FagyisSzent
Reakciók pontszáma
1,049

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Szia! Eszembe jutottál, megnéztem az első videómat amit készítettem, talán még emlékszel rá. Gondoltam meglátogatlak.Csend mindenütt, a régiek közül senki, te azért tartod itt a frontot. Páran azért megtaláltuk egymást, ki hogy ér rá , bekukkant. Jó a társaság, de azért páran hiányoztok. Legyen szép a napod , hétvégéd, és minden napod. :) Ani
  Szia!
  Invitáltalak amoda... és most én is kiléptem. Nagy fába vágtam a fejszém, nem tudom összeegyeztetni a dolgaimmal. Muszáj voltam fontossági sorrendet felállítani. Időnként benézek ide, hogy megnézzem van-e még valaki, esetleg üzenet. Örülök, hogy találtál olyan dolgot ami érdekesebbé teszi az életed a mindennapjaid.Nekem most nagyon nehéz, de talán megérem, hogy több időt tudok fordítani azokra az emberekre akik fontosak nekem. Most én is azt írom, csak hát...és a nap még mindig 24 órából áll. Legyenek szépek a napjaid, üdv: Ani :)
  Szia Ani!

  Neked is egy nagyon szép napot! Nálunk most valóban ragyogó napsütéses délután van, kellemes 20 fok körüli hőmérséklettel. :)
  Ritkán botlom errefelé. Rengeteg más dolog van, ami életemet érdekessé teszi, így a sok parttalan vita helyett, amibe itt belekeveredtem (csak magamat okolom miatta), inkább azokra fordítok figyelmet, erőt.
  Időnként azért csak idekukkantok, megnézem, mi van, aztán továbbmegyek.
  Veletek mindig szivesen csevegtem, továbbra is szivesen tenném. Csak hát...
  Szia Ani!

  Köszönöm, hogy erre jártál. Jó időnként régi baráti hangokat is hallani a rengeteg agresszív győzködő mellett. Sajnálom, hová jutottak kedvelt beszélgető helyeim. Talán egyszer még visszafordul ez a világ is.
  Jártam én is amarra, de a lehetőségek rettenetesen korlátozottak, ahogy láttam.

  Bár alakulhatna egy valódi fórum!
  Beléptem egy üdvözlés idejére. Rajtad kívül már nincs itt kit látogatni. Biztos tudod Brekeke barátunk el tünt. Azt tudom nagyon beteg volt. Hogy azután mi lett vele, senki sem tudja. Rosszat sejtek, írtam neki de nem válaszolt ...ezért. Ti hogy vagytok? Örülök, hogy legalább még téged találtalak. Ja igen, majd el felejtettem, kívánok nagyon BOLDOG ÚJ ÉVET. Most került a kezembe az első videóm, kicsit rossz arra gondolni, mi lett ezzel a kis csapattal. Igaz páran már megtaláltuk egymást amott. Remélem idővel te is csatlakozol. Maradok baráti szeretettel: Ani
  hg1dmt!

  Köszi, hogy bekukkantottál!

  A lelankadás teljesen jogos észrevétel. Az ide régebben járó tagok egy része már különböző okokból kifolyólag már nem canadahun tag sajnos. Sok tréfás napunk volt. Aztán egyre kevesebb. Ez a topicok nagy részére is igaz.
  H
  Szia!
  Bekukkantottam, végig olvastam, kellemes társaság, jó hangulat.
  A kezdeti lendület kicsit lankadt, olyan volt, mintha egy folytatásos regényt olvastam volna..
  Minden jót kívánok.
  Azok között vagy, akikkel szívesen társalogtam ott, de sok arrafelé a zavaró körülmény. Nekem legalábbis.
  A legjobbakat, legyen máskor is szerencsém összefutni Veled.

  weyland-yutani
  Írtam egy rövidet az egyperces novellák pályázatra.
  Akinek teszik, lájkolja. Akarom mondani bökjön egyet a Köszönöm gombra.
  Itt a link --> Az üldözés

  Újdonság:
  Aki kereste az írást, és nem találta... Levettem a pályázatról.
  Borella, Inatir:

  Köszönöm a bekukkantást és az invitálást! A régi bulikat, jókedélyű társalgásokat hiányolom. Remélem, lesz rövid időn belül módom felkeresni benneteket felkeresni a FB-n. Egy darabig még tévelygek itt is. A szomorú, amit látok, a trollok megjelenése, és az, ahogy azok szánalmas sz.rrágássá silányitották az érdemesebb témák egy jó részét. Elriasztanak olyanokat, akiknek volna mondani valójuk. Remélem, előbb-utóbb a modik is felfedezik e kártevők rombolása megállitásának fontosságát. Addig viszont megy a mocskolódás, a sárbarángatás, a semmimondás. Kár.
  Szia Fagyis!
  Gondoltam meglátogatlak. Hogy vagy mostanában? Mit szólsz, hová lett az a régi kis vidám csapat. Igyekszünk megtalálni egymást az fb-n.Te ott vagy már?
  Szia Fagyis, rég nem üdvözöltelek!
  Tavasszal mindenféle okok miatt majdnem két hónapig nem volt netem, és mire visszajöttem, a vendégoldalak sajnálatos törlése fogadott. Nem csoda, ha mindenkinek kicsit elment a kedve a személyes üzengetésektől.
  Ha esetleg van kedved a régi ch-s szűkebb társaságunkhoz csatlakozni a Fb-on, privátban adj elérhetőséget.
  Sajnálom, hogy a hangulatos idők elmúltak, de mindig van valami új, és a társaság a régi :).
  Szia!
  "És akkor kárpótlásul egy melegebb helyről való fotó"
  Ezt a képet, biztosan Te fotóztad, nagyon szép.
  Nem másztál fel véletlen a kis épülethez? Onnan is, milyen klassz fotókat lehetne csinálni. Á...csak álmodozom.
  Szia!
  Nem tudom a képeimet feltölteni, mert egyik képemnél sincs URL adat a "Tulajdonságok"-nál. Mi módon tudom ezt az adatot létrehozni?
  Ebben kérném a segítségedet, amit előre is nagyon köszönöm: Balogh Éva
  Szia Borella!

  Köszönöm a dicséretet! kiss

  Nem temető, hanem a diósgyőri katolikus templom előtt illetve az udvarban álló szobrok.

  A meleg vidék pedig Guadalest Spanyolországban Valencia Tartományban.
  Szia Fagyis!
  Lenyűgözőek a temetői fotóid! A rigós zseniális.
  Ez a meleg vidékről való hol készült?
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére