Eb. Foci 2016

Melitta témája a 'Sport' fórumban , 2016 Június 14.

 1. messideco

  messideco Állandó Tag

  Portugálok nyeretlenül az elődöntőben... Sajnos igazságtalan sport a foci, tudjuk jól :(
   
 2. Beka Holt

  Beka Holt Kormányos Fórumvezető Kormányos

  Ezt fejezd be, itt nem nyerő az ilyen hozzáállás!
   
 3. pitti

  pitti Állandó Tag

  Nagyon nagy hulyet csinalsz magadbol. De neked igy biztos jo.
   
  Melitta kedveli ezt.
 4. László Zoltán

  László Zoltán Állandó Tag

  Nagyon nagyot alakítottak a magyarok a portugálok ellen.
   
 5. Ernoe

  Ernoe Állandó Tag

  Az is lehet, hogy a Portugálok alábecsülték a Magyarokat, végülis a vigaszdijon át kerültek ki 40 év után az EB-re, azáltal, hogy a csapatok létszámát megnövelte a FIFA.
  -
  Engem az zavar, hogy menyire hullámzik a csapat teljesitménye, mig a Portugalok ellen egy emlitésre mélto játékot mutattak, pár héttel késöbb Färöer ellen alig tudnak egy döntetlent elérni. A szigetállam lakoinak a száma nem nagyobb mind Nagykanizsa.
   
 6. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Brutális fizetéseket kapnak a magyar focisták - itt a toplista


  Sokakat foglalkoztat, hogy a magyar NB1-s focisták milyen fizetéseket kapnak nemzetközi szinten kevéssé eredményes klubjaiktól. Most ízelítőt kaptunk a juttatások mértékéről, az RTL Klub Fókusz c. műsora tegnap este ugyanis közzétette saját információit.

  A csatorna megkereste ugyan a klubokat, azok azonban nem nyilatkoztak az összegekről. A listát Juhász Roland vezeti, havi nyolcmilliós fizetéssel...

  A toplista:

  [​IMG]A magyar NB1 10 legjobban keresője (RTL Klub)


  A 24.hu információ szerint ennyit senki nem keres a DVTK-nál, mint ami Elek Ákosnál és Lipták Zoltánnál fel van tüntetve, Pintér Ádám pedig már eligazolt a Ferencvárosból a német másodosztályú Fürthbe.

  Azt már egy ideje tudni, hogy légiósaink közül Dzsudzsák Balázs 1 milliárd, Szalai Ádám több mint 500 millió, Huszti Szabolcs pedig 378 millió forintot keres éves szinten.

  Természetesen a magyar fizetések nyomába sem érhetnek mondjuk az angol első osztályban, a Premier League-ben futballozók fizetéseinek, ahol az átlagfizetés 2,4 millió font, ami nagyjából 360 millió forintnak felel meg. Azt, hogy a teljesítmény arányos-e a fizetéssel, mindenki eldöntheti maga, de annyit talán érdemes hozzátenni, hogy az angol átlagfizetés 26 500 font, aminek mintegy kilencvenszerese a szigetországban futballozó elsőosztályú focisták átlagbére. A magyar átlagfizetés havi bruttó 285 200 forint, ami évi 3,4 millió forint. A magyar NB1 idei szezonjának átlagnézőszáma 2 561 fő eddig, a csúcsot a Fradi-Újpest jelentette 11 760 nézővel.

  A Premier League legjobban fizető csapata a Manchester United, ahol 5,77 millió font az átlagbér. A legjobban fizető csapatokról itt olvashat bővebben.

  Ők a legjobban kereső sportolók
  [​IMG]
   
 7. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Milliárdosok klubja: íme szuper gazdag focistáink "vagyonnyilatkozatai"

  Most írt alá másodszor a kínai Csangcsung Jatajhoz, német források szerint az éves fizetése 1 milliárd forintnyi összeg 10 perce Huszti SzabolcsmilliárdokFociBlikk extra

  Budapest — Több magyar futballista is csatlakozott már a milliárdosok klubjához! A labdarúgás hatalmas üzlet, aki komoly vagy tehetős külföldi klubhoz tud szerződni, mesés összegeket tehet zsebre.

  Értelemszerűen, az utóbbi évtizedek legkiemelkedőbb nemzetközi karriert befutó hazai játékosai tartoznak a leggazdagabbak közé.

  Legutóbb Huszti Szabolcs (35) igazolt régi-új klubjához, a kínai Csangcsung Jatajhoz, egy évre 3,3 millió eurót (1 milliárd forintot) kap.

  Láttuk, hallottuk, kiket és milyen összegekért visznek Kínába mostanában. Ezért mondom azt, bizonyos szempontból, a mai viszonyokat tekintve, menedzseri karrierem legnagyobb sikere ez az átigazolás, amire nagyon büszke vagyok – írta közleményében az üzlet kapcsán Huszi menedzsere Filipovics Vladan (44).

  [​IMG] Jelenleg Abu-Dzabiban futballozik/Fotó:Instagram

  Mivel 2005 óta légiós a focista, és többek között az orosz Zenit, a német Hannover valamint az Eintracht Frankfurt alkalmazásában is állt, nagyjából 5 milliárd forintot keresett eddig.

  Dzsudzsák Balázsnak (31) sem lehet oka panaszra, hiszen a bér szempontjából neki is remekül sikerült a karrierje.

  – Számításaim szerint, a Debrecenben, a PSV-ben, az Anzsiban és a Dinamo Moszkvában eltöltött időszak alatt adózottan nagyjából 2,9 milliárdot kereshetett Dzsudzsák Balázs. Ehhez még hozzájönnek a prémiumok, plusz Oroszországban átigazolási pénzt is kaphatott – nyilatkozta korábban Muszbek Mihály (60) sportközgazdász.

  [​IMG] Angliában egy évtizedet töltött el/Fotó:AFP

  Azóta pedig a válogatott szélső megjárta a török Bursasport, és most az egyesült arab emírségekbeli al-Vahda alkalmazottja, így hozzávetőlegesen 4,5 milliárd forintnál tarthat.

  A fizetéseket regisztráló internes oldalak adatai alapján a legjobb öt közé a sokáig Angliában szereplő, mostanra az FTC-t erősítő Gera Zoltán (37) nagyjából 3 milliárd Ft-tal fért be. Rajta kívül a jelenleg a Hoffenheimben szereplő Szalai Ádám (29) 2,5 milliárd forinttal, az Angliában, valamint Németországban egyaránt védő, a Haladásba visszatérő Király Gábor (40) pedig 2 milliárd Ft-tal az elit tagja.

  A leggazdagabb magyar focisták

  1. Huszti Szabolcs (Csangcsung Jataj) 5 milliárd Ft

  2. Dzsudzsák Balázs (al-Vahda)4,5 milliárd Ft

  3. Gera Zoltán (FTC)3 milliárd Ft

  4. Szalai Ádám (Hoffenheim)2,5 milliárd Ft

  5. Király Gábor (Haladás)2 milliárd Ft
   
 8. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

Megosztás