangyal, vagy a főangyal, Szent Mihály arkangyal -- nos ők már tényleg az igazság képviselői, a Szent Léleké.
 
Ez egy jó videó, megnéztem. Ajánlom mindenkinek, még Jászladánynak is akár.
Jászladány; te azért nem hiszel űrlényekben, mert a Biblia ezt nem tanácsolja, hogy a keresztények higyjenek benne. Mert, ha megnézzük, akkor mik is a földönkívüliek? A Biblia szerint? Az anunnakik sötétségdémonok (de legalább emlősök.) A szürkék szintén sötétség-démonok, de ráadásul hüllők. Az igigik fénydémonok. Ők a Plejádok--Szíriusz rendszerének az "angyalai". Az ark angyalok az Orion csillagképből -- Szent Gábriel arkangyal, Szent Rafael arkangyal, Szent Uriel arkangyal, vagy a főangyal, Szent Mihály arkangyal -- nos ők már tényleg az igazság képviselői, a Szent Léleké.
Szia Szpacsi!
A fénynek nem démonjai, hanem angyalai vanna, a sötét oldalnak vannak démonjai. A többi stimmel....
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 
Jézus tanítani, gyógyítani született le a világba, és nem megváltani bárkit is.
-
Kedves Kicsi Fecske, kitöl kaptad ezt a preciz felvilágositást? :)
-
Hol volt Jézus rendelöje? Jézus gyalog, vagy szamárháton járt, ha egy sujjos esethez hivták volna oda sem ért volna idöre. Jezus nevében több embert öltek meg a történelemben mind amenyit ö a pár éves aktiv pályafutása alatt meggyogyitott. ;)
-
Nem lett volna egyszerübb ha megkéri az apját, a menyei diktátort, hogy egy kicsit robusztusabb embereket gyártson le? Egy coli-bakterium miatt olyan hasmenést kaphatunk, hogy belehalunk. Afrikában ez egy komoly probléma. Egy vacak szunyog végezni tud velünk ha a malaria virust oltja belénk....
-
Összetudnád foglalni az orvosi tanácsokat amiket ránkhagyott Jézus? A koscher étkezére már Mozes rájött, Mohamed arra tanitott, hogy jobbkézzel együnk, ballal töröljük a fenekünket.
-
Csak azt felejtette el ő is, meg sokatok, hogy nem csak a negatív földönkívüiek léteznek, hanem pozitívak is vannak. Pl. a szíriszbeliek, akik fegyverrel védik ezek a negatívok ellen a naprendszert, és a földünket.
-
Fegyverrel? Es kire lönek vele? :) En eddig azt hittem, hogy az ozon-lyukat az FCKW-vel tesszük tönkre, hogy a földmagégnesesség egy álltalánosérvényü jelenségnek az elektromos töltésneknek a tulajdonsága és nem angyalkák pörgetik a mágnest.
-
Te valoban azt képzeled, hogy a meteorokat angyalkák terelik el és nem a kisbolygok övezete? Mond a Föld nállad még mindig egy tányér? :)
 
A Plejádokból pl. Ptaah-nak, Semjasénak, és a többieknek nem mindenki a rajongója ...... :D ;)
Volt, aki indulatosan azt írta nekem, Semjaséról, hogy "az egy ócska színésznő"....
 
-
Kedves Kicsi Fecske, kitöl kaptad ezt a preciz felvilágositást? :)
-
Hol volt Jézus rendelöje? Jézus gyalog, vagy szamárháton járt, ha egy sujjos esethez hivták volna oda sem ért volna idöre. Jezus nevében több embert öltek meg a történelemben mind amenyit ö a pár éves aktiv pályafutása alatt meggyogyitott. ;)
-
Nem lett volna egyszerübb ha megkéri az apját, a menyei diktátort, hogy egy kicsit robusztusabb embereket gyártson le? Egy coli-bakterium miatt olyan hasmenést kaphatunk, hogy belehalunk. Afrikában ez egy komoly probléma. Egy vacak szunyog végezni tud velünk ha a malaria virust oltja belénk....
-
Összetudnád foglalni az orvosi tanácsokat amiket ránkhagyott Jézus? A koscher étkezére már Mozes rájött, Mohamed arra tanitott, hogy jobbkézzel együnk, ballal töröljük a fenekünket.
-

-
Fegyverrel? Es kire lönek vele? :) En eddig azt hittem, hogy az ozon-lyukat az FCKW-vel tesszük tönkre, hogy a földmagégnesesség egy álltalánosérvényü jelenségnek az elektromos töltésneknek a tulajdonsága és nem angyalkák pörgetik a mágnest.
-
Te valoban azt képzeled, hogy a meteorokat angyalkák terelik el és nem a kisbolygok övezete? Mond a Föld nállad még mindig egy tányér? :)




Szerinted Jézus tehet arról, hogy áldozati báránynak titulálták a zsidó rabbik, és arról, hogy Jézus nevében öltek? Akik ezt tették azok a saját kontójukra cselekedtek. Ha a te nevedben bármilyen őrültséget elkövetne egy öngyilkos terrorista, mondjuk azt vallaná, hogy te bujtottad fel, akkor te lennél érte a felelős? Nem hinném... Jézushoz vitték a betegeket, nem ő ment házhoz. Csak abban az esetben, ha történetesen abban a házban lett beteg, amelyiket kibérelte a tanításához.
Érdemes lenne tájékozódni. Jézus, és a zsidó kereszténység kettő dolog. Kiirtották az igazi Jézust követőket. Egyébként Jézus gyalog, szamárháton, hajón közlekedett. Pont úgy, ahogy abban a korban az emberek.
Ernő megkímélnél a gyerekes képzelgéseiddel? Hol olvastad ezt a marhaságot, hogy az angyaloknak az lenne a dolguk, hogy meteorokat söprögessenek? Melyik agyalágyult katolikus pap tömte ezzel a mesével a fejed? Angyaloknak más a dolguk....
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 
Mikor a holdról visszajöttek az aszronauták, azt mondták a tv-ben, hogy sokkal öregebb a hold a földünknél. Akkor hogy lehet, hogy a földből tört le? Kormeghatározás szerint a holdból kellett volna letörni a földünknek...
Ja meg hogyan lehet, hogy a hold gömbölyű? Ha letört volna bárhonnan, szögletes lenne, legalább a törés helyén, vonalán....
Legyen nagyon szép és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
A válasz egyszerü. A Hold felszinén több kozmikus por találhato mind a légkörrel rendelkezö Földön, a meteorok pedig többnyire idösebbek minda naprendszer.
-
Ma már elég nagy pontossággal tudjuk (a holdraszállás több mind40 éve volt), hogy a Hold kb. 30 millio évvel fiatalabb mind a 4,5 milliardéves Föld. Az is igazoltnak látszik, hogy a Földböl letört darabrol van szo.
 
A válasz egyszerü. A Hold felszinén több kozmikus por találhato mind a légkörrel rendelkezö Földön, a meteorok pedig többnyire idösebbek minda naprendszer.
-
Ma már elég nagy pontossággal tudjuk (a holdraszállás több mind40 éve volt), hogy a Hold kb. 30 millio évvel fiatalabb mind a 4,5 milliardéves Föld. Az is igazoltnak látszik, hogy a Földböl letört darabrol van szo.
Én hallottam az eredeti aztronauta hangfelvételt, még arról is beszéltek, hogy nincsenek egyedül a holdon. Meg, hogy ledobták a kiürült üzemanyag hordozót, és úgy kongott sokáig a hold, mint a harang. Nem fiatalabb, hanem öregebb a hold a földnél. Én inkább hiszek azoknak az asztronautáknak, mint neked. Vagy te voltál ott személyesen?
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
 
Kedves szkeptikusok. Az elmúlt 10 évben sokkal többet fejlődött akár a csillagászat, akár bármi más tudomány, ami az univerzummal, régészettel, stb. kapcsolatos. Igaz, hogy 15-20 évvel ezelőttig még azt, aki beszélni mert az UFO dolgokról teljesen hülyének, megalomániásnak és/vagy exhibicionistának nézték. Viszont - ha odafigyel valaki ténylegesen nem csak érintőlegesen, illetve nem abszolút információszűrővel lát és láttat-, akkor megfigyelheti, hogy majd mindenhol (még a fősodrású médiákban is) egyre több komoly szó esik a földönkívüli intelligenciákról. Vezető Amerikai média, Brazíliai és a Mexikói kormány is beszél, illetve utóbbiak feloldották aktáikat és nyíltan felvállalták az ügye(ke)t és azt, hogy tudnak ezekről. De a C.I.A is adott már ki közleményt. Még Obama is célozgatott rá (Youtube-on megkereshető), viszont az emberiség még nincs erre felkészülve. De ha belegondolunk és tényleg körbenézünk az univerzumban, hogy nem csak a tejút, hanem milliárdszor milliárdszor milliárd csillag és csillagrendszer létezik, akkor érthető, hogy az ember képtelen felfogni ezt a számot és a benne rejtező lehetőségeket. Ezért marad annál, amiről még azt véli, koordinálni és felfogni is tud.
Tehát azt kijelenteni, hogy nem léteznek és létezhet a földünkön kívül más - akár intelligens vagy többet mondok, nálunk is sokkal fejlettebb és intelligensebb élet-, és az nem látogathat ide, az eléggé arrogáns kijelentés.
Már a legszkeptikusabb ember (Michael Shermer), aki a Sceptic Magazin és a Szkeptikusok Nemzetközi Társaságának alapítója is változtatott nézőpontján és lehetőséget ad annak, hogy lehet másképp is, mint ahogy azt ő és ők állítják vagy tudják... Néha érdemes felülvizsgálni nézőpontjainkat és azok aspektusait, hogy ezek helytállóak-e még, vagy már lehetőség nyílt a rugalmasabb látásmódra is...
Nem szeretnék semmit bizonyítani, vagy bárkit noszogatni, "megváltani", mert teljesen felesleges erőlködés lenne csak. Belinkelek egy videót, érdemes teljesen végignézni és nem prekoncepcióval élni, hogy mi lehet benne, vagy a fele megnézése után "tudni", mi van még hátra, miről beszélnek tovább. Majd ha végignézted és ténylegesen (megpróbálva nem elfogultan, fanatikus ellenállással) értelmezted, lehet, hogy egy kis repedés keletkezik azon betonfalon, amit (vagy más szkeptikus viszony és viszonyuláson) felemeltél magad köré ilyen témák és nézőpontok ellen.
Az sem baj, ha azok a hozzászólók akik azokat az embereket degradáló módon (vagy bármilyen minősítés mellett) kritizálnak és megszólnak olyanokat akik hisznek az UFO-k létezésében, ők is megnézik ezt a beszélgetést.
Ez csak egy, azon számtalan videó és más anyagok közül, amik kicsit másképp is beszélnek olyan dolgokról, amik vagy tabuk, vagy olyan, nem tudás alapú de érzelemmel átitatott viszonyulást feltételez sokaknál...

Kellemes szórakozást a videóhoz:

Enigmák - A szkeptikus X-aktája
egyre több komoly szó esik a földönkívüli intelligenciákról.
-
Kedves Cherokee172
-
Ne feledjük, hogy a vallás, amire az alkotmányunk elején hivatkozunk, hiresztelte évezredeken keresztül, hogy az univerzum a mi két szép szemünkért lett egy földönkivüli hatalom által (Jézus édesapja) létrehozva, hogy mi vagyunk az egyetlen intelligens fajzat, söt a kinézetünk is ezután a menyei varázslo után lett szabva.
-
A naprendszer létrejöttét, müködését helyesen elmagyarázo elméletek megfigyelésböl és nem egy menyei tolbamondásbol származnak.
-
A tudosok számára köztudott, hogy az ismereteink a megismerés mélységével változnak, csakhát, hogy eddig nem találkoztunk hozzánk hasonlo földönkivüli lényekkel az is egy tény.
-
Egy dolog valaminek a lehetöségét nem kizárni és egy másik ugy tenni mindha a lehetöség egy tényállás lenne.
-
Ajánlom az itt irogatoknak ezt a nagy differentiát szemelött tartani!
 
Utoljára módosítva:
Soha nem fogom megérteni, hogy hogy vannak ezek a dolgok.

Valaki átél olyan eseményeket, melyeket nem lehet a nekünk tanított, uralkodó világképbe beilleszteni, és utánanéz a hasonló eseteknek, majd ezután több, sok-sok éven keresztül tanulmányozza azokat az irodalmakat, melyek hasonló jelenségekkel foglalkoznak, és eljut valamilyen álláspontra. Általában rájön arra, hogy az uralkodó és a valóságos világkép nem fedi egymást.

A fenti folyamat egy sokkal szélesebb körű megismerését jelenti a valóságunknak, többet, mint amennyit a "paranormálisnak" nevezett jelenséget elutasítók birtokolnak.

És mégis, akik kevesebb információval rendelkeznek a Világról, különböző minősítések kíséretével utasítják el még a tudomány, vagy sok esetben csak a tudomány egyes emberei által bizonyított jelenségeket, adott esetben a valóságunk igazolt momentumait.

A Titkok Titka titkosítva!
 
Szerinted Jézus tehet arról, hogy áldozati báránynak titulálták a zsidó rabbik, és arról, hogy Jézus nevében öltek? Akik ezt tették azok a saját kontójukra cselekedtek. Ha a te nevedben bármilyen őrültséget elkövetne egy öngyilkos terrorista, mondjuk azt vallaná, hogy te bujtottad fel, akkor te lennél érte a felelős? Nem hinném... Jézushoz vitték a betegeket, nem ő ment házhoz. Csak abban az esetben, ha történetesen abban a házban lett beteg, amelyiket kibérelte a tanításához.
Érdemes lenne tájékozódni. Jézus, és a zsidó kereszténység kettő dolog. Kiirtották az igazi Jézust követőket. Egyébként Jézus gyalog, szamárháton, hajón közlekedett. Pont úgy, ahogy abban a korban az emberek.
Ernő megkímélnél a gyerekes képzelgéseiddel? Hol olvastad ezt a marhaságot, hogy az angyaloknak az lenne a dolguk, hogy meteorokat söprögessenek? Melyik agyalágyult katolikus pap tömte ezzel a mesével a fejed? Angyaloknak más a dolguk....
Legyen nagyon szép, és vidám napotok!
Sok szeretettel Erzsi.
Kedves Kicsi Fecske, belölled csak ugy döl az antiszemitizmus. :)
-
Menj már el egy keresztény templomba, ott mormogja a pap miközben Jézus testét kollektivan a hivökkel felfalja "Ime az Isten báránya aki elveszi a világ büneit" :)
-
Hol hallottad egy zsinagogába, hogy "jaj de jo, hogy a keresztre mentél értünk Jézuska. Köszi szépen" Ez keresztény liturgia kedvesem. :)
-
Érdemes lenne tájékozódni. Jézus, és a zsidó kereszténység kettő dolog. Kiirtották az igazi Jézust követőket
-
Csacsiságokat beszélsz, az evangeliumban nem az áll egy szo sem Jézus követöinek az ülldözéséröl. A Romaiak csak Jézust tartoztatták le a templomban valo randalirozás után, a 12 apostol szabadlábon maradt, az édasanyját rokonait sem bántották.
-
A storry arrol szol, hogy Jézus három napos lábadozás után még 40 napot itt töltött a földön és rengeteg emberen "segitett", A Hitetlen Tamással nem konspirativ jött össze, hanem egyszerüen véletlenül összefutottak az utcán. Jézus megengedte, hogy Tamás megfogdossa a nyitott sebeit aztán mind a kettö ment a maga utjára.
-
Te egy magad csinálta vallásban hiszel kedves Kicsi Fecske. Valoban nem tudom, hogy mit csinálnak az angyalok, én még nem találkoztam velük, rádvagyok utalva.
-
Majd egyszer elmagyrázom honnan származik az örzöangyal legendája, most csak arra a beszélgetésre utalok ahol egy Dr. Hovind nevü prédikátort dicsértetek, aki szerint a Hold kráterei Gabriel Archengel és a Sátán küzdésének a nyomai, egyfajta box-ring. :(
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen ! The Osmonds-Down by the lazy river-mp3
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
Horváth Csilla Judit wrote on Melitta's profile.
Kedves Melitta!
Szeretnék hozzáférést a Legális E-bookok fórumhoz!
Előre is köszönöm: Judit
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!

Statisztikák

Témák
38,148
Üzenet
4,806,992
Tagok
615,986
Legújabb tagunk
Psychiatriczex
Oldal tetejére