Csevegős -x szemezős - barátok sokszemközt

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Engedjétek meg, hogy én is dicsekedjek kicsit.Ma a kicsikém az ovis táncos társaival kétszer is szerepelt.Az egyik táncolás végén fel kellett kérniük a vip sátor vendégeit. Az óvónő segítségével fel is kérte a megyei közgyűlés elnökét. Rendes volt az óvónőtől, mert a saját gyereke is ott táncolt, de nem őt vitte annyira, hanem az enyémet.Le a kalappal előtte.Van nekik nagyon szép ovis táncos ruhájuk, azt mindig megkapják szereplés előtt, nekünk csak fehér harisnyát és fekete cipőt kell vinni. Aranyosak voltak. Hát büszke voltam ma én is.

napsugár7127
 

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Ez a kórházas volt. Délelőtt. Csak az ovi által voltunk ott érdekeltek.A mézesen nem voltunk ott.Délután a városrészünkben volt rendezvény.Az idén bőven lesz szereplés, itt legtöbbször a nagyokat viszik szerepelni.De ők egy tehetséggondozó csoport szereplői voltak.
 

macleod

Állandó Tag
Állandó Tag
Először nem vettem észre az üzenetedet, csak utána találtam meg (nem tudom,miért nem jelzett, hogy van, pedig szokott). Gratulálok!
Én továbbképzésen voltam szombaton, aztán annak a szünetében lementünk egy órácskára megnézni a mézest. Remek dolgok voltak - csak nekem volt üres a pénztárcám. :)
Innét, egy település belsejéből is látszik, és az ember látja a hírekben is, de így végigutazva fél Somogyot, kint a természetben, a földeket, erdőket látva ... hát ez kegyetlen ... Sehol egy természetes szín, minden szénné égve, minden pereg ... Még az ősz sem lesz ősz, hiszen nincs mi fokozatosan !!! száradjon be és színesedjen meg, mert már most csont minden. Egy helyen, a kapolyi erdő előtti mezőkön előtte vághatták valamikor azt, ami a kukoricából megmaradt (azaz azt, ami kb. május óta lábon halt meg), és vitte a tűző napon a forró földről felszálló légáramlat a lepotyogott nagyobb leveleket ... még le is lassítottam, messziről olyan volt, mintha furcsa madarak köröznének a levegőben, hirtelen nem is tudtam, mit látok.
 

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Nálunk is minden szárad, semmi nem nőtt úgy, ahogy kellett volna, csak a gaz a kertben.Öntözni sincs értelme, annyit úgyse lehetne, csak minimálisan csinálta azuram azt is.A házi méz a luxusunk, arra azért áldozunk.Van úgy, hogy nem tudunk rá áldozni, de ha veszünk, akkor boltba nem megyünk érte.Tavaly kint voltunk a fesztiválon, de az idén elmaradt.
 

nomi76

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! remelem most jo helyre irok! Szatmarnemetibol(Romania) vagyok. Van valaki kozuletek arrol a videkrol vagy a kornyekrol? Szeretnek egy talit osszehozni , kezimunkat szeretok kozott.Koszonom.Kellemes napot mindenkinek!
 

ringalex

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!

Az elítéltek munkái között van egy szív, ami előtt egy fiatal pár ül kávézva. Nagyon megfogott. Nem tudja valaki kinek milyen mintájáról lehet szó?
Bár a fiam csizmája fogna meg ennyire.
Majd teszek fel képet mit kínlódom vele. Remélem megéri majd!
 

Ateragram

Állandó Tag
Állandó Tag
Én nem tudom,hogy kinek a munkája,de azt a mintát a kávézó párral egy Keresztszemes évkönyvben láttam.Talán a legutolsóban?Csak a színe volt más.Úgy rémlik rózsaszín-bordó árnyalatú.
 

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves macleod!

A képek között kint volt a felirat, hogy a kalocsai női börtön lakóinak munkái(nem biztos, hogy pontosan írom).Ringalex nyilván ezek között nézte a képet.
Reggel csak nekem nem sikerült belépni, vagy más is járt így?

napsugár7127
 

ringalex

Állandó Tag
Állandó Tag
Igen így van kint egy felirat elöször csodálkoztam is rajta. Kicsit furcsa volt, nem teljesen mindegy hol hímez az ember? Miért kellett kiírni? Na de túlléptem a dolgon és a minta nyomába eredek. Annyira nem lehet nehéz.
Fiam gondozónője terhes. Csiptem őket nagyon gondoltam valami búcsúajándékra. Ez meg jól néz ki visszafogotabb, táskára gondoltam.
Másik gondozónéniket, ahova a nagyobb járt nem mindegyiket szerettem. Mindig kakiban hagyta a gyereket. Aztán mondta, hogy biztos most történt mert az előbb nézte. Ami elég valószínűtlen...
Szóval a lényeg, hogy aranyos. Én meg vadászatra indulok.
 

macleod

Állandó Tag
Állandó Tag
Szívesen segítenék keresgélni, csak kérlek, hogy egy linket tegyél nekem, hogy melyik képre gondolsz, mert én azt sem találom: én ezt, az elítélteset nem találtam meg, csak a te szavaidra csodálkoztam rá. :)
 

Ateragram

Állandó Tag
Állandó Tag
Ringalex ,utánanéztem, hol van pontosan a minta.Keresztszemes Évkönyv 2012 :36-38. oldal.Nekem megvan ez a kiadvány,de sajnos én nem tudom feltölteni a mintát.
Talán valaki tudna segíteni.
 

napsugár7127

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Valószínű ráleltem a képre. Sorcier hozzászólásában a felső kék csíkon van a kiállítás rengeteg képre.Arra kattintva én a 9. oldalon az utolsó képet gondoltam olyannak, amit ringalex kereshet. Sajnos nekem sincs meg a mintája, amennyiben ez az a kép.

napsugár7127
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére