Melitta
Reakciók pontszáma
51,255

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • T
    Szia, megkérhetnélek, törölnéd légyszíves a profilomat? Köszönöm!
    Kedves Melitta! E-book ügyben szeretnék hozzáférést kérni a topicokhoz, regisztrált tag vagyok. Nagyon köszönöm!
    Szia Melitta!
    Szeretnék érdeklődni, hogy van e lehetőség lektorált tudományos folyóiratcikk megjelenítésére Kanadában?
    Megtisztelő válaszod köszönöm.
    Üdvözlettel: Bársony Róbert
    Szia Melitta!
    Jó ideje nem voltam az oldalon és most egy kis szivességet kérnék Tőled, már amennyiben ez lehetséges.
    Valószínüleg nem emlékszel már rám, de régebben firkáltunk egy ideig az itthoni helyzetről, melynek úgy tűnik szenvedő alanyáva avanzsáltunk!

    Üdv: Sugár László
    T
    Kérem fiókom törlését. Köszönöm
    X
    XD99999
    Én is kérem fiókom eltávolítását. Szia tomagabi!
    Melitta
    Melitta
    Mindkettotok regisztraciojat toroltem.Udv Melitta
    Kedves Melitta! „ Környezet gazdagítás nagymacskák, kiemelten a hiúzok számára vadasparkban” témában szakdolgozathoz ezúton keresek segítséget, forrásokat, könyveket, kutatási eredményeket, konferencia előadásokat, folyóirat cikkeket stb.. Sajnos nagyon kevés netes lehetőséget találtam idáig és az idő sürget. Ezért kérnék ezúton segítséget, melyet előre is köszönök.
    Szia Melitta! Régebben már állandó tag voltam de sajnos elvesztettem a fikomat es ujjat kellet letrehoznom. Nagyon szeretnek ujbol hozzaferni az ebook forumhoz kerlek. Előre is nagyon köszönöm és további szép napot!
    Kedves Melitta! Olyan kérésem lenne, hogy valahogyan megtudhatnám-e, hogy van-e olyan tag, aki Svédországban lakik. Egy gyógyszer nevének kiderítésében szeretnék segítséget kérni amit ott lehet állítólag kapni. Nem találtam olyan aktív fórumot, ahova feltehetném ezt a kérdést. Köszönöm a segítséget. SpAndi
    Szia Melitta!! Szeretném ha segítenél megszerezni ZAFON lelkek labirintusa cimű ebook mobi változatát! Segitségedet előre köszönve! Tisztelettel attila
    Szervusz, még sosem próbáltam használni ezt az oldalt. Kérlek, segíts, hogyan tudok hozzászólni mondjuk a gyerekkönyvek topichoz? Szeretnék érdeklődni gyerekkönyv iránt, hátha valakinek van, de nem jöttem rá a dolog nyitjára. Köszönöm előre is!
    Szia Melitta! Koko1 vagyok már nagyon régóta vagyok regisztrálva.Sajnos nem tudok belépni az oldalra mert a vinyóm tönkre ment azon volt a jelszóm.Próbáltam uj jelszót generálni de semmi,az e-mail cimemre még üzenetet sem kaptamHa lehet légyszi segits vagy kérhhetnék e ujj jelszöt. Elöre is köszönöm.Maradok tisztelettel :István
    kedves melitta ! a dallamrol dallamra szeretnénk bejutni meg van a 20 hozzá szolás és ott szeretnénk boldogulni azokban a témákban inkább egy barátom ajánlotta a forumot
    Kanadai állampolgárság megszerzésével szeretnék kerdezni
    Beka Holt
    Beka Holt
    Miért Melittát kérdezed? Interneten több helyen megtalálható milyen feltételek kellenek az állampolgárság megszerzéséhez. Tessék keresni, és nem mást terhelni vele.
    E-mail címet pedig nyilvánosan a fórum teljes felületén tilos kiírni!
    Szervusztok! Új tagként üdvözöllek benneteket! Kellemes szép hétvégét mindenkinek!
    Sziasztok, szép napot mindenkinek! Már régen nem jelentkeztem, remélem, mindannyian jól vagytok. Budapest környékén nagyon szép napos, kellemes idő van.
    Szia Melitta, ne haragudj hogy zavarlak, ma regiztem , szeretnék kérdezni Tőled ha lehet Torontóval kapcsolatban, Téged látlak a legmegbízhatóbbnak.
    Egyenlőre nem találom hol lehet privát üzit írni Neked!
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére