agakhan
Reakciók pontszáma
29,670

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Szia! Rég jártam itt, de most szerettem volna feltölteni egy videót, és persze a hozzá tartozó zenét, de képtelen vagyok beilleszteni a videó indexképét. Pedig próbáltam a link beszúrással is, és a médiával is, de utóbbit nem fogadta el. Mit csináltam rosszul? Köszi a válaszod. Kékmadár
  Szia!

  Régebben a zene volt a kedvenc feltöltőhelyem. Mostanra nem találom. Lehet, hogy mivel ritkábban járok mostanában erre, még nem jöttem rá. Segítenél nekem? Szeretném majd továbbra is feltölteni a saját videóim, természetesen a szép aláfestő zenével.
  Előre is nagyon köszönöm!

  Üdvözlettel: Ilona
  Szya!
  Nézegettem a régebbi feltöltéseidet, de némelyik dalt egyszerűen nem tudom letölteni... lehet, hogy már nem él? Karácsonyra szeretnék a nejemnek egy Aradszky válogatást készíteni, és ehhez kellenének a következő dalok. Térden állva jövök hozzád, Tegnap még, Én és a gitár. - Ezeket Te töltötted fel, de nem tudom letölteni. Ha megtennéd, hogy elküldöd az e-mail címemre, nagyon megköszönném!

  Üdvözlettel: István (Jelbeszéd)
  A jelentésedre csak itt tudok reagálni:
  Sajnos a tagok itt elhelyezett linkjeinek életciklusát nem mi szabályozzuk, hanem az a szolgáltató, amelyikre az adott link mutat.
  H
  Szia!
  Köszi a segítséget.
  Feltettem a Multira.
  A sebességem:
  fel:485 Kb/sec
  Le:1715 Kb/s
  Mindenhol egy kattra jön az oldal.
  A Canadahun még a lapozás is néha fél perc.
  Még egyszer köszi.
  Mit is kivánhatnék néked!
  Minden lépteted szerencse
  kisérjen!
  Sikerekben gazdag Boldog Új Évet kivánok! Baby
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére