UFO-k földönkívüliek

Status
Not open for further replies.

sirkan49

Kitiltott (BANned)
Nem volt metorit,ezt teljes biztossaggal allithatom.Ha egy ilyen meretu akarmi akkor ott becsapodik,azt meg Romania sem tudta volna eltitkolni.
Lehetseges egy magyarazat,hogy merre sietett olyan nagyon es ezt egy,a kozelmultban kiderult fura esemeny tamaszthatna ala.Van ott a kozelben egy hely ahol a 80-as evekben nagyon furcsa dolgok tortentek,amelyek persze a nagykozonseg elott hetpecsetes titoknak maradtak,de azert van aki nem tartja a szajat es kiderulnek bizonyos dolgok.
Tehat ott az tortent,hogy egy testverpar edzes kozben(alpinistak voltak) egesz egyszeruen eltuntek es soha tobbe nem kerultek elo,miutan felmasztak az egyik sziklara.Elore az egyik,majd a riadtan keresesere indulo testver.Utanuk mar nem indult el senki a csapatbol,s ez ugyebar termeszetes...es semmilyen probalkozas sem vezetett eredmenyre.A szikla oldalan valami kulonleges irasjeleket kaptak,aztan a belugyiek a maguk modjan probaltak megoldani az egeszet es egyszeruen a levegobe ropitettek a kerdeses sziklat.Az az erdekes,hogy a jelenlevok egy nagyon furcsa kiserojelensegre lettek figyelmesek,mivel a szikla konturje a robbanas utan meg napokig latszott.
Kulonben en meg lattam a zonaban UFO-t.Masodik alkalommal 7-et.

Az írásjelekről maradtak fényképek vagy rajzok? Amit másodszorra láttál, az időben mikor követte az elsőt? Ugyanott volt,ahol a sziklát felrobbantották? Voltál Te is a helyszínen?
 

Szatvacyla

Állandó Tag
Állandó Tag
Amikor 1930-ban elkezdik felújítani és múzeummá átszervezni az egykori isztambuli szultáni épületegyüttest, egy fiók mélyén rábukkannak több, a XVI. század elejéről származó katonai térképre. Ezekről kiderült, hogy egy Piri Ibn Hadzsi Mehmed nevű török tengerészkapitány (raissz) művei, aki

1
Piri2.jpg
515 és 1530 között készítette őket. A térképeken kísérteties pontossággal szerepel például a dél-amerikai keleti partvidék (ez Kolumbusz felfedezése után húsz-harminc évvel nem túl meglepő ugyan, de azért sokan felkapták a fejüket), továbbá egy olyan déli sziget északi körvonala, amely meglehetősen hasonlít Antarktisz partjainak rajzolatához – ráadásul olyan állapotban, amilyenben jég nélkül láthatnánk.


Csak egy érdekesség a térképészet témájához:
A XIV-XVI sz körüli térképészet bevett szokása volt, hogy miután a már felfedezett területeket lerajzolták, a még felfedezetlen "maradékot" -csak a rend kedvéért- egy még régebbi térképről másolták át. Így az a különleges helyzet állt elő, hogy a még ismeretlen területek sokkal pontosabban voltak megjelenítve, mint a már felfedezettek.
Ezek a "még régebbi" térképek állítólag Egyiptomból, esetleg az Alexandriai Nagy Könyvtárból származtak.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Aki csillagászkodik az ért a térképkészítéshez is. Ez az ókorra és a középkorra is vonatkozik. A földrajzi helymeghatározásra gondolok. Amerikát nem Kolumbusz fedezte fel, ezt mamár halványan mondogatják.
Szerintem a Kolumbusz mítoszt a helyére kellene tenni. Alexandriában a könyvtár az ie. években leégett, így tönkrementek az itt tárolt térképek is.
Ismerek olyan könyvet, ahol azt írják, hogy egy olyan területre is visszataláltak a kutatók -ősi térkép alapján- mellyet sokezer éve nem láttak...
 

kinek

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez is érdekes ábrázolás...
gondolom sok ilyen van még a világon:)

Mindenesetre tényleg furcsa, hogy a csészealj forma ilyen "régi" lenne és nem is változik...
Mivel régről visszamenőleg is tényleg jól dokumentált és fényképeken, rajzokon, tömeges beszámolókon kívül még az ókori és középkori leírások is megemlítik, ez semmiképp sem lehet a modern kor agyszüleménye, mint ahogy egyesek megpróbálják beállítani.
 

juhosferi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Sirkan!
Elore a masodik eszlelesemrol mondanek egy par szot.Az ugyanott a szulofalumban tortent egy hajnalon,negyen voltunk akik vegigeltek az egeszet,most nem akarom pontositani,hogy mit is csinaltunk,a lenyeg az miszerint feloranal is hosszabb ideig lathattuk a jelenseget.
Nagyon hasonlit az egesz egy eszleleshez amit itt a topikban olvastam,azt hiszem a nemzetkozi urallomas kapcsan esett szo rola...tehat magasan a felhok folott 7 objektum volt lathato,azok kozul 6 tokeletes korben,egy a kozepen es az utobbi szamtalanszor elvegzett egy fel-le halado mozgast,mikozben termeszetesen merete nagyobbodott.Ugy lehet elkepzelni,hogy a korben allok kb.Venusz meretuek lehettek,mig a kozepso egy jokora tanyer nagysagura nott.
Az elso eszleles utan mintegy 2 evnyire tortent a dolog,pontosan ezt sem tudom behatarolni.
Ami a sziklat illeti az kb. 30 km-re van legvonalban szulofalumtol es oda akkor nagyon nehez lett volna eljutni,en nem is jartam meg,mivel a 2 testver esete a napjainkban valt ismertebbe...tudnak ezek is titkot tartani.
Minden bizonnyal lefilmeztek azokat az irasjeleket,de szerintem nagyon nehez lenne barmilyen konkret dolgot felkutatni.
 

Frank-FHI

Kormányos
Kormányos
Piri Reis térképe (1513)
<O:p</O:p
"A világtérképen olvasható magyarázat szerint Piri Reis több művet használt forrásként: nyolc Ptolemaiosz-térképet, négy korabeli portugál térképet, egy Dél-Ázsiát ábrázoló arab térképet (Caferiye) és egy Kolumbusz által készített Újvilág-térképet.<O:p</O:p
- A felfedezésről Paul Kahle német orientalista adott hírt először 1931-ben, Hollandiában, az orientalisták 18. kongresszusán. Kahle beszámolója valósággal megdöbbentette a kongresszus részvevőit, Piri Reis térképén ugyanis ez volt olvasható: „A partok és a szigetek Colombo térképéről másoltattak át a térképre.”
Ezeket a partokat [ti. az újonnan megtalált földrészéit] az arabok időszámítása szerint 890-ben egy genovai hitetlen fedezte fel. Kolumbusz Genovában született, az arab időszámítás szerinti 890 pedig Kr. sz. 1485/86-nak felel meg.

(...)A térkép Dél-Amerikát és az Antarktiszt ábrázolja. A térkép felirata szerint Piri Reis Dél-Amerika partvonalait és neveit Kolumbusz térképéről másolta, amelyet egy fogságába esett spanyoltól szerzett. (...)Az eredeti térkép Kairó középpontú, egyenlő hosszúságú, azimutális vetület. Az Antarktisz partvonalai a jégkor előtti állapotot mutatják. (...)Amerika partjai az ázsiai partokat mutatják, abból az időből, amikor a tenger vízszintje 90 méterrel alacsonyabb volt.

(...)Az admirálist Törökországban ma nemzeti hősnek tartanak ugyan, de a maga korában kalózként kezdte pályafutását. Ez akkoriban egyáltalán nem volt ritka eset. Az admirális szenvedélyes térképész volt, minden kezébe kerülő térképet lemásoltatott, majd a XVI. század elején saját kezűleg elkészítette a világ 215 részből álló hatalmas térképét. Mindezek után egy könyvben (Kitab-i Bahrieh = A hajózás könyve) meg is írta a térképpel kapcsolatos kalandjait és észrevételeit.Egy biztos: mint rengeteg nyelven beszélő főtiszt, hozzájuthatott mind a Nyugat, mind a Kelet jól őrzött titkos térképeihez is.
<O:p</O:p
Visszatérve a leletekre, a dolog csak a második világháború után kezdett bonyolódni. Piri Reis könyve – ez állítólag a korabeli török irodalomnak nyelvi szempontból is egyik gyöngyszeme – meglepő mondatokat tartalmazott. Az admirális többek között azt állította, hogy egyszer kezében tartotta a Kolumbusz térképét (mi erre a mai napig nem bukkantunk rá) és hogy Kolumbusz egy könyvből szerzett tudomást Amerika létezéséről, sőt nagyon sokat tudott már erről a földrészről, mielőtt nekivágott volna az Atlanti-óceánnak!Piri Reis szerint ez a könyv még Nagy Sándor idejéből maradt fenn (nyilván többszörös másolatra célzott). (...)<O:p</O:p

(...)Ám vegyük sorra azokat a tényeket, amik miatt a Piri Reis-térképek világszenzációk lettek.
<O:p</O:p
1. 1513-17 között Amerika nem jelent meg még a térképeken, legalábbis nem az egész partvonal. Dél-Amerikát lényegében csak jóval később fedezték fel, partvonalai feltérképezésére pedig még sokkal később került csak sor!
<O:p</O:p
2. Az Ó- és Újvilág közti távolságot Piri Reis rendkívül pontosan tüntette fel. Olyan pontosan, ahogy még jóval később sem voltak képesek azt megtenni más térképészek.
<O:p</O:p
3. A földrajzi hosszúságokat – a térkép készítője (készítői?) már alkalmazták; mi ezt csak kétszáz évvel később találtuk fel.
<O:p</O:p
4. A Kanári- és az Azori-szigetek is igen pontosan ott találhatók a térképen, ahol a valóságban is elhelyezkednek (az eltérés mindössze 1 fok).
<O:p</O:p
5. Az Antarktisz létéről senki sem tudott 1513-ban. Mégis, a térkép rendkívül pontosan rajzolja a jég alá süllyedt földrész körvonalait. Olyan adatok is szerepelnek rajta, amiket mi csak az 1949-52-es svéd-brit-norvég közös expedíció révén tudtunk meg.<O:p</O:p

A legszenzációsabb felfedezés még hátra van. De előbb egy rövid esetleírás:az ötvenes években a térképet a világ legnagyobb földrajztudósai (Hapgood, Arlington, Mallery, Walther, Lineham stb.) vizsgálták, majd az USA haditengerészete térképészeti intézete a legmodernebb műszerek bevetésévelt tette ugyanazt. 1958-ban világossá vált, hogy a térképet olyan rendkívüli pontosság jellemzi, amit a modern tudomány és technika csak a légifényképezés bevezetésével ért el.
Feltehető-e ezek után, hogy akik azt készítették, valamikor 1513 előtt – azok repülőgépe(ke)t használtak? A másik bomba akkor robbant, amikor kiderült: a térkép ennek ellenére több helyen „hibás”, a valóságtól eltér. Például az Antarktisz egyik csücske összeér a dél-amerikai Tűzfölddel: Piri Reis egy földnyelvet rajzolt oda; ahol ma tenger hullámzik. És több antarktiszi parti ponton szárazföldet ábrázol ott, ahol ma másfél kilométeres jégtakaró található.
Tévedésről van szó tehát?Nem – és ez az igazi szenzáció! A geológusok földtörténeti és egyéb adatok összevetése után kijelentették: a térkép a valóságot ábrázolja – de nem az 1513-as, hanem a 11 000 évvel ezelőtti valóságot! "
<O:p</O:p
Terebess Ázsia Lexikon<O:p</O:p
Nemere István nyomán
Forrás: Kárpátinfo Hetilap, 2006-04-15 <O:p</O:p
 

sirkan49

Kitiltott (BANned)
Kedves Sirkan!
Elore a masodik eszlelesemrol mondanek egy par szot.Az ugyanott a szulofalumban tortent egy hajnalon,negyen voltunk akik vegigeltek az egeszet,most nem akarom pontositani,hogy mit is csinaltunk,a lenyeg az miszerint feloranal is hosszabb ideig lathattuk a jelenseget.
Nagyon hasonlit az egesz egy eszleleshez amit itt a topikban olvastam,azt hiszem a nemzetkozi urallomas kapcsan esett szo rola...tehat magasan a felhok folott 7 objektum volt lathato,azok kozul 6 tokeletes korben,egy a kozepen es az utobbi szamtalanszor elvegzett egy fel-le halado mozgast,mikozben termeszetesen merete nagyobbodott.Ugy lehet elkepzelni,hogy a korben allok kb.Venusz meretuek lehettek,mig a kozepso egy jokora tanyer nagysagura nott.
Az elso eszleles utan mintegy 2 evnyire tortent a dolog,pontosan ezt sem tudom behatarolni.
Ami a sziklat illeti az kb. 30 km-re van legvonalban szulofalumtol es oda akkor nagyon nehez lett volna eljutni,en nem is jartam meg,mivel a 2 testver esete a napjainkban valt ismertebbe...tudnak ezek is titkot tartani.
Minden bizonnyal lefilmeztek azokat az irasjeleket,de szerintem nagyon nehez lenne barmilyen konkret dolgot felkutatni.

Köszönöm szépen a válaszod :D

Azt azért nem értem,miért volt nehéz eljutni a színhelyre? 30 km nem a világ vége.(Légvonalban sem.) Külön hegymászó felszerelés kell hozzá? Tudod lehet,hogy én magamból indulok ki de azt hiszem lapos kúszásban is elmentem volna odáig,csak hogy lássam mi történt ott.
Akik esetleg lefilmezték,azok kiléte sem deríthető fel? Ha esetleg akkor már "aggok" voltak,talán a csemetéik beszélnének. Hiszen már lehet....
:..:
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Mivel nem hihető, nyugodtan leírhatom.
Az utolsó földönkíűliek által történt látogatás ie. 3970-ben történt. Ők úgy mozogtak itt, mintha hazamennének egy moziból..vagy az üzletből.
Amiről pedig Farnak ír az -lefordítva- annyit jelent, hogy az utolsó eljegesedés alatt készült a térkép jórésze. A felmelegedéskor ugyanis a tengerszint mintegy 100m-t emelkedett az olvadások okán. Ezt mutatja,a lehüléskori tengerszint , amely alacsony volt.
A Kanári szig. az Atalantisz maradványai. Ennek pontos helymeghatározása is mondd valamit, fontosat..
 

juhosferi

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Sirkan,akkor csupan csak a hivatalos szervek tudtak a dologrol,most pedig nem hiszem,hogy lenne valami ertelme odamenni,talan csak ha tul kivancsi az ember.Kulonben most is csupan 40-45 km-re lakom a kerdeses helytol,tehat barmikor elmehetek oda,noha a pontos helyszin ismeretlen elottem.Kulonben,amikor az emlitett dologrol hallottam a beszamolot(a robbantas tenyerol),nem esett szo arrol,hogy a helyszinen most kulonleges dolgok tortennenek,viszont azt az anomaliat szerintem egy robbantassal nem oldottak meg.
En is csupan azert emlitettem meg,mivel tobb mint 30 evvel
az UFO-s eszleleseim utan is megprobalok osszefuggeseket keresni a kornyeken tortentek kozt es ez ujdonsag valamilyen magyarazattal szolgalt az idegenek jelenletere.
 

juhosferi

Állandó Tag
Állandó Tag
Es elnezest,mivel nem valaszoltam minden kerdesedre.Oda akkor csupan a hatalom emberei juthattak el,nem beszelve arrol,hogy akkoriban nalunk maganembernek filmezogepe...nem is kapok hasonlatot.Talan fenykepezogep,viszont nehezen hiszem,hogy onnet valaki ki tudott volna hozni akar egy tekercset is.
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Dasboat!
Jó a szemed. Ez a kép és rajta ez a jármű...A kép ezekszerint nem Máriát ábrázolja,, hanem Anyahitát, aki földönkívűli volt és az egyistenhit hírdetője.
Ő sokezer évvel Jézus és Mária előtt élt. A többit elkellene esetelg olvasnod az Arvisurában Róla..
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Csak azt szeretném tudni, hogyha mi valahonnan az űrből jöttünk, akkor a disznók is onnan? Mert a DNS-ünk 98%-ban megegyezik...
 

Bihar

Kitiltott (BANned)
Nem, a disznók itt voltak. MEG A MUSLICÁK IS.
Ha nincsennek földönkívűliek, akor viszont még mindíg yetik lennénk.
Gondolkozz el azon, hogyha egy földönkívűli és egy primitív yeti összeházasodik, akkor az utód okos lesz? Vagyis az égből jött és -majd- oda megy, mint Gilgames és társai? Mi köze ehhez a DNS spirálnak?
 

pitti

Állandó Tag
Állandó Tag
Mi köze ehhez a DNS spirálnak?
Tudod Ivan Batyam nekem erre van egy elmeletem miutan a DNS rokonsagot mutat....
Korai elodeink diszno pasztorok voltak es mikor sokaig elvoltak otthonrol es hianyzott az asszony...hat kinjukban ugyebar...es hat a disznok kozott is lehet nehany jo kinezetu nosteny....
Szoval leoroklodott a DNS.:cool:
 

Frank-FHI

Kormányos
Kormányos
Amiről pedig Farnak ír az -lefordítva- annyit jelent, hogy az utolsó eljegesedés alatt készült a térkép jórésze. A felmelegedéskor ugyanis a tengerszint mintegy 100m-t emelkedett az olvadások okán. Ezt mutatja,a lehüléskori tengerszint , amely alacsony volt.
A Kanári szig. az Atalantisz maradványai. Ennek pontos helymeghatározása is mondd valamit, fontosat..

Kedves "Keresztapu"! Maradjunk inkább a Frenk névnél, úgy hozzámnőtt. Kösz.

1958-ban világossá vált, hogy a térképet olyan rendkívüli pontosság jellemzi, amit a modern tudomány és technika csak a légifényképezés bevezetésével ért el.
(...) A geológusok földtörténeti és egyéb adatok összevetése után kijelentették: a térkép a valóságot ábrázolja – de nem az 1513-as, hanem a 11 000 évvel ezelőtti valóságot!
<O:p</O:p

Az én olvasatomban ez annyit tesz, hogy feltehetően egy 11 000 évvel ezelőtti állapotot rögzíthettek valakik, az adott kor teknikai lehetőségeit meghaladó pontossággal.
Én nem merném kijelenteni, hogy "az utolsó eljegesedés alatt készült" .
Van olyan feltételezés is, hogy "A Kanári szig. az Atalantisz maradványai" , de jelenleg a tudósok még vitatkoznak a kérdésen. Lehet, hogy rájuk férne egy kis felvilágosítás?
 

yeti108

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem, a disznók itt voltak. MEG A MUSLICÁK IS.
Ha nincsennek földönkívűliek, akor viszont még mindíg yetik lennénk.
Gondolkozz el azon, hogyha egy földönkívűli és egy primitív yeti összeházasodik, akkor az utód okos lesz? Vagyis az égből jött és -majd- oda megy, mint Gilgames és társai? Mi köze ehhez a DNS spirálnak?

Szerinted az ufo kromoszóma kompatibilis az emberével? Egyáltalán van nekik? Még az olyan közeli rokonok, mint a ló és a szamár,"gyereke", az öszvér, még az is terméktelen. Hát még a távolabbiké. Nagy véletlen lenne, ha az ufóé pont passzolna.

A yeti+ember kereszteződéseket láthattad a Mónika-showban... :)

(az ufo-n persze nem a járművet értem)
 

Frank-FHI

Kormányos
Kormányos
Csak azt szeretném tudni, hogyha mi valahonnan az űrből jöttünk, akkor a disznók is onnan? Mert a DNS-ünk 98%-ban megegyezik...

Szerinted az ufo kromoszóma kompatibilis az emberével? Egyáltalán van nekik? Még az olyan közeli rokonok, mint a ló és a szamár,"gyereke", az öszvér, még az is terméktelen. Hát még a távolabbiké. Nagy véletlen lenne, ha az ufóé pont passzolna.

A yeti+ember kereszteződéseket láthattad a Mónika-showban... :)

(az ufo-n persze nem a járművet értem)

Kedves Yeti! Ha a fent említett show-ban, a yeti kereszteződésre lenne példa, a szereplők csendben elbujnának. Szerintem azonban magyarázatot ad a 98%-os DNS azonosságra, ahogy azt az első kérdésedben felvetetted. Az emberi DNS-re épülő R1-es adóvevőt is ők használják előszeretettel, az

"R1 fiam és mond meg annak a disznó apádnak...." szövegek gyakori használatával. Ami szerintem sok mindent megmagyaráz.
 
Status
Not open for further replies.
Top