Foci

luis enrique

Állandó Tag
Állandó Tag
görög, török, te jó ég ,talán Máltát nem kell említenem:)
lesz még izgalom
kikapunk a törököktől, megverjük a görögöket:)
 

platon

Állandó Tag
Állandó Tag
Détári pénzben is fogadna a továbbjutásra. A csapat képes túljutni a selejtezőn. Meg lesz a 6 pont. A Közvéleménykutatás szerint 31% esülyünk sincs.
 

lampard

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem, nem lesz aranycsapat. Hosszasan senki nem tudja ma már védeni győzelmeit, lényegesen több állam lett Európában, mint annak idején volt, nehezebb is kiemelkedőt nyújtani.
 

postas

Állandó Tag
Állandó Tag
Tegnap, valamit mutatott a válogatott, lehet bűntudatuk volt....
most megérdemelték a pénzüket.
csak így tovább!!

és a fiatalokról: másodikak lettek a ifjúságiak a csoportjukban, igaz nem jutottak tovább, de oroszország mögött nem szégyen kiesni.

ezeket a fiatalokat nem szabad szem elol teveszteni,szerintem!!
 

lampard

Állandó Tag
Állandó Tag
Remélni mindig lehet, de ahhoz jobb gazdasági helyzetre is szükség lenne. Tudom, erre azt szokták mondani, hogy ezelőtt a grundon is tudtak focizni, de azért már más világban élünk, hisz a fejlettebb országokban jobb körülmények vannak, akkor nem azonosak a feltételek. Szóval jobb gazdasági helyzet kellene, de ha úgy haladnak a dolgok, mint tegnap este(Magyar Televízió elleni támadás), akkor erre nem sok esély van. Az amúgy is csődben lévő országot, néhány tíz-százmillió kárral megtetézni elborult agyú embereknek, szomorú!
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Szegény embert még az ág is húzza! Egyébként mikor is volt arancsapatunk? Bizony a legválságosabb években... 1950-es évek. Nem voltunk gazdagok, politikailag is sok probléma volt, mégis volt aranycsapat. Semmi más csoda nem történt akkor, csak azok a fiúk nagyon tudtak és ez elegendőnek bizonyúlna most is...
 

postas

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem van okunk remenykedni,lasd a Bosnyakok elleni mecset,ossze se lehet hasonlitani az elmult evek mecseivel!!:D
 

Plutó

Kitiltott (BANned)
Gyerekek milyen aranycsapatról beszélünk? Tudomásom szereint Olimpiai aranyon kívül fociban csak futottak még kategoria4
 

Ati26

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!Amíg ezek a játékosok lesznek a csapatban,addig semmilyen változás nem lesz!!És a vezetőkről nem is beszélve!!Sajnos!
 

postas

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem ezek a jatekosok megerdemlik a lehetoseget,avezetoseg az mar egy kulon problema.Egy olyan stab kellene,aki hozna valamit,nem vinni akar!!
 
Oldal tetejére