csipkebogyo2
Reakciók pontszáma
10,077

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Szia!

  Lenne egy kérésem: Fel tudnád felvenni a Magyar Katolikus Rádióból a "Süsüke a sárkánykirályfi" című 20 részes 12 perces hangjáték-sorozatot Június 15-étől 10:30-kor, legalább jobb sztereó minőségben?

  Köszönöm.
  csipkebogyo2
  csipkebogyo2
  Szia! Igaz, hogy én nem tudok felvenni sem rádióból, sem TV-ből műsort, de megpróbáok megkérni Valakit, hátha tud segíteni....
  JetixHungarikum
  JetixHungarikum
  @csipkebogyo2 Köszönöm! Tőled csak azért kértem, mert valamikor a Kövérkirály című rádiójátékot raktad fel, ami a Magyar Katolikus Rádió műsora volt néhány évvel ezelőtt. Emlékszem.
  Szia!
  Nagyon köszönöm, hogy feltöltötted a Százszorszép cd-ket. Viszont kimarad a három cd-ből a Kelepel a gólya című szám. El tudnád nekem küldeni, vagy feltenni külön?
  Előre is ksözi.
  Üdv: Bog!i
  Szia!
  Nagyon gyors voltál, köszönöm az unokahúgom nevében is!
  :)
  Viszont egyelőre pont igen közel vagyok:
  Pöttyös Panni a balatonon
  könyv ügyében, de egy ponton követel egy biztonsági kódot, alatta meg egy képet (valószínűleg captcha), amihez vakon nem lehet hozzáférni...
  Szeretnélek megkérni ha lehet küld már el nekem privát üzenetben. Előre is köszönöm: Baloghné Lakatos Márta Óvónéni.
  Kedves Csipkebogyó! Olvastam a fórumon, hogy Te már feltöltötted egyszer a Kovács Barbara Idesüss hanganyagát, azonban később ez letörlésre került. Nekem meg vannak ezek a zenék kazettán azonban nem tudom átkonvertálni cd-re, de szükségem lenne az Eljött a karácsony kezdetű dal Mp3 formájára, a karácsonyi ünnepélyre.
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére