Aryana Havah Inuaki: A bennem élő reptilian / Egy földönkívüli lény vallomásai II

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
Ezt hogyan lehet csinálni egész nap?Talán tanitod kedves Szabolcs:confused: -de csak ha nem sértelek meg vele.

Kedves Éva!

Nem sértesz meg.:)
Arról van szó, hogy az időm legnagyobb részét a spirituális életemre tudom fordítani. (ezzel nem vagyok egyedül, mert több Fénytestvéremnél is látom, hogy "szerencsére" úgy alakult az életük, hogy elég sok szabadidejük van. Legrosszabb esetben is sokat tudnak olvasni)

A nap egy részét magammal "töltöm" -sokat meditálok, olvasok-,stb. A többi időt viszont arra fordítom, hogy minden élethelyzetben keresem a lehetőséget az információ átadására. Itt gondolok a személyes kontaktusra, emailre, skype-ra, közösségi oldalakra stb. és még sok-sok fórumra(nem internetes fórum, hanem, mint lehetőség).
Ez nem nyomulást jelent, mert arra már régen rájöttem, hogy értelme sincs "erőszakoskodni". És nem azért, mert szegény léleknek fáj az igazság, hanem ezért, mert nincs rá felkészülve és ha egy évig össze lennénk zárva, akkor sem menne át a lényeg amíg be nem nyomódik az a bizonyos "gomb".

Tehát minden emberrel akivel kapcsolatba kerülök, megpróbálom valamilyen szinten. S azért mondom, hogy egésznap, mert a nap bármely pontján alárendelem magam ennek a dolognak, akár az egész napomra. Csodajó érzés ha valaki elkezdi nyitogatni szemeit.:)
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
Tökéletesen egyetértek Szabolcs.Ezért tartom most-már én is annyira fontosnak a jelenlétet..
Ezt kerestem a hegymászásaim alkalmával is de már anélkül is megy ettől még persze mászok : )
Mindenkinek meg kell másznia a saját hegyét.. de higgyétek el ha felértek majd azt mondjátok ez mindent megért és az útra is másképpen gondoltok majd megszépül minden fény minden kő és minden ami körülvesz itt és most..

Igen, nagyon fontos a jelenlét!
Nem csak azért, mert akkor nem gondolkozol, s ilyetén nem szenvedsz az elmédtől, hanem azért is, mert ebben az állapotban megnyílik a kapu a magasabb tudatosság felé és áramlik a Fény. Nem feltétlenül információ formájában, hanem ennek hatásaként tisztulsz, s egyre kevésbé lesznek Rád hatással az alacsonyrezgésű lehúzó energiák(düh, harag, szégyenérzet, idegesség, stb). Tulajdonképpen ez a meditáció lényege is.
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
én is gondltam már erre hogy ők cisnálták..stb. de aztán rájötem hogy pont ezaz hogy ők azt nevelték belénk hogy erre gondljunk, hogy annyira óvatosak legyünk hogy saját magunk ellen forduljunk...

látód ők azt az érzetet keltik benned hogy te tudsz előre számolni:
1. tehát ők fedik a gonoszságaikat
2. ők megadják az esélyt hogy rájöjj erre
3. ezzel azt a tudatot keltik benned hogy nem járnak előtted egy lépéssel sem
4. látod ezeket a linkeket a neten
5. ők hagyják őket
6. ebből az következik szerinted hogy ők tudnak róluk, hogy miket gondlsz==> tehát már azt hiszed hogy egy lépéssel jársz előttük
____
és it a gond: azt a tudatot keltik benned ezel hogy hagyják, hogy büszke légy magadra hogy ezel is számolsz: azonban ők igy elérték hogy ne higgy el ilyesmiket, és hogy okosnak hidd magad hogy rájösz a(z) (ál)cselükre
_______
7. azt hited hogy előttük jársz ezzel hogy azt hiszed hogy ők csináják szándékosan maguk ellen? TÉVEDÉS: ha ezt hiszed ők járnak előted egy lépéssel: mégpedig azal hogy ezt gondold, mert igy nem hiszed el, elveted...
8. ha rájösz erre az álcselre kiküszöbölted azt a problémát amik ők passziv ellentámadásként használtak fel

azért hagyják hogy ezt hidd hogy ők voltak: mivel utálod őket ezért nem fogod elhinni ezt: pont ezt akarják

a legtöbb ember vagy ot leragad hogy az agymosások miatt(amikkel azt ragasztják ere hogy öszeesküvéselméletek) bele sem gondol ebbe a tartalmakba
...
vagy továbbugrik miután belegondolt mint te is, hogy biztosan ők voltak!


midnig azt az érzetet akarják benned kelteni hogy te tudsz mindenről, tovább kell számolni midnig, mint a sakkban, én sakkoztam régen, nem egy országos helyezésem volt...erős voltam a koromhoz képest és tehettséges de abbahagytam mert nem tetszett: rám erőltették az edzőim, apukám, és túl nagy stressz volt nekem ez és miután voltak önálló gondolataim is azt modntam hogy erre igy nincs szükségem, nem leszek tőle boldogabb

Szevasz Peti_107!

Szerintem nem kell ezt ennyire túlbonyolítani!
A dezinformálás tényleg nagy fegyverük, de úgyérzem, hogy tényleg kicsúszott a kezükből a történet. Vagyis a spirituális történések felett már nincs hatalmuk. Összvissz az időt tudják még húzni.
Sőt, mivel spirituálisan fejletlenek, még abban sem vagyok biztos, hogy tisztában vannak azzal, hogy mi is történik, vagyis nincsenek teljesen "képben", mivel megtapasztalni nem tudják.
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Kamii!

"Eredeti szerző Szabolcs2
Tehát fájdalmas hallani az igazságot. Ez lehet, hogy így van, de akármennyire is fáj, csakis ez a járható út.
Te írtad:
Miért csak ez? Nekem van egy rakás ötletem másféle utakra."

Itt az igazságra gondoltam. A Fény útjára. Ellenkezni is lehet vele és együttműködni is. Mindenki a szellemi szintjének megfelelően teszi ezt, tehát a mindenkori legjobb tudásának megfelelően cselekszik.
Erről szól Tolle tanítása is, hogy fogadd el a MOSTot, bármit is mutasson az, mert az együttműködést jelent a LÉTtel. Ha így teszel, nem Te éled az életed, hanem az élet él Téged.
Kitalálhatsz Te bármilyen új forgatókönyvet, de előbbutóbb tudomásul kell venni, hogy egy olyan rendszernek vagyunk a részei ahol egyelőre még nem mi szabjuk meg a feltételeket, mi csak megtapasztaljuk azok adta lehetőségeit az Isteni tervnek megfelelően. Ha így van, akkor nem jobb mindezt a lehető legnagyobb harmóniában tenni?
Majd eljön az az "idő" is amikor saját univerzumokat teremthetsz, ahol Te leszel az "Isten". Odáig viszont el kell jutni.


"Eredeti szerző Szabolcs2
Ebben is optimistább vagyok, mert ha tényleg nem engedik a Galaktikus Föderációtól az újabb háborúkat, akkor akár sokan megélhetik.
Te írtad:
Nos ha nem engednék, az azt jelentené, hogy megtehetik azt, hogy ne engedjék. Ebben az esetben elég nehéz dolguk lenne annak a megmagyarázásánál, hogy a mostani helyzetet meg miért engedték. Nemde?"

Ez nagyon komplex történet. Univerzáils törvények uralkodnak amiket be kell tartani. Az Ő dolguk mindezt felügyelni.
Nemcsak miattunk vannak itt ,hanem más bolygók védelmében is. Pl, amikor az atommal játszanak tudósaink, akkor nagy káoszt tudnak okozni még a naprendszerünkön kívül is, és mint egy jó szülő vigyázva a gyerekére felügyeli a "játékot". Ők tiszteletben tartják a mi lelki és földi evolúciónkat és csak akkor szólnak bele ha nagyon muszáj. Elvileg erre már számtalanszor szükség volt. Sőt, Tamás a másik fórumról azt mondja, hogy már ki is pusztultunk volna az 50-es években, ha Ők nem avatkoztak volna bele bizonyos dolgokba. Mindezt úgy tették, hogy Te, mint "hétköznapi" ember ne tudjál róla, mert a Te evolúciódnak csak az volt a fontos, hogy biztosítva legyen a játszótér.
Most is ebben segítenek, de azt mondják, hogy már szélsőséges történéseknek nem adnak helyt. Pl, atom, világháború... Hát így legyen!

"Eredeti szerző Szabolcs2
Nézd, bármi is lesz, mindenkinek szabad akarata van és oda fog jutni ahová szeretne.
Te írtad:
Frankó. Én sehová sem szeretnék, ilyenkor mi van? "

Ezt csak az egód mondja, és szerencsére nem ő dönt.:) Természetesen nem megszűnni fogsz, hanem oda kerülsz ahová lelked fejlettségi szintje engedi.


"Eredeti szerző Szabolcs2
Nem értem, hogy hogy érted, hogy lennék-e valaki gyilkosa. Szerintem Te sem érted ezt a mondatodat.
T írtad:
Tehát ha te nem érted, már nyilván én sem tudom mit beszélek? Ez bájos. DD

Nos úgy értettem, hogy ha valami olyasmiről álmodozol, ami emberek halálával jár, az nem feltétlenül szép és magasztos dolog. Mintha én azt mondanám neked, hogy találtam egy gyönyörű telket, és csodálatos lakóparkot építenék oda, de óvoda van rajta, a szülők meg nem hajlandók máshová járatni a gyereküket. Én meg ezért ezért nem építkezhetek. Felgyújtom az ovit, kicsit kosz lesz utána, meg pár gyerek megnyekken, de végre senki nem akar majd oda óvodát.

Ha ezt elmesélném neked, felháborodnál? Persze hogy fel, mindenki megtenné aki normális. Azért hogy nekem mi lenne kényelmes, nem szenvedhetnek mások. így érted?"

Ez nagyban különbözik attól amit én és még sokan mások szeretnénk. A példád egy egós önös példa.
Én/mi pedig azt szeretnénk, hogy mindenki azt tapasztalja meg amire szüksége van lelki fejlődése szempontjából, nem pedig azt, hogy pusztuljon mindenki, hogy nekem jó legyen. Hiszen mindenkinek lehet jó!

"Eredeti szerző Szabolcs2
Ha mégis én lennék az egyik "17-ik", állok a helyzet elébe. Nyilvánvalóan akkor arra volt szükségem és ennyi. Nincs ezzel semmi baj, minden úgy jó, ahogy van.
Te írtad:
Ha minden úgy jó ahogy van, minek kell megváltoztatni?"

Ez nem azt jelenti, hogy ülj le és ne is mozdulj, hanem bármi ami történik az nem véletlen és az Isteni tervnek megfelelően zajlik, azaz tökéletes.
Azt, hogy Te mindezt hogyan tapasztalod meg, nagyban befolyásolja, hogy a szabad akaratodnak megfelelően hogyan reagálsz és cselekszel az eseményekben. Ebbe nem szól bele senki(kivéve a hatalmat ami pontosan így működött eddig, hogy manipulációval olyat teremtettél ami nekik volt előnyös)!
 

Szabolcs2

Állandó Tag
Állandó Tag
Igaz, hogy 42 éve íródott ez a gyönyörű Omega szám, de mondanivalója egyértelmű, sohasem volt aktuálisabb.

<iframe width="560" height="349" src="http://www.youtube.com/embed/3RqnvsaIay8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Hajnali Óceán

Itt vagyunk egymagunk, az éjszakában hosszú még az út.
Gyengülnek lépteink, vállainkon túl nehéz a múlt.
Földereng a pusztaságon túl az óceán.
A víz szagát hozza már a szél
És égi jelt kapunk,hogy zarándoklatunk véget ér.

Nézd a hajnali óceánt!
Hulljon gyűrt ruhánk s térdeljünk a fényben!

Nézd! Rongyos szárnyaink,csorbult karmaink
Tűnnek már az éjben.

Nézd! A hajnali óceán lemossa porruhánk
S tisztulunk a szélben.

Nézz! A Nappal szembe nézz!
A fényben az égig érsz s megpihensz talán
Az ezüst óceán hajnalán.


Emlékezz! Volt idő, mikor értettük a farkasok szavát.
Emlékezz! Volt idő, mikor együtt követtük szörnyek lábnyomát.
És emlékezz egy éjszakára, éjszaka jött megint
És azt hittük, az ég mindig sötét.
Ezért bánt, hogy itt vagyunk, mert zarándoklatunk véget ért.

Nézd a hajnali óceánt!
Hulljon gyűrt ruhánk s térdeljünk a fényben!

Nézd! Rongyos szárnyaink,csorbult karmaink
Tűnnek már az éjben.

Nézd! A hajnali óceán lemossa porruhánk
S tisztulunk a szélben.

Nézz! A Nappal szembe nézz!
A fényben az égig érsz s megpihensz talán
Az ezüst óceán hajnalán.

(kérlek, illesszétek be a videót, mert elfelejtettem, hogy hogyan kell! Köszönöm):)
 

kamii

Kitiltott (BANned)
Igaz, hogy 42 éve íródott ez a gyönyörű Omega szám, de a mondanivalója egyértelmű.

http://youtu.be/3RqnvsaIay8

Itt vagyunk egymagunk, az éjszakában hosszú még az út.
Gyengülnek lépteink, vállainkon túl nehéz a múlt.
Földereng a pusztaságon túl az óceán.
A víz szagát hozza már a szél
És égi jelt kapunk,hogy zarándoklatunk véget ér.

Nézd a hajnali óceánt!
Hulljon gyűrt ruhánk s térdeljünk a fényben!

Nézd! Rongyos szárnyaink,csorbult karmaink
Tűnnek már az éjben.

Nézd! A hajnali óceán lemossa porruhánk
S tisztulunk a szélben.

Nézz! A Nappal szembe nézz!
A fényben az égig érsz s megpihensz talán
Az ezüst óceán hajnalán.

Emlékezz! Volt idő, mikor értettük a farkasok szavát.
Emlékezz! Volt idő, mikor együtt követtük szörnyek lábnyomát.
És emlékezz egy éjszakára, éjszaka jött megint
És azt hittük, az ég mindig sötét.
Ezért bánt, hogy itt vagyunk, mert zarándoklatunk véget ért.

Nézd a hajnali óceánt!
Hulljon gyűrt ruhánk s térdeljünk a fényben!

Nézd! Rongyos szárnyaink,csorbult karmaink
Tűnnek már az éjben.

Nézd! A hajnali óceán lemossa porruhánk
S tisztulunk a szélben.

Nézz! A Nappal szembe nézz!
A fényben az égig érsz s megpihensz talán
Az ezüst óceán hajnalán.

http://www.youtube.com/watch?v=Xa9yBN1L0dU
Maradnék ennél, ha már retrózunk. :D
 
E

elke

Vendég


Kérem a videók címét beírni a módosít gombbal : elke

Videó beillesztése : Szia, beilleszt azokban az alfórumokban ahol a HTLM kód be van kapcsolva és ahol a szabályzat megengedi (itt igen a tematikus videókat): videómegosztónál Beágyaz embed kód kimásol beilleszt a ch-ra ha ie böngészővel használod akkor jobb kezed felöl a hozzászóló ablak felsó sarkában A/A kocskára kattintani google chrome esetében simán beilleszt a mozillánál nem tudom azt nem használom. Üdv : elke
 

balko

Állandó Tag
Állandó Tag
Érdekes gondolat... Tehát mások irányítanak, és te nem vagy felelős azért, amit teszel? :)

Jó, legyen mondjuk a végeredménye. Mi lesz a vége után?

Ugyanis azt elég sokan leírták már, hogy hű majd az újvilág, és de jó lesz. Arról valahogy mindenki elfeledkezik, hogy optimista becslések szerint is az emberiség 15%-a marad majd meg.

Ez minden 20 emberből 17 halálát jelenti. Ebbe belegondoltál már, amikor végjátékra vágysz? Lennél annak a 17-nek gyilkosa, akiről semmit nem tudsz? És mi van, ha valakinél pont te vagy a tizenhetedik?
Igy csak egy olyan ember gondolkodik aki fél. Ezáltal nem érti ami történik és, hogy mért történik. Senki sem hal meg. Mindenki egy lélek aki a fejlődése érdekében sok-mindent megtapasztal. Ebbe beletartozik a fizikai test elhagyása is, amit te halálnak hívsz.
 

kamii

Kitiltott (BANned)
Igy csak egy olyan ember gondolkodik aki fél. Ezáltal nem érti ami történik és, hogy mért történik. Senki sem hal meg. Mindenki egy lélek aki a fejlődése érdekében sok-mindent megtapasztal. Ebbe beletartozik a fizikai test elhagyása is, amit te halálnak hívsz.

Ennyi erővel nyugodtan fel lehet menteni a terrorzmust is.
Lehet hogy csak egy számára jobb élethez segítik hozzá a gyermekedet, aki véletlenül pont belekeveredik egy lövöldözésbe.
Hogy közben megh.. izé, elhagyta a testét egyszer, hát istenem, ez kellett az ő fejlődéséhez.

Vagy ha téged ölnek meg, és a családod évkig nyomorogni fog, mert eltűnik a fő anyagi támaszuk.

így értetted? :) Mert ha igen, akkor illik majd megköszönnöd annak, aki lőtt. És a családot is emlékeztesd rá, hogy azért jár a gyereked használt cipőben, mert te elvonultál fejlődni, az a drága jó ember a puskával meg csak segített benne.

:)))
 

balko

Állandó Tag
Állandó Tag
Ennyi erővel nyugodtan fel lehet menteni a terrorzmust is.
Lehet hogy csak egy számára jobb élethez segítik hozzá a gyermekedet, aki véletlenül pont belekeveredik egy lövöldözésbe.
Hogy közben megh.. izé, elhagyta a testét egyszer, hát istenem, ez kellett az ő fejlődéséhez.

Vagy ha téged ölnek meg, és a családod évkig nyomorogni fog, mert eltűnik a fő anyagi támaszuk.

így értetted? :) Mert ha igen, akkor illik majd megköszönnöd annak, aki lőtt. És a családot is emlékeztesd rá, hogy azért jár a gyereked használt cipőben, mert te elvonultál fejlődni, az a drága jó ember a puskával meg csak segített benne.

:)))

Sajnálom, hogy egy kukkot sem értesz ebből az egészből, ezért nem magyarázom el neked. Ugyanis ahhoz szükségeltetik egy kis nyitottság, ami benned még nem alakult ki, de ami késik az nem nyúlik.
Néz meg egy pár Balog Béla előadást.
 

Normann2

Állandó Tag
Állandó Tag
Kamii.
Nem akarok szőrszálhasogató lenni de most kiforgatod a dolgokat, lehet hogy nem direkt persze.
Elsősorban azoknak az embereknek kell majd mennie akik "megérdemlik" a felsőbb akarat dönt a sorsukról egyébként.
Mit érdemel az a bűnös, aki anyagi javakért veszélyezteti rengeteg ember életét?
Mit érdemel az a bűnös, aki sorozatgyilkos, vagy kegyetlenkedő?
Mit érdemel az a bűnös, akinek egy csepp szeretet sincs a szívében?
Majd a legfelsőbb Isteni lény megmondja, de mivel nem ellenséges tesz majd róla hogy megtapasztalják azt, hogy szeretet nélkül semmik, és akkor megértik ők is az alapvető igazságokat és feljebb jutnak ők is majd.

Szép napot!

Normann
 

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
Kamii

Igy olvasva benneteket az jon le hogy nem vagy eleg tajekozott ebnben a temaban es igy egyertelmu hogy olyan dolgokat kerdojelezel meg ami tok egyertelmu:) es nem kell magyarazat ra.
Amig nincs meg a kello hatter informaciod addig sosem fogod tudni "felfogni" ezeket.
Amit Balko irt az szorol-szora igaz!
Olvass a temaval konyveket es ha raakadsz arra a sorra vagy gondolatra amire eppen szukseged van hogy megkapd azt a bizonyos szikrat onnantol mar sima utad lesz.

Ui:Ezeket nem "bantasbol" irtam a legtavolabb all tolem.
Kellemes Napot
Tamas
 

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok

Azt szeretnem kerdezni Toletek hogy Amorah Quan Yin - A plejádok fényküldöttei /szellemi átalakulás és öngyógyítás cimu konyvet gondolom tobben olvastatok.Az erdekelne hogy aki elkezdte csinalni a gyakorlatokat milyen tapasztalatai vannak/voltak.
En elkezdtem es dobbenet:)
 

kamii

Kitiltott (BANned)
Kamii

Igy olvasva benneteket az jon le hogy nem vagy eleg tajekozott ebnben a temaban es igy egyertelmu hogy olyan dolgokat kerdojelezel meg ami tok egyertelmu:) es nem kell magyarazat ra.
Amig nincs meg a kello hatter informaciod addig sosem fogod tudni "felfogni" ezeket.
Amit Balko irt az szorol-szora igaz!
Olvass a temaval konyveket es ha raakadsz arra a sorra vagy gondolatra amire eppen szukseged van hogy megkapd azt a bizonyos szikrat onnantol mar sima utad lesz.

Ui:Ezeket nem "bantasbol" irtam a legtavolabb all tolem.
Kellemes Napot
Tamas

Amit Balko írt rám, azt inkább nem minősíteném. :)) Meg őt sem, nincs minek.

Tulajdonképpen csak ki akartam húzni belőletek azt, hogy "nyugodtan nyuvadjanak meg a többiek, mi vagyunk a fasza gyerekek, nekünk igenis jár a jóvilág, mert. Ezek meg csak szenvedjenek azért mert csúnyákat mondtak ránk".

Ha sikerül, azt mondtam volna, hogy egy igazi tökös, jellemszilárd társaság vagytok, aki fel meri vállalni a teljes valóságában azt, amit szeretne. Erre kaptam egy rakás mellébeszélést, meg felelősséghárítást. A minősítgetéseket meg sem említem. :)

Úgy hogy sajnálatos módon ezen a teszten elbuktatok. De idővel bizonyára jobban megy majd.
Ha lesz időtök begyakorolni, ugyanis eddig nem sok olyat láttam itt, akire azt mondanám, hogy képes lesz túlélni azt, ami jön.

;) Písz.
 

V.T.

Állandó Tag
Állandó Tag
Amit Balko írt rám, azt inkább nem minősíteném. :)) Meg őt sem, nincs minek.

Tulajdonképpen csak ki akartam húzni belőletek azt, hogy "nyugodtan nyuvadjanak meg a többiek, mi vagyunk a fasza gyerekek, nekünk igenis jár a jóvilág, mert. Ezek meg csak szenvedjenek azért mert csúnyákat mondtak ránk".

Ha sikerül, azt mondtam volna, hogy egy igazi tökös, jellemszilárd társaság vagytok, aki fel meri vállalni a teljes valóságában azt, amit szeretne. Erre kaptam egy rakás mellébeszélést, meg felelősséghárítást. A minősítgetéseket meg sem említem. :)

Úgy hogy sajnálatos módon ezen a teszten elbuktatok. De idővel bizonyára jobban megy majd.
Ha lesz időtök begyakorolni, ugyanis eddig nem sok olyat láttam itt, akire azt mondanám, hogy képes lesz túlélni azt, ami jön.

;) Písz.

Kamii

En Balko irasanal erre gondoltam.
"Igy csak egy olyan ember gondolkodik aki fél. Ezáltal nem érti ami történik és, hogy mért történik. Senki sem hal meg. Mindenki egy lélek aki a fejlődése érdekében sok-mindent megtapasztal. Ebbe beletartozik a fizikai test elhagyása is, amit te halálnak hívsz."

Azt kell megertened hogy itt nincs semmifele faszagyerek meg hogy a tobbiek nyuvadjanak ki en meg tulelem.Semmit nem kell tulelni,mivel orokletrol van szo.
Ezt az informacio hiany mondatja veled.
 

Normann2

Állandó Tag
Állandó Tag
"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent."


"A valódi szellemiség abban rejlik, hogy tudatában vagyunk annak, ha egymásra utalt viszonyban vagyunk minden tárggyal és élőlénnyel, legkisebb gondolatunk, szavunk vagy tettünk is valóban hatással lesz az egész világegyetemre."

Tibeti közmondás
 

kamii

Kitiltott (BANned)
Kamii
Azt kell megertened hogy itt nincs semmifele faszagyerek meg hogy a tobbiek nyuvadjanak ki en meg tulelem.
Ezt az informacio hiany mondatja veled.


Nézd V.T., minden bántás nélkül.... kívülről nézve ijesztőek vagytok néha.
Ez nem baj, mert egyrészt nem ismerlek titeket, másrészt az én számomra semmit nem jelent az, hogy miben hisztek, vagy hogy mi lesz veletek... de elég egyértelműen látszik, ki hol tévedt el. Az is, hogy ki mennyire.

Gondoltam akinek még lehet, annak szólok, hogy bajban van.
De ha nem kell, hát nem kell, én megtettem amit tudtam, papagáj meg nem vagyok. :)))

De ha kifejted az álláspontodat (azt kihagyva, hogy "mit nem értek"), kíváncsi vagyok rá.
 
Oldal tetejére