Legutóbbi tartalom: ildiko toth

 1. ildiko toth

  nagy gondom van, feltöltötted a Kübler- Ross Elisabeth- Kessler David Életleckék c könyvét, de...

  nagy gondom van, feltöltötted a Kübler- Ross Elisabeth- Kessler David Életleckék c könyvét, de djvu fájlban. Nekem ebookban lenne rá szükségem, tudnál segíteni? M gköszönném mert nem tudom átkonvertálni.
 2. ildiko toth

  Mit olvastál utoljára ?

  én Lovas Ildikó Spanyol menyasszony c. könyvét szeretném elolvasni - az unokámat is érdekli - jó lenne, ha valaki fel tudná tölteni, hogy ne terhelje a már amúgy is zsúfolt könyvszekrényemet. Megköszönném!
 3. ildiko toth

  Mit olvastál utoljára ?

  én is csatlakozom el fogom olvasi...
 4. ildiko toth

  Minek orultel Ma?

  Gratulálok és csak igy tovább!!!!!!! hátha a következő húzáson majd magasabb a nyeremény!
 5. ildiko toth

  Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez ‎

  ez mit is jelent? nem ismerem az ilyen ikonokat!
 6. ildiko toth

  Minek orultel Ma?

  én pedig annak, hogy megint eltelt egy nap úgy, hogy örömet okozhattam a családomnak és tegnap pedig a fiam meglátogatott, és még virágot is kaptam. Bevallom ezek a számomra fontos és értelmes dolgok, mert megy az idő s ha nem teszünk meg mindent annak érdekében, hogy a lelkünkben béke legyen...
 7. ildiko toth

  Látás vakoknak

  Ez érdekes hír, csak az az elgondolkodtató, hogy mennyibe fog kerülni ez a szemüveg és akiknek szüksége lenne rá, vajon meg tudja e vásárolni.
 8. ildiko toth

  Olyan készül Ferihegyen, ami az egész EU-ban nincs

  még szerencse, hogy csak ez a probléma, hiszen annyi mindenen kéne még javítani és mindenre azt mondják, hogy nincs rá keret. Persze én azt látom, hogy amire kell/vagy amit elhatároznak arra azért mindig találnak fedezetet, és meg is magyarázzák az okokat. Tudomásul kell venni, hogy az is...
 9. ildiko toth

  A világ legaranyosabb magyarázkodása

  Nem gondoltam, hogy más országban is ennyire honol a borravaló kérdése, nálunk (Magyarország) lassan már sehova sem mehet az ember és nem vehet igénybe semmilyen szolgáltatást, hogy ne várják el a pénzt. ( orvos, kórház, posta,futár.... s sorolhatnám napestig)
Oldal tetejére