Legutóbbi tartalom: crusoe01

 1. C

  Jó pasik képei

  Pasiként beleszólhatok? Nem irigykedem a kigyurtakra, de azt hallottam, hogy az ilyen csontikák bizony nyomnak a medencecsontjukkal. Szóval ezt ne.. Hájas pasasok gusztustalanok, büdösek szóval ezt ne... Az átlagosokat meg már elkapkodták. Maradtam én!
 2. C

  Hüség....

  Sajnos nálam az volt leginkább hűtlen, akivel megosztottam gondjaimat és titkaimat. Szóval meg kell találni az arany középutat. Vigyázni kell ne fulladjon unalomba a kapcsolat.
 3. C

  ideális partner

  Átlagos testsúlyú, közepesen okos, gyerekszerető, hűséges, dolgos nő legyen.
 4. C

  Milyen nevet adnál/adtál a gyerekednek?

  Itt nem feltétlenül a jelentésére kell összpontosítani, hanem hogy a vezetéknévvel hogy cseng össze. Ha vezetéknév utsó betűje magánhangzó, nem jól jön ki ha a keresztnév magánhangzóval kezdődik. Bár ezzel lehet nem mondtam ujat.... Én idegenkedem a külföldi nevektől.
 5. C

  Mire gondolsz most?

  sajnos. :P
 6. C

  Megválaszolatlan kérdések - félremagyarázott tények...

  Köszi! Akkor most már tudom hová ne menjek sielni! Azt nem tudom hogy állapithatják meg, hogy egy sátor belülről volt elvágva... Én csak valamilyen állat pl(medvére tudok tippelni). Vagy valamilyen őrült gyilkos remeté(k)re. Sőt ez utóbbi még képezheti is a titkosítás tényét. Ufókra...
 7. C

  Hangfelvétel tisztítása

  Soundforge, reaper A Sony Soundforge-ban, -mely kimondottan hangszerkesztésre termett- van declicker, denoiser, de mint Kamujoe mondta, egyik sem tökéletes. Meg lehet még a reaperrel is próbálkozni.
 8. C

  Mire gondolsz most?

  állatszeretet Én arra gondolok most: vajon 100ból hány nő mondja azt, hogy az állatnak a lakáson kívűl van helye?
 9. C

  Megválaszolatlan kérdések - félremagyarázott tények...

  Korlátozott példányszámban jelent meg: Hihetetlen Magyarság 20000 éves történelme https://docs.google.com/file/d/0B0Rz...it?usp=sharing
 10. C

  Megválaszolatlan kérdések - félremagyarázott tények...

  Korlátozott példányszámban jelent meg: Magyarság 20000 éves történelme https://docs.google.com/file/d/0B0RznVqT8pUFLVMyRlhfWjJoUzQ/edit?usp=sharing
 11. C

  LETEZIK???

  Ez elég körülnényes sajnos. Az xrecode II programmal mp3 és wavba, még talán ac 3-ba is alakithatod. utána az ac3-at össze kell fűznöd egy elkészitett mpeg fájllal. Az mpeg fájl elkészitése valamilyen videolopó programmal történjen, miközben lejátszod a vanbascon.
 12. C

  Megválaszolatlan kérdések - félremagyarázott tények...

  Kyra belinkelt videóját én is láttam a minap. Nem újkeletű a geometriai hasonlóság. Már évtizedekkel ezelőtt felfedezték. Számomra mégis érdekes a kivitelezés, hogy sok dolgot csak madártávlatból lehetett ellenőrizni. Érdekesek a repülőgép-helikopter hieroglifák is. Véleményem szerint itt egy...
 13. C

  (minden ami) Érintőképernyős telefon

  Nekem Sony Xperia P telóm van. Az első benyomások: nagyon szép forma, gyönyörű kijelző. A szoftver elég instabil. Sűrűn van rossz akksi visszajelzés, a wifi van hogy nem kapcsol le.
 14. C

  adat vissza

  Stellar Phoenix recovery. Egyszerű és nagy tudású program. Nem ingyenes, de egy kis keresgéléssel megtalálhatod
Oldal tetejére