Idén csak 10 ezer menekültet fogad Kanada

Kanada átírta a szíriai menekültek befogadására meghirdetett programjának ütemtervét.

Az eredeti elképzelés szerint 25 ezren érkezhettek volna az év végéig, de most úgy néz ki, hogy csak 10 ezer embert tudnak biztonságban és jó körülmények között elhelyezni.

Február végéig a hatóságok megteremtik a feltételeket ahhoz, hogy a további 15 ezer menekült is letelepedhessen Kanadában.

A kanadai nemzetbiztonsági miniszter, Ralph Goodale az előzetes ellenőrzés fontosságáról beszélt mondván, hogy mindenkinek szigorú átvilágításon kell átesnie még az előtt, hogy repülőgépre szállna. Ha a legcsekélyebb kétely felmerül egy menedékkérővel kapcsolatban, ügyét félreteszik, majd egy újabb vizsgálat után döntenek arról, hogy beengedik-e az országba.


menekultek6.jpg
 
Mit gondoltok az újabb amerikai lövöldözésről? A fiatal férfi Amerikában született és nevelkedett, egy multikulti tárasadalomban, jólétben, tanult és jó állása volt. Interneten megismerkedett egy szaudi lánnyal, elutazott Szaud Arábiába és feleségül vette. Bombákat készített, elhelyezte a munkahelyén, meghallgatta az előadást, hazament, összeszedték a feleségével a fegyvereket, visszamentek és agyonlőttek 14 teljesen ártatlan és vétlen és védtelen embert és egy csomót megsebesítettek.

Miért?

Az ismerősei szerint, nagyon vallásos, csendes, rendes fiatalember volt.
 
Utoljára módosítva:
Mit gondoltok az újabb amerikai lövöldözésről? A fiatal férfi Amerikában született és nevelkedett, egy multikulti tárasadalomban, jólétben, tanult és jó állása volt. Interneten megismerkedett egy szaudi lánnyal, elutazott Szaud Arábiába és feleségül vette. Bombákat készített, elhelyezte a munkahelyén, meghallgatta az előadást, hazament, összeszedték a feleségével a fegyvereket, visszamentek és agyonlőttek 14 teljesen ártatlan és vétlen és védtelen embert és egy csomót megsebesítettek.

Miért?

Az ismerősei szerint, nagyon vallásos, csendes, rendes fiatalember volt.
Az erőszak olyan mint egy vírus, ha nincs ellenálló képességed akkor könnyen megfertőz. Sajnos egyre több helyen felbukkan Szaud-Arábia neve ami pedig amerika legnagyobb szövetségese, közel-keleten.
De ugyanígy van Törökország esetében is.
Nem nagyon merem leírni de megint a vallási szélsőség állhat a tettük mögött, remélem nem lesz igazam. De hogy bátorítást ad az biztos!
 
Ezek az emberek idiglenes tartozkodast kapnak mar amelyik megkapja. Ahogy rendezodik a helyzet visszafognak menni. Asszad amnesztiat hirdetett a felkeloknek de nem a terroristaknak. Ezek mar eleg jo lepesek az ugy erdekeben.
Lehet szajkozni a demagogiat ,Merkelt szidni atkozni, csak a a valosaghoz nincs koze amikre itt hivatkoztok.
Lehet a vicc ugy van ahogy irod de megrosszabb akkor ha vakmero .
MAr szoba se all Merkel vele , es ennek se lesz jo vege mert a Mo gazdasaga igen erosen Nemetorszaghoz kapcsolodik. Vakmeroen de kifarolast csinal az Eubol Orban. Igaz majd az Iraniak adjak a lovet ha adjak, vagy az azeriek de lehet csatlakozni az orosz federaciohoz is.
Ezt ti vastapssal eljenezitek. bravo.
Ahogy rendezodik a helyzet visszafognak menni
Barcsak igazad lenne Melitta, addig is a legjobb heti vicc kategoriaba sorolom ezt, bocsi de odavalo.:D:D
 
Barcsak igazad lenne Melitta, addig is a legjobb heti vicc kategoriaba sorolom ezt, bocsi de odavalo.:D:D

A dánok is kifarolnak, a britek is kifarolnak, mások meg nem akarnak belépni...:D. Okos ember más kárából tanul.

Dánia kiléphet az Europolból
A dánok többsége a csütörtöki népszavazáson elutasította, hogy országuk átvegyen bizonyos európai uniós szabályokat a bel- és igazságügyi együttműködés területén.

Dánia az 1990-es évek elején kapott felmentést a közös bel- és igazságügyi szabályok alkalmazása alól, emellett a védelmi együttműködésből és a monetáris unióból is kimaradhatott. Ezt a többi tagállam mintegy engedményként tette lehetővé Koppenhága számára, miután a dán választók 1992-ben egy népszavazáson elutasították az Európai Közösségekből Európai Uniót létrehozó - s a fenti területeken az integráció mélyítését előíró - maastrichti szerződést.

A kormány az "igen" mellett kampányolt, az euro-szkeptikusok a "nem" mellett. A "nem" győzött, mégpedig azért, mert euroszkeptikus politikai erők ezzel szemben azt állították, hogy az uniós integráció mélyítése a bevándorlás növekedéséhez fog vezetni.


Egyéni véleményem, hogy nem ők és mi farolunk ki Európából, hanem Európa farolt ki abból a közösségből, amibe bennünket beléptettek 2004-ben, két héttel azután, hogy velünk mindenféle gyalázatos paktumokat aláírattak. De még azokban sem volt benn, hogy Eurábiává kell változtatni az Európai Uniót és az európai kultúrát lecserélni a shariára, egy 30 évvel korábbi titkos szerződésnek megfelelően, amit az Arab Ligával kötöttek.
 
Ezt írja a Ma.hu:

Johanna Mikl-Leitner sürgette, hogy a szíriai harcokból visszatértek beidézhetők legyenek és a hatóságok rendszeresen meggyőződhessenek arról, vajon tovább radikalizálódtak-e vagy esetleg már nem jelentenek veszélyt a társadalomra. A belügyminisztérium indoklása szerint erre a hatósági bejelentkezésre akár politikai tömegrendezvények idején is kötelezhetnék a gyanús személyeket.

Már bocsánat, de ez is olyan, mintha valami vicclapba olvasná az ember. Írnak egy levelet a takfiri terroristának, jöjjön már be ekkor és ekkor a hatósághoz és árulja el: nem radikalizálódott-e véletlenül az elmúlt héten? :rohog: Erről a legújabb amerikai muzulmán gyilkosról még az apja sem tudta megállapítani, hogy radikalizálódott, de az osztrák hatóság tuti, hogy meg fogja állapítani. Hol élnek ezek a hibbant politikusok?

Jelenleg 250, fegyveres szélsőségesnek tartott ember tartózkodik Ausztriában, és nagyjából ezren szimpatizálnak a Daesh takfiri terroristákkal - mondta egy korábbi nyilatkozatában Peter Gridling, a terrorelhárítási hivatal igazgatója.
A Der Standard című napilap információi szerint hetven, egykor Szíriában harcoló Daesh-katona van Ausztriában.


Még ilyent? Hogy a büdös francba kerültek ezek Ausztriába, hiszen mindenki szegény szerencsétlen menekült volt! Repülőn nem jöhettek, mert ott lebuktak volna. Hát ez rejtély! :o

A szegény szerencsétlen menekültek közül az afgánok az egyik cikk szerint 25 000 dollárt fizettek az embercsempésznek. Mit gondoltok hány magyar menekülne el innen, ha csak úgy ki tudna csengetni 25 000 dollárt valami bizonytalanért?
 
Egyébként szegény magyar és román terrorelhárítók épp emiatt vannak kutyaszorítóba, mert mindenhol sikerül terroristára akadni Európába, csak a V4-ek és a többi keleti uniós országban nem. Ezért sikerült elkapniuk ilyen szerencsétlen gyűjtőket, meg olyan kereskedőt, aki csillagszórókkal, meg petárdákkal akarta megdönteni a román rendszert! Ott nagyon komolyan veszik, mert az istennek nem akarják kiengedni a kereskedőt, pedig a magyarok már meg is fenyegették őket a románok által félelmetesnek tartott fegyverekkel! Íme, brutálisan megtámadták a román nagykövetséget csillagszórókkal!

csillagszóróval.jpg
 
N
Csatolás megtekintése 1405901

Milyen szerencse, hogy ő megvéd bennünket a terroristáktól! Szerintem mindenki nyugodtan hazaköltöztetheti a csapatait, hiszen az Erdogan család kezében futnak össze a szálak. Menekült ügy, egészségügy, energiaszállítás!

Csatolás megtekintése 1405935

Csatolás megtekintése 1405924 Sümeyye Erdoğan
images


Csatolás megtekintése 1405921 Bilal Erdoğan
hirmagazin_2015-11-27_17-03-43-300x160.jpg


Csak 3 milliárd eurót kér, vízummentességet és uniós tagságot. Gondolom ezt minden EU-s ország tapsikolva fogadja. Milyen nagyszerű lesz. Csak úgy dőlnek be majd a hamis útlevéllel.

Ezt doni kozákok írták, “Ne félj tőlünk szultán!”



Erdogan2.jpg
 
Egyéni véleményem, hogy nem ők és mi farolunk ki Európából, hanem Európa farolt ki abból a közösségből, amibe bennünket beléptettek 2004-ben, két héttel azután, hogy velünk mindenféle gyalázatos paktumokat aláírattak.

Nekem is ez a véleményem, hogy nem mi lépünk ki az EU-ból, hanem az EU nyugati országai lépnek ki belőle, cserben hagyva minket, mint már annyiszor a történelem során.
Merkel idecsődítette a világ összes földönfutóját és terroristáját, azután minischengent akar létrehozni, hogy majd ő hermetikusan lezárja a belső nyugati országok határait, a külső országokban meg hadd ragadjanak ott a szerencsétlenek, akik hozzá akarnak eljutni. Teszi ezt úgy, hogy Magyarországot egyfolytában köpködte, amiért nem engedte be az illegális határátlépőket. Most viszont ő is lezárja a határát, és azokat az országokat, akik kezdettől ellenezték a migrációt, és védekeztek ellene, azokat meg szépen kizárja schengenből. Ja, de azért ide akar pakolni több ezer bevándorlót. Ez a jelenlegi merkeli uniós elképzelés. Közben viszont a törököket be akarja venni az EU-ba, aminek ugye lesz egy minischengen belső határa, ergo a törökök max idáig tudnak megint eljönni, szóval új EU-tagokként Kelet-Európát árasztják majd el.
Ez megint ugyanaz, mint amit a migrásnokkal csinált: gyertek nyugodtan, de csak az ajtóig. Mert az zárva lesz.
Kérdés: valóban akarunk mi egy ilyen EU-hoz tartozni?
 
Ezen a cikken is elgondolkoztam.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20151204-nem-lesz-halal-hus-a-sparban.html

A iszlám nevében most már évek óta a legbrutálisabb gyilkosságokat követik el, tudunk a nők elnyomásáról, a gyerekek kihasználásáról, a jogtiprásokról, az embertelen törvénykezésről, és még sok más, az iszlámhoz köthető, felháborító dologról, de az osztrákok ettől függetlenül tárt karokkal várták a muszlim migránsokat.
És mi veri ki a biztosítékot náluk, és mi vált ki belőlük iszlámellenes indulatokat?
Az állatok halal vágása a vágóhidakon.
Hm...
Persze, az állatokat is sajnálom, én is.
 
N
Nekem is ez a véleményem, hogy nem mi lépünk ki az EU-ból, hanem az EU nyugati országai lépnek ki belőle, cserben hagyva minket, mint már annyiszor a történelem során.
Merkel idecsődítette a világ összes földönfutóját és terroristáját, azután minischengent akar létrehozni, hogy majd ő hermetikusan lezárja a belső nyugati országok határait, a külső országokban meg hadd ragadjanak ott a szerencsétlenek, akik hozzá akarnak eljutni. Teszi ezt úgy, hogy Magyarországot egyfolytában köpködte, amiért nem engedte be az illegális határátlépőket. Most viszont ő is lezárja a határát, és azokat az országokat, akik kezdettől ellenezték a migrációt, és védekeztek ellene, azokat meg szépen kizárja schengenből. Ja, de azért ide akar pakolni több ezer bevándorlót. Ez a jelenlegi merkeli uniós elképzelés. Közben viszont a törököket be akarja venni az EU-ba, aminek ugye lesz egy minischengen belső határa, ergo a törökök max idáig tudnak megint eljönni, szóval új EU-tagokként Kelet-Európát árasztják majd el.
Ez megint ugyanaz, mint amit a migrásnokkal csinált: gyertek nyugodtan, de csak az ajtóig. Mert az zárva lesz.
Kérdés: valóban akarunk mi egy ilyen EU-hoz tartozni?

Elfáradtam, míg megpróbáltam kikövetkeztetni, miként állt ez össze a fejükben. Náluk van több ezer terrorista, figyelik is őket, már ahogy tudják (nem folyamatosan, mert nincs annyi ember) és a mi határainkat akarják lezárni. Miért? Nehogy kijöjjenek tőlük a terroristák? :eek:

Ha bárki úgy viselkedik és úgy cselekszik magánemberként, mint ahogy Európa vezető politikusai cselekszenek jelenleg, azt elmegyógyintézetbe utalják, vagy gyámság alá helyezik.
 
N
Ezen a cikken is elgondolkoztam.
http://www.origo.hu/nagyvilag/20151204-nem-lesz-halal-hus-a-sparban.html

A iszlám nevében most már évek óta a legbrutálisabb gyilkosságokat követik el, tudunk a nők elnyomásáról, a gyerekek kihasználásáról, a jogtiprásokról, az embertelen törvénykezésről, és még sok más, az iszlámhoz köthető, felháborító dologról, de az osztrákok ettől függetlenül tárt karokkal várták a muszlim migránsokat.
És mi veri ki a biztosítékot náluk, és mi vált ki belőlük iszlámellenes indulatokat?
Az állatok halal vágása a vágóhidakon.
Hm...
Persze, az állatokat is sajnálom, én is.

Nem tudom tudják-e, hogy vágják le itt-ott a marhákat és a disznókat, meg a többi szerencsétlen állatot. Vagy hogy vágják le a kisgyerekek szeme láttára az állatkertben a kis zsiráfot, vagdossák szét és dobják az oroszlán elé. Még olyan videó is van az interneten, amelyben a szarvasmarha boncolás alatt még élt! Belegondolni is szörnyű, ahogy az állatokkal bánunk.

Azt ugyan nem értem, hogy ha már mindenáron kell nekik a muszlim lakosság, akkor miért nem gondoskodnak az ellátásukról?

Egyébként a mi húsüzemeinkben is van ilyen hentes. Állítólag el kell neki mondani az állat fölött, hogy "Allah Akbar". :D Ahogy én a magyar szakmunkásokat ismerem, szerintem valami egészen mást mond....:rohog:
 
N
Tényleg, most sírjunk, vagy nevessünk?

1. Kiszivárgott a tárgyalás előtt, hogy mik lesznek Erdogán követelései. Egyik az volt, hogy vegyünk át a menekülttáborából 100 000 menekültet!

2. Tárgyalás végén a mi tehetséges Angélánknak sikerült ezt a számot feltornázni 400 000 -re! (Ahhoz képest, hogy mielőtt elindult, még 1 milliót akart hozatni "legálisan". :D

3. Nógrádi most mondta, hogy Törökországban nem minden menekült lakik sátortáborban, van aki albérletben, rokonoknál, vagy itt-ott. A menekülttáborban 220 000 menekült van!

El tudom képzelni szegény Erdogánt, milyen bajban lehetett, amikor Angélánk nekiszegezte az 1 milliót! Mit izzadt, mire sikerült lealkudni 400 ezerre. :rohog: Most még mindig bajban van, mert még 180 ezret össze kell fogdosnia, hogy Angélát kielégítse.

Eközben meg szegény svéd miniszterasszony sírva könyörög, hogy vigyenek el pár menekültet, mert Svédország már nem bírja tovább és a szemét magyarokra mutogat, akik inkább megvédték a schengeni határukat, ahogy azt az uniós törvények előírták, ezért aztán nem hajlandók őket megszabadítani az odacsalogatott migránsaiktól.
De Merkel nem a svédektől, ő a törököktöl akar migránst beszerezni.

Ha valaki a fentiekben logikát talál és meg tudja nekem magyarázni, annak bármilyen fura kérését teljesítem. Ide a rozsdás bökőt!:dr_24:

"Most még mindig bajban van, mert még 180 ezret össze kell fogdosnia, hogy Angélát kielégítse." - írtad. Ma hallottam, hogy úgy oldotta meg Merkel-Erdogán páros a hiányt, hogy Jordániából és Libanonból is hoznak be az Unióba repülővel menekülteket, hogy meglegyen a 400 ezer. Annyi volt rendelve! ;)
 
Két hónapja még az volt a nóta, hogy milyen felháborító etnikailag vagy vallásilag szelektálni szegény menekülteket, mert akkor még mind menekült volt, aki illegálisan jött be a határunkon, és jogosan dobálta kővel a gonosz rendőröket, akik a határt védeni merészelték. Most akkor mit kell gondolni a macedón eljárásról? Merkel miért nem mondja meg?

De megmondták nekik, hogy be lesznek véve a NATO-ba...
 
Rögzíthetik a jövőben az Európán belül, valamint a kontinensről induló és oda érkező, repülővel utazók adatait. Bár a rendszer felállításáról már évek óta egyeztetnek, a párizsi terrortámadás miatt ismét aktuálissá vált a kérdés. A tervek szerint az adatbázis segítségével figyelnék a terroristák mozgását.

Az Európai Parlament illetékes bizottsága jövő csütörtökön szavazhat a rendszer létrehozásáról, a plenáris ülésen januárban tárgyalhatnak róla.

- A terroristák Európán belüli járatokat használnak, ezért nyomon kell követnünk az utazásaikat, hogy megakadályozzuk a terrorcselekményeket – fogalmazott Bernard Cazeneuve francia belügyminiszter.

Brüsszel és a tagállamok között mindössze arról nem volt egyetértés, hogy meddig tárolják az adatokat. A Parlament hat hónapig, az uniós országok viszont minimum egy évig nem törölnék azokat. Az uniós belügyminiszterek végül megegyeztek abban, hogy fél évig tárolják majd az adatokat.

http://hu.euronews.com/2015/12/04/felallhat-a-legi-utasok-adatait-rogzito-rendszer/
 
Van valami amit nem értek, de ez nem baj, majd jön valaki aki sokkal okosabb tőlem és majd megmagyaráz.
Európát elözönlötte több százezer menekült, tömeges tiltakozás tört ki nálunk (is) Magyarországon ellenük. Ez a tiltakozás valahol még érthető is, hiszen ilyen óriási beözönlő tömeggel még nem nagyon találkoztunk, nem tudtuk, és ma sem tudjuk úgy kezelni ahogy ezt több nyugati ország elvárja tőlünk. Aztán jöttek a kivándorolt, vagy ha úgy jobban tetszik, a más országokba be vagy elvándorolt hazánk fiai és tiltakoztak a döntéseink ellen mondván, amikor Ők menekültek ez történt, az történt, így történt, úgy történt. Sok reagálás volt ellenük, van most is, többen hangoztatták a véleményüket, Kanadából könnyű beszélni, egy óceán védi az országukat a menekültek ellen! Ha nekik annyira hiányoznak miért nem fogadnak be senkit?
Kanadában épp választások zajlottak, borítékolható volt hogy közben nem fognak a menekültkérdéssel foglalkozni. Választásnak vége megalakult az új kormány is.
Kijelentették idén 25 ezer menekültet tudnak fogadni, aztán lett belőle 10 ezer. Az oka?
Íme - 10 ezer embert tudnak biztonságban és jó körülmények között elhelyezni. Február végéig a hatóságok megteremtik a feltételeket ahhoz, hogy a további 15 ezer menekült is letelepedhessen Kanadában.
És ahogy olvasom az írásokat, ez sem tetszik! No, ez az amit én nem értek! Ha Kanada nem fogad be senkit az nem tetszik nekünk itthon, Magyarországon élőknek, ha befogad akkor az sem tetszik, természetesen nekünk itthon élőknek!
Kedves megmagyarázók elmondanátok nekem mi a gondotok? Ha Magyarország befogadna bárkit is ugyanúgy ellenőrizhetné az előéletét, mint ahogy Kanada teszi! De mi nem is akarunk senkit a határainkon belül látni, sem keresztényt, sem más vallásút! Miért azt az országot bíráljuk ami tesz valami jót néhány családért?
 
Görögország visszautasítja azokat a fenyegetéseket, amelyek szerint kizárhatják a Schengeni Övezetből a határőrizet hiányossága miatt.

Egyes tagállamok két évre ismét bevezetnék az útlevélellenőrzést a görögök számára.

- Nem gondoljuk, hogy Görögországot valaha is kizárnák a Schengeni Övezetből, ez ugyanis az egész zóna összeomlását jelentené. Mi Görögország gyengesége a határőrizetben? Ezt kérdezzük egyfolytában. A szárazföldi határ őrizetét Törökországnál tökéletesen ellátjuk. A tengeri határokon pedig nincs módunk másra, mint a mentésre – mondta a görög bevándorlásügyi miniszter az Euronews-nak.

A politikus szerint hazugság, hogy országa nem fogadja el a nemzetközi segítséget a határai védelméhez és a menekültek regisztrciójához.

- Száz újlenyomatolvasó gépet kértünk, 42 érkezett, ebből 12 Németországból. Azt mondják, hogy elutasítjuk a Frontexet. Ez hazugság! Májusban 320 embert kértünk, a fele érkezett meg. Aztán még kértünk 1600 embert, de senki sem jött – mondta a politikus.

Pénteken az uniós belügyminiszterek Brüsszelben tanácskoznak a határőrizetről és a bevándorlás ügyéről.

http://hu.euronews.com/2015/12/03/durvul-brusszel-es-athen-szocsataja/

Ugye Merkel mutti a Törökökkel egyezkedik és fűt-fát megígér nekik, ők meg mért ne zsarolnák... Már valahol leírtam, hogy lehet, hogy nem a jó féllel egyezkedik...
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322
katuskatus wrote on adabigel's profile.
Szia kedves Abigél! Neked sikerült letölteni Az egészség piramisa c. könyvet? Ha igen, elküldenéd nekem? Szép napot kívánok!

Statisztikák

Témák
38,141
Üzenet
4,804,564
Tagok
615,841
Legújabb tagunk
Cherry78
Oldal tetejére