angel1208
Reakciók pontszáma
3,006

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Kedves Angel,
  Először is köszönet a rengeteg értékes megosztásért!
  A Romhányi József – Rímhányó feltöltésednél a második CD eősen hiányos.
  üdvözlettel,
  VB
  Szia! BÚÉK! Letöltöttem Alex Haley: Gyökerek-ét, és mintha hiányozna az eleje. Alex_Haley_-_Gykerek_-_Komls_rbert.part2.rar-al indul, és hiányzik az első 13 rész. Valahogy tudnál segíteni, hogy ezt is letölthessem? Nagyon köszönöm, előre is.
  B
  hi-)

  Nem tudom, hogy olvastad-e már E. E. Knight - A Leigázott Föld sorozatának 1. ( A Farkas útja ) és 2. ( A Macska választása ) részét. Ide ebook formátumban rakták fel, az alapanyagot egy zárt oldalról nyúlták le-)
  Ha olvastad és tetszett, akkor nem tetszett-e annyira, hogy a további 5 kötetet lefordítanád, nekem meg van mind az 5 epub formátumban. Sajna hivatalos fordítása nem lesz-(
  üdv: Bird
  angel1208
  angel1208
  Szia! Nem olvastam..és be kell valljam a google nélkül nem fordítanék, mivel nem is tudok angolul :) Csak a Frankenstein sorozat megtetszett és sehol nem találtam fordítást, ezért vállalkoztam az elsőre majdnem lehetetlen feladatra. Ismerősöm elolvasta, tetszett neki, csak utána mertem itt megosztani...
  • Tetszik
  Reagált: Trepie
  Kedves angel 1208! Kérlek segíts abban, hogy tölthetem le az általad felrakott könyveket. Előre is köszönöm és a sok munkádat is!
  angel1208
  angel1208
  Szia! A tetszik gombra kell kattintani és akkor megjelenik a link, de ez minden feltöltésnél így van. Írj ha gond van, napjában egyszer idenézek :)
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére