UFO-k földönkívüliek

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Szuper biznisz.... technológiamorzsákért cserébe korlátlan emberanyag. Ami megéri az megéri!
SiriusB a Tesla-s dolgot kifejtenéd kissé bővebben?!

Őszintén szólva én is csak annyit tudok erről, hogy Tesla azt mondta a kollégáinak, hogy a találmányait (pl. azt is amit most a HAARP-nál felhasználnak) a földönkívüliektől kapott információk alapján készítette el. Persze próbálták lebeszélni arról, hogy ezt nyilvánosan hangoztassa. Azt is olvastam, hogy a németek ufós programjának a kulcsfigurája volt.

Szerintem biztos találsz a neten is anyagot, ha keresgélsz.;)
 

anom

Állandó Tag
Állandó Tag
Jó lenne tudni, hogy Tesla valójában mennyi és milyen találmányokat készített, mert lassan már minden állítólag feltalált de titkosított találmányban az ő keze van. :)
Azt sem hinném, hogy csak egyedül dolgozott...


Amúgy erre a filmre visszatérve, mozivásznon ne is várjuk, hogy tényleg valós infókat közölnek. Maximum sugallnak és utalnak. Mint régen a cenzúra idejében.
Az elrablás és a félelmet keltő látogatások benne amik a lényeg, a többi viszont eléggé ellentmondásos. Amúgy nincs benne félelmetes jelenet, mert semmi sem látszik soha egy kivétellel, de az is csak valami eszköz. Szóval inkább pszichésen hat, de nem vészes.

Aki meg akarja nézni és nem akar belőle részleteket olvasni az ne olvasa ezt tovább.

Az elrablások benne eleve túl vannak "gerjesztve". Ugyanis azt mutatják ahogy az emberek ordibálva ugrálva menekülnek valakik elől a hipnózis során. Ezzel az a probléma, hogy egy valós látogatásnál sem mozdulni sem hangot kiadni nem fog tudni az ijedt illető.
A másik, amikor beszélnek egy ősi emberi (sumér nyelven) az állítólagos valós felvételen az idegenek, elég fenyegetően jó mély ijesztő hanggal.
Ebben 2 hiba van az idegeneket akik hallották hangot kiadni (egymással kommunikáltak) azok furcsa galamb vagy ahhoz hasonló hangot hallottak, amik nem hasonlíthatóak az emberi nyelvezethez és hangokhoz.
Valamint ők az emberekkel minden esetben telepatikusan kommunikálnak. Nyilván mert ott nincs se nyelvezeti se hangképzői akadály...
Valamint nagyon kevés beszámoló szerint fenyegetőek, sőt inkább igyekszenek megnyugtatni az alanyt. (Gondolom így nekik is könnyebb).

Ami még az újdonság erejével hatott az az emberi testek megszállása az idegenek által, ráadásul úgy hogy a felszínen marad az emberi személyiség és tudat. Ilyenről sem hallottam még soha, max szellem történetekben vagy az ördögűzőben.
Erre az utóbbira visszatérve, ráadásul tényleg úgy tűnt, hogy magával a sátánnal akarják párhuzamba vonni ezeket a valamiket, mint a mi gonosz isteneink kb.

Amikor ennyi mindent belekevernek egy történetbe, múltat, vallást, mondákat, sci-fit akkor az már nekem nem túl hihető.
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Jó lenne tudni, hogy Tesla valójában mennyi és milyen találmányokat készített, mert lassan már minden állítólag feltalált de titkosított találmányban az ő keze van. :)
Azt sem hinném, hogy csak egyedül dolgozott...

Például:

1930-ban New York lakói nagy csodának voltak szemtanúi. A korszak nagy luxusautója, a Pierce Arrow hangtalanul (ill. nagyon csendesen) suhant végig az utcán. Ez Tesla autója volt. Ekkor a nagy feltaláló már 70 éves volt. Ezt az autót tulajdonképpen egy 1800 fordulat/perc maximális fordulat- számra képes villanymotor hajtotta. Azonban a legnagyobb csoda az áramellátásban volt. Ugyanis nem akkumlátort alkalmazott, hanem egy máig ismeretlen működési elvű vákuumcsövet. Ez a szerkezet a műszerfal mellett volt, és két hosszabb cső állt ki belőle. Állítólag, mikor ezeket benyomta, a 60x25x15 méretű cső annyi energiát termelt, amennyi a villanymotort el tudta látni.

Tesla olyan motorokat mutatott be, melyek csak egy dróttal voltak a hálózathoz kötve, a másik vezeték helyett a levegőben terjedt az energia. Ekkor kezdte emlegetni, hogy olyan mororokat is lehet csinálni, melyekhez egyáltalán nem kell semmiféle drót, sőt a térben energia van, mindenki számára elérhető módon. A következő módon fogalmazta ezt meg: "Eljön az idő, amikor majd nem kell (nagyfrekvenciás váltóáram segítségével) továbbítani energiát. Egyáltalán nem lesz szükség az energia szállítására. Néhány generáció múlva gépeinket olyan energia fogja hajtani, ami az univerzum minden pontjában rendelkezésre áll. Ez az ötlet egyáltalán nem új. Anteus gyönyörű legendájában már megtaláljuk, aki a földből kapta az erejét. A térben mindenütt energia van. Statikus vagy kinetikus ez az energia? Ha statikus, akkor reményeink hiábavalóak, ha kinetikus, akkor -és ezt biztosan tudjuk- pusztán idő kérdése, hogy az ember mikor fogja megoldani, hogy gépeit a természet kerekeihez közvetlenül kapcsolja."

Én már ezzel a kettővel is megelégednék, ha megvalósítanák, de ha érdekel, a neten van még számos ilyen találmánya.

http://www.pharmachip.hu/zyx/old/alternativ/tesla.htm

Nagyon különleges egyéniség volt, elgondolkodtató, hogy "jövőbelátó" volt-e, a jövőből jött-e, vagy valóban találkozott földönkívüliekkel.

Mindenesetre jó néhány találmánya éppen ezért nem valósult meg. Túlságosan idő előtti volt. ;)
 

nhmarika

Állandó Tag
Állandó Tag
Én úgy gondolom, hogy a csillagok fenn a nyáresti égen nem csak azért vannak, hogy nekünk legyen mit nézni.
 

apaa

Állandó Tag
Állandó Tag
Én úgy gondolom, hogy a csillagok fenn a nyáresti égen nem csak azért vannak, hogy nekünk legyen mit nézni.
Nem a csillagok azért vannak hogy ha valaki éjjel fel néz az égre lássa hogy nincs-e beborulva,
a hold is csak a kutyák szórakoztatására tünik fel időnként
mint ahogy az őserdei orchideák is csak azóta és csak ott virágoznak ahol már járt az ember,
madár csicsergés is csak a szorakoztatásunkra van .....


de hogy mindez így legyen és így müködjön ezért vannak az Ufók:222:
 

apaa

Állandó Tag
Állandó Tag
Néhány ufo megfigyelés :4:
http://library.thinkquest.org/10122/data/EETSTIN.HTM
A gogliforditót benn hagyva;)
........
Fények az égen, napfény lemez
Southwest part of USA, France, and various other locations Délnyugati részén, USA, Franciaország, és több más helyen
1998 and 1899 1998 és 1899

The sightings covered hear from 1898 and 1899 represent a selection of UFO's that did not take the form of futuristic aircraft. A megfigyelések tartozó hallani 1898 és 1899 képviselnek válogatott UFO, hogy nem formájában futurisztikus repülőgépek. They were seen in widespread locations. Ők látták a széles körben helyeken.

September 4, 1898 - Lille, France: Szeptember 4, 1898 - Lille, Franciaország:
Through a telescope an astronomer saw a rectangular object with a violet colored band on one side, with the rest being striped black and red. Keresztül látta egy csillagász távcső négyszögletes tárgy egy lila színű sáv az egyik oldalon, a fennmaradó részt pedig csíkos fekete és piros. He or she noticed that it was not in a position of any known planet. Ő észrevette, hogy nem volt olyan helyzetben, olyan ismert bolygó. It was stationary for 10 minutes then spat out sparks and disappeared. Azt álló helyzetben 10 percig, majd köpött ki szikrákat, és eltűnt.

March 2, 1899 - El Paso, Texas: Március 2, 1899 - El Paso, Texas:
A luminous object was seen in daylight from 10:00am to 4:00pm. This could not have been Venus because it was two months past its secondary phase of maximum brilliance. Világító tárgy volt látható nappal 10:00-4:00. Ez nem is lehetett volna a Vénusz, mert két hónappal korábban a másodlagos szakaszának legnagyobb része.

March 8, 1899 - Prescott, Arizona: Március 8, 1899 - Prescott, Arizona:
An observer saw a luminous object that traveled with the moon all day until 2:00pm. A megfigyelő látta, hogy egy fényes objektumot, amely utazott a hold minden nap 2:00-ig. In Tonto, Arizona, a similar object was seen the day before. Tonto-ban, Arizona, egy hasonló tárgyat láttak a tegnapi napon.

October 28, 1899 - Luzarches, France: Október 28, 1899 - Luzarches, Franciaország:
At 4:50pm, an observer saw a round luminous object rise above the horizon and shrink in size as it moved into the distance. At 4:50 megfigyelő látta, hogy egy kerek fényes tárgy emelkedik a látóhatár fölé, és mérsékelje a méret, mert költözött be a távolságot.

November 15, 1899 - Dourite, Dordogne, France: November 15, 1899 - Dourite, Dordogne, Franciaország:
An object moving like a kite in the southerly sky was seen from 7:00pm. Egy objektum mozog, mint egy papírsárkány a déli égbolt látható 7:00. It would be white, then red and sometimes blue. Lenne, ha fehér, akkor piros, néha kék.

These reports were made by astronomers and other trained and experienced sky watchers. Ezeket a jelentéseket tettek a csillagászok és más, képzett és tapasztalt ég Watchers. They were reported in academic or professional journals. Ezekről a tudományos vagy szakmai folyóiratokban. These sightings appear to be the real thing. Ezek a megfigyelések úgy tűnik, hogy az igazi.
..........

:roll::656::5::555:\\m/:33::K::222::111::34::12:
 

siriusB

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem nincsenek is ufok.

Naná, hogy nincsenek, sőt nem is voltak és mostanában egyre többször és több helyen nem vannak! :mrgreen:

Legutóbb itt, Moszkvában nem voltak!


Óriási űrhajó Moszkva felett

Hihetetlen videofelvételek járják a világot - a napokban egy hatalmas UFO-t filmeztek le, ami órákig lebegett a Kreml fölött.
Oroszország évtizedek óta próbálja leelőzni Amerikát az :5:űrkutatásban - eddig mindhiába. Azonban úgy tűnik, hogy először a bajkonuri tudósoknak sikerült kapcsolatot teremteniük a földönkívüliekkel. Legalábbis Moszkvát látogatta meg egy óriási űrhajó a napokban. A hatalmas objektum órákig lebegett a Kreml fölött, százakat vonzva ezzel a Vörös térre, pedig az éjszaka nem a legkellemesebb hely az időtöltésre. A szemtanúk szerint a különleges jármű nem csinált semmit, csak apróbb mozdulatokat tett. Sokak úgy írták le a jelenséget, mint Darth Vader Birodalmi Cirkálóját a Star Warsban. A légi jármű olyan hirtelen el is tűnt, ahogy jött, de azóta már milliók látták a róla készült felvételeket.

http://www.storyonline.hu/?cid=21205

A tudósok először természetesen átverésre gyanakodtak, de a különböző szögekből felvett videókon látszik, hogy eredeti volt az égi csoda. A ballon, illetve más légtéri kísérletek is teljességgel kizárhatóak, mert a hatóságok nem adtak ki ilyenre engedélyt, és egy több kilométer kerületű objektumot azért nehéz lett volna titkolni a fellövés pillanatában. Az orosz parlament, vagy a rendőrség még nem adott ki hivatalos közleményt a történtekről.:

Ha valaki be tudná tenni a képet és a videót, jó lenne, mert a fiam számítógépén valami Macintosh izé van és én ezzel nem boldogulok.
:5::mad:
 

ronin55

Állandó Tag
Állandó Tag
Naná, hogy nincsenek, sőt nem is voltak és mostanában egyre többször és több helyen nem vannak! :mrgreen:

Legutóbb itt, Moszkvában nem voltak!


Óriási űrhajó Moszkva felett

Hihetetlen videofelvételek járják a világot - a napokban egy hatalmas UFO-t filmeztek le, ami órákig lebegett a Kreml fölött.
Oroszország évtizedek óta próbálja leelőzni Amerikát az :5:űrkutatásban - eddig mindhiába. Azonban úgy tűnik, hogy először a bajkonuri tudósoknak sikerült kapcsolatot teremteniük a földönkívüliekkel. Legalábbis Moszkvát látogatta meg egy óriási űrhajó a napokban. A hatalmas objektum órákig lebegett a Kreml fölött, százakat vonzva ezzel a Vörös térre, pedig az éjszaka nem a legkellemesebb hely az időtöltésre. A szemtanúk szerint a különleges jármű nem csinált semmit, csak apróbb mozdulatokat tett. Sokak úgy írták le a jelenséget, mint Darth Vader Birodalmi Cirkálóját a Star Warsban. A légi jármű olyan hirtelen el is tűnt, ahogy jött, de azóta már milliók látták a róla készült felvételeket.

http://www.storyonline.hu/?cid=21205

A tudósok először természetesen átverésre gyanakodtak, de a különböző szögekből felvett videókon látszik, hogy eredeti volt az égi csoda. A ballon, illetve más légtéri kísérletek is teljességgel kizárhatóak, mert a hatóságok nem adtak ki ilyenre engedélyt, és egy több kilométer kerületű objektumot azért nehéz lett volna titkolni a fellövés pillanatában. Az orosz parlament, vagy a rendőrség még nem adott ki hivatalos közleményt a történtekről.:

Ha valaki be tudná tenni a képet és a videót, jó lenne, mert a fiam számítógépén valami Macintosh izé van és én ezzel nem boldogulok.
:5::mad:

Nagyon szép, főleg a District 9 után, kissé necces....kérdés hol lesz az alien láger, a Kremlben? :D
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére