Toronto kepekben

atneworld

Állandó Tag
Állandó Tag
1. Nem mondtam hogy nem jok a Torontoi kepek, de nem azert jok, mert Torontot mutatjak be.
2. Szlovakiarol kepeket nem teszek fel, mert amiket en csinaltam messze nem ilyen jok, de akinek van kedve, nezegethet beloluk a weboldalamon.
3. Es nemcsak az egy-ket napja atadott terekrol es setalo-utcakrol lehet jo kepeket csinalni, hanem a kuka mellett alvo hajlektalanokrol is.

P.S. azert kosz a kepeket
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Szétnéztem az oldaladon, de Tunéziáról szinte több a kép mint Szlovákiáról. Kipróbáltam az akasztófajátékodat is. A 3D animációkat és a flash munkákat még nem néztem át és érthetetlen, hogy miért teszel fel az oldaladra (work) olyan anyagokat (File1, file2) amikhez nem lehet hozzáférni, csak passworddal. :shock:
 

Efike

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudom letolteni a szep kepeket.Sajnalom!
Ne add fel. Még 5 értékes hozzászólás, és holnap 10 és már minden képet láthatsz. De ne csalj, mert akkor jön a Csöcsi a Radírpókkal.:rolleyes:
 

Judit

Állandó Tag
Állandó Tag
lehet, hogy vakvarnyú vagyok, de én sem látom honnan kellene képet letölteni...
 

sylverfox

Állandó Tag
Állandó Tag
Idén szeptemberben, októberben voltam először Kanadában és azon belül Torontóban. Hát lenyűgözött a nagysága.
 

bbarna

Állandó Tag
Állandó Tag
Allen Garden

Tegnap meglatogattam a palma házat az Allen Garden-bam. Mint mindig, most is nagyon sok szep virag van ott. Most rengeteg mikulas virag és cyclamen van, és a kaktusz teremben sok kaktusz viragzik. Csatoltam két kepet izeltonek.

1. a kaktusz teremben
AllenG2.jpg


2. a palmak között
AllenG3.jpg


Barna
 

katesz

Állandó Tag
Állandó Tag
Hello Toronto,
Erdekel, hogy melyek azok a helyek Torontoban, ahol erdemes lakast vasarolni? Egy ket haloszobast szeretnenk, de nem tudjuk melyek a biztonsagos negyedek. Jovoben tervezzuk, hogy atkoltozzunk, de mar nezegetjuk az interneten, hogy milyen lehetosegek vannak.
Koszi,
Katesz
 

FiFike

Állandó Tag
Állandó Tag
Katesz ! Inkabb az anyagi lehetosegeitekhez kell alkalmazkodni mert az arak kb. $80 ezertol $ 300ezerig mennek . Torontoban nincs veszelyes kornyek de vannak negyedek ahol feher ember nem szivesen lakik . ;-)
 

Scarboro

Állandó Tag
Állandó Tag
Engem a mai napig lenyugoz.Bar neha idegesito a csucsforgalom.:D

Hat ha ott idegesito a csucsforgalom, latogass Irorszagban !! Itt egybol idegbeteg leszel tole es kenytelen leszel bevallani, hogy a torontoi csucsforgalom= a menyorszaggal! Hidd el nem veletlenul mondom.
 
Top