KÉRÉSEK, kérdések tematikus topikokhoz (Gyereksarok) 2o12

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

Tóth Erus

Állandó Tag
Állandó Tag
7. osztályos felmérök , apáczai kézikönyvek föleg matek ,nyelvtan ,irodalom, valamint Fi kémia felmérök,kémia munkafüzeti megoldások, kémia kézikönyv érdekelne! Ha valaki tudna segiteni! köszönöm!!!
 
Sziasztok! OFI-s (kísérleti tankönyv) 8. osztályos munkafüzet megoldásokat keresek földrajzból,biológiából,történelemből és fizikából. További szép napot mindenkinek!
 

vanillka

Állandó Tag
Állandó Tag
Az Apáczai Kiadó könyvét keresem: Óravázlatok , tanítási tervezetek 2. osztály számára. Feltudná valaki tölteni? Előre is köszönöm.:dr_24::dr_24::dr_24:
 

szabonyek

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Első osztályos NAT 2012-es rajz(vizuális kultúra) 72 órás tanmenetet keresek. Megköszönöm, ha valaki megosztja velem! :)
 

Bütyőke

Állandó Tag
Állandó Tag
A tavalyi évben mindenki hozzáférhetett (pedagógus, nem pedagógus) a jelzett linken a felmérésekhez. Vagyis arra illetéktelenek is letölthették, ha valaki megosztotta az elérhetőségét. Ezt szeretnék megszüntetni azzal, hogy az iskola igazgatójának kell regisztrálni itt:http://ofi.hu/hir/4-erv-hogy-miert-legyen-az-iskolajanak-nkp-intezmenyi-adminisztratora. Az iskolai adminisztrátor által adott jogosultsággal lehet majd elérni a pedagógusoknak szánt tartalmakat.

A munkafüzetek megoldási kulcsai is ide tartoznak? Ez nagy kár lenne, mert hasznos segítség volt az ellenőrzéshez. Sajnos az elmúlt évben előfordult olyan kérdés, aminek megválaszolásához a könyv nem volt elegendő, ilyenkor bizony jól jött a segítség.
 
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Esetleg megvan valakinek a 3. osztályos matematika felmérőfüzet? /Apáczai /
Köszönöm szépen a segítségeteket
 

Tóth Erus

Állandó Tag
Állandó Tag
7. osztályos apáczai matematika 1.kötet kézikönyvre lenne szükségem! Ha valakinek megvan megköszönném ha feltöltené! Nagyon kellene!! Köszönöm!
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére