Sch.E.
Reakciók pontszáma
23,349

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Kedves Sch.E.!Köszönöm a karácsonyi jókivánságod...én is kivánok neked és családodnak békés boldog meghitt karácsonyi ünnepeket....Ligeti János verse mondja el neked mindazt amit szivből kivánok...üdv.kukta
    Szia! Megkésve, de itt vagyok. Ne haragudj, hogy magadra hagytalak, látom jól elvagy, vannak barátaid. Örülök a képeknek, láttam a balatoniakat is. A zenéid is jók, ja a címükből ítélve. Februárig sokat láthatsz, aztán megint a meló. Puszi! Attila
    Kedves Erzsi!
    Nyugodtan válogathatsz, ha verseimből akarsz feltölteni valamelyik lapra (bármikor, bármelyiket). Sőt annak külön örülök, ha kevésbé ismert, új verseim közül is válogatsz, mert legtöbben ugyanazokat a régen forgalomban lévő verseimet csereberélik a portálok zömén, az újakat meg észre sem veszik.
    Örülök hogy szívesen olvasol, mert én a klasszikus versformát szeretem népszerűsíteni, azoknak, akik értékelik a versírás értékes hagyományait.
    Szép hetet kívánok neked és sok kellemes percet az interneten!
    kissAlberth
    Kedves Erzsébet!
    Szeretetben és békességben eltöltött,
    kellemes adventi készülődést kívánok!
    A versek természetesen elvihetők számodra.
    kiss Albert
    Jó olvasni, hogy örömet szereztem Neked a Salzburgi Gyermekkórussal. Te hasonló jót tettél azzal, hogy Szakcsi Lakatos Bélának ezt a két szerzeményét hallhatom.
    Üdv.: József
    Kedves Erzsi!
    Valóban, nem szándékoztam elhagyni a CH-t. Egy kis pihenőre volt szükségem. A Zene topikban számomra nem tetsző fordulatok voltak, és ezért tartok szünetet. Sajnálom, mert eddig is nagyon sok feltöltésem volt, és hálás vagyok minden köszönetért, amit Tőletek kaptam. Több ezer szép dalt szerettem volna még feltölteni, de most még nem tudom elkezdeni. Remélem egy-két hét múlva elég erőm lesz, és nagyon-nagyon sok Karácsonyi dallal szerzek örömet a CH tagoknak. Különben egy keveset tevékenykedtem a CH-n, a filmeknél. Jó pár nagyon keresett filmet töltöttem fel, és remélem örömet szereztem azoknak, akiknek kérését teljesítettem.
    Nagyon köszönöm a leveled, és jól esik, hogy nem felejtettetek el.
    Üdvözöl
    József (tas7)
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére