ezokri
Reakciók pontszáma
31,362

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Szia ezokri!

  Az egyik fórumban olvastam, hogy te kerestél még anno egy éve meditációs mesekönyveket (anygali esti mesék, csodalámpa stb). Sikerült valahonnan beszerezni? Én most találtam rájuk egy hirdetésen keresztül és megtetszettek.

  Előre is köszi a választ!
  • Tetszik
  Reagált: Nora42
  V
  vbrigi
  Szia sikerült meditációs mesét találnod? nekem is van egy 2 cserélhetnénk :)
  Szia . A hetedikes biológia földrajz kémia témazáró munkafüzet utolsó anyagát szeretném elkérni . És a nyolcadikos történelmet. Átküldésedet köszönöm.
  Kedves ezokri!
  Szerettem volna letölteni Dr. Thomas Schauer - Kirándulók növényhatározója (pdf)-et, de sajnos hiába jelöltem be a Tetszik gombot, nem jelent meg a link, ahol le tudnám tölteni. Több gépen is próbáltam, több időpontban, de sajnos nem sikerült megoldanom. :(( Segítséget szeretnék kérni, vagy esetleg egy új feltöltést, ha lehetséges, mert nagyon örülnék neki.
  Előre is köszönöm.
  laddie
  Szia,

  Szeretnék levelező partnert találni aki Kanadában él, és tudok vele arról beszélni hogy milyen is ott az élet valójában.
  Engem nem a marketing érdekel, hanem a valóság mert világot szeretnék látni és Kanada már régóta az álmaim között szerepel.
  Akár pár évre, de akár hosszabb időre is.

  Köszönöm
  Kedves Ezokri!
  Kérném minél előbb töröld le Lakatos Katalin könyvét!! Amennyiben nem teszed meg,felfogom hívni a szerzó figyelmét erre a megosztásodra!Ezt a könyvet szerzői jog védi!!!
  Szia! Érdeklődnék,hogy esetleg fel tudnád e tölteni a Nemzeti Kiadó Földrajz 7. osztályos felmérőfüzetet? Előre is köszi,további szép napot,üdv.:T
  N
  naviko
  Szia.Azt én is szeretném meg kapni.Köszönöm
  • Tetszik
  Reagált: melcs
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére