Könyv születik- Irj Te is egy sort hozzá!

bartokeva

Állandó Tag
Állandó Tag
Beirta a fenti uzenetet a canadahun.com forumara es vart. A varakozas tele volt remennyel es izgalommal. Olyan volt, mint egy kisgyerek aki valami nagyon meresz dologra szanta el magat. Mivel sokaig nem erkezett valasz, egyre inkabb eluralkodott rajta az egyedullet erzese. Egy kep lebegett elotte: a forgalmas utcan all, korulotte jonnek-mennek az emberek de ha ranez is valaki, a tekintete tovabbsiklik. Senkinek sem tunik fel ahogy ott all.
Mindenkinek van ahova mennie, van amit csinalnia, hiszen nem setal, nem andalog az utcan, hanem siet valahova. Melankolikusan tekintett maga ele, majd lassan kezdett felocsudni.
- Talan valoban rossz topic-ba irtam.
Ragyujtott egy cigarettara, melyen leszivta a fustot, majd lassan kifujta. A fust lassan korulolelte es valamilyen megmagyarazhatatlan biztonsagerzetet nyujtott. A magany uj ertelmet kezdett nyerni a lelkeben. Huncut mosolyra randult a szaja es ujra beleszippantott a felig mar leegett cigarettaba.
Megszuletett az otlet. A forditas csak egy urugy volt, ot igazabol a kepregenyek erdekeltek, de a canadahun.com honlaprol csak 20 hozzaszolas utan lehetett letolteni oket. Hogy is gondolta, hogy a forditas kapcsan majd hosszasan tud csevegni valakikkel, kieroltetve a 20 hozzaszolast?
Elnyomta a cigarettat es kikereste az Irodalom topic-ot. Kuncogva klikkelt ra a Konyv szuletik oldalra es beleolvasott az utolso sorokba. Mar 212 oldalon futott a tortenet, mint egy ezer szalu perzsaszonyeg. Erezte, hogy itt neki is van helye. Valami vicceset szeretett volna irni, ami jo kedvre derit masokat. Sokaig gondolkodott, majd ezt irta:
 

engs

Állandó Tag
Állandó Tag
- Elnézést kérek mindenkitől,hogy ilyen debil módon elfoglalom a helyet mások elől, annak ellenére,hogy több helyen le van irva a - Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez - kezdők részére.
Ezután felált és
Már tudta mit kell tennie !
 

Tesztlabor

Állandó Tag
Állandó Tag
Almosan felemelte fejet, majd vissza ejtette a parnara. A vekker tovabbra is haborgott tehat fohosunk rajott, tenni kell valamit. Bagyadtan a vekker fele csapolt es sikeresen leverte a poharat az ejjeliszekrenyrol. Remelte, hogy a vekker volt az. Tevedett. Erre nagyon hamar rajott, mivel a vekker mar szinte a fejeben tancolt. Megegyet csapott es beutotte a kezet a szekreny sarkaba. Erre fajdalmaban felult es a zaklatot elhallgattatta. vasarnap reggel hat ora volt.
 

Imre34

Állandó Tag
Állandó Tag
- Soha az életbe nem iszom ennyi vodkát az biztos!!! mondogatta magába míg várta, hogy a pezsgőtabletta feloldódjon a pohár vízben s azzal ütötte el az időt, hogy a vekkerórát terrorizálta!
- Miért kell ennek csengeni állandóan mikor én másnapos vagyok? gondolkodott magában
- Lehet, hogy nem is a vekker az ami csöng hanem a fülem amiatt a tasli miatt amit a bejárónőtől kaptam mert megsimogattam a popsiját? :)
 

lythium

Állandó Tag
Állandó Tag
-Ami nem életem legnagyszerűbb ötlete volt....egy átlagos popsi egy átlagon felüli bejárónőn.......és most se popsi, se rántotta....:)
 

mkatus

Állandó Tag
Állandó Tag
Az egyszerű rántotta elkészítése komoly fejtörést okozott neki, ugyanis saját konyhájában csak vendég volt.
Mert neki, akinek átlagon felüli bejárónője van, nem kell reggelente rántotta készítéssel foglalkozni. Most azonban más a helyzet. Nagy sóhajtással erőt vett magán, és elindult a konyhaszekrény felé...
 

geod70

Állandó Tag
Állandó Tag
A szekrényben nem talált olajat és hűtőben is csak egy árva tojás lapult a polcon. Csalódottan ment a kávéfőzőgéphez, hogy legalább egy forró kávét igyon, mielőtt elmegy otthonról.
 

mkatus

Állandó Tag
Állandó Tag
Gépies mozdulatokkal pakolta be a kávéfőzőt. Hamarosan finom kávéillat terjedt a levegőben. Öntött magának egy csészével, rágyújtott egy cigire és kényelmesen elhelyezkedett kedvenc foteljában. Más napokon kávézás közben a friss újságot szokta olvasgatni. Ma azonban ezt nem tehette...
 

coow

Állandó Tag
Állandó Tag
Arra gondolt, hogy most már elég a tétlenségből, és a "tetvészkedésből". Ez a szó különösen tetszett neki, mert az egyik legjobb barátjára emlékeztette, Barnabásra emlékeztette. Vele pedig már elég régen találkozott. Az emlékek halványulásának egyik legjobb megakadályozása, az ilyen rövid kis visszaemlékezések, így talán reméli az ember, hogy tovább marad vele a kellemes érzés, a múltból.
 

coow

Állandó Tag
Állandó Tag
Majd a gondolat teljesen elhatalmasodott rajta, és tetté érett. Elhatározta, hogy most akkor majd megindul. Csak előbb ugye, el kellene dönteni, hogy milyen ruhába indul neki a világnak.
 

mkatus

Állandó Tag
Állandó Tag
No, meg azt is el kellene döntenie, hogy hová menjen. Öltözködés szempontjából bizony nem mindegy.
 

mkatus

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát akkor nem kell melegen öltözködni. Úgy gondolta autóba ül és elindul valahová. Hogy hová, azt még mindig nem tudta eldönteni.
De, egy gondolat nem hagyta nyugodni. Meg kellene látogatnia barátját Barnabást.
 
Oldal tetejére