atapata
Reakciók pontszáma
10,585

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Nekem is hiányzik. Azért írtam, hátha meghallja az égiek közül valaki, és csinál nekünk.
    A csetcaffét nem ismerem. A CH cset-et nem pótolja semmi.
    Kedves ata!
    Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok, és chateléssel tele Boldog Új Évet!
    • Tetszik
    Reagált: atapata
    atapata
    atapata
    Neked is! Hol van a cset ? Már olyan megvonási tüneteim vannak ,hogy eljárok a csecafféra hallgatózni, ritkán be is írok valamit.
    Szia atapata!!!
    ezer meg egy éve, hogy felétek sem néztem, és pofátlanul megint azért találtam ide, mert letölteni szeretnék...
    kiestem mán a kosárból??? vagy van még remény??? emlékszem azért jól szórakoztam itt!!
    nagyölelés Nektek!! ;)
    atapata
    atapata
    Dorcsika ! Békés karácsonyt és Boldog Újévet.
    Üdvözöllek Ata !Nagy örömmel értesüstem rólla ,hogy válaszoltál a levelemre.De kérlek segíts nem vagyok még ezekben , jártas ,és nem tudom hogy nyissam meg a leveled.hogy el tudjam olvasni.Ne haragudj hogy ilyen ökör vagyok Nagyon vártam már.Biztos gondolod milyen bal fácán ,vagyok.írtam Melitta Ábrahámnak hogy segitsen nekem .de rám se fittyentett.Baráti üdvölettel Julika.
    Űdvözöllek Kovács Zoltánnénak hívnak Mo-élek 53-éves vagyok férjezett.szeretném ha segitenél nekem.Szeretnék olyan emberekkel, vagy házas párral levelezni .akik ott élnek Kanadában és tudnak Magyarul beszélni. mert igazán nem nagyon jött még össze semmi.pedig nagyon szeretném.Nem untatlak tovább .Baráti Üdvözlettel Julika.
    Moderációs kérések,kérdések, kizárólag privát üzenetben vagy E-mailban tehetők fel,vagy a jelentés ikon használatával.
    Szervusz! Szeretnék kérdezni Tőled két dolgot. 1.) A Chat-tet én még nem használhatom? 2.) A hirdetési rovatot én még nem használhatom. (Amennyiben igen, hol találom meg?) Köszönettel: nafene.
    Szia Ata!....köszi, nagyon rendes voltál, hogy megírtad, miként lehet a cseten írni........ám sajnos soha nem jelenik meg, amit írok ott........és ezáltal, egyikőtökkel sem tudok szót váltani sem!........pedig más szívesen beszélgetnék Veletek!.......hidd el!
    Szia Ata!........kérlek, mondj már valamit a csetről!..hogy lehet bejutni....illetve bejutottam, de, hogy lehet aktívan ott lenni?
    F
    Szia Ata!
    Hogy érzed magad a frissen meszelt szobában?
    Sokkal tisztább a levegő, nemde?
    F.
    Szia

    Köszönöm a segítséget, aminek alapján a fiam segített a regisztrálásnál, egyedül nem tudtam volna. A kétszer húsz hozzászólás (elsőre nem sikerült) után kaptam egy-két barátságosnak nem mondható kioktatást is, ezt most ki kell pihennem. Köszönöm a jóindulatodat is.

    Beretkáné
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére