Istengyermek
Reakciók pontszáma
118

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Mielőtt lefekszel,tárd ki az ablakod,
  elküldtem Hozzád az én angyalom.
  Egy pillanatra kérlek figyelj reá,
  mert a nevemben BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁN.:pkiss
  Kedves Istengyermek

  A fórumon olvashattad Te is, hogy a vendégkönyvek takarítása elkezdődött. Elsősorban a 2010 július 01. előtti ,de más ,képes vendégkönybejegyzéseket is.
  Másodsorban minden, nem Ch-re utaló linket, és minden hirdetést. Megpróbálunk körültekintően eljárni, de a törlések véglegesek lesznek, helyreállításukra nincs mód.
  Kérésedre frissebb spam-szerű bejegyzéseket is törlünk, ezt írhatod priviben, de a jelentés gombbal is kérheted a neked nem tetsző tartalmakat illetve a fentiekkel egyezőket. A türelmedet és a közreműködésedet köszönjük
  „A tetőpontra az jut, aki tudja, minek örüljön, aki a boldogságát nem tette másoktól függővé, aki nem nyugtalankodik, aki bízik önmagában... Ami könnyen elérhető, az a felszínen csillog. Ami érték, olykor fénytelen, és a mélyre kell leásni érte! Amiben a sokaság élvezetét leli, sivár és illanó gyönyörűséget kínál. Amiről én beszélek, az a felszínről nem látható, a bensődben derül. Szórd el, ami csillog, és az igazi jóra vesd tekinteted! Örülj a magadénak! Hogy mit jelent ez? Téged, és éned legszebb részét! Szeretnéd tudni, honnan ered? Ha szándékaid becsületesek, cselekedeteid helyesek, lelkiismereted nem zúgolódik..., akkor egyenes gerinccel járhatsz az úton, amit életnek nevezünk...”
  Seneca
  „Gondolkodásmódunk befészkeli magát életünkbe. Erősebb befolyást gyakorol ránk, mint legmeghittebb társas kapcsolataink. Legbizalmasabb barátaink nem alakíthatnak annyit életünkön, mint dédelgetett gondolataink.”
  J.W. Teal
  Köszönöm kedvességed,hasonlókat kívánok én is.És ha egy napod borúsabb is lesz, az csak azért legyen ,hogy fényesebb legyen az elkövetkezendő!
  „Ha ketten közületek egy akaraton lesznek a földön minden dolog felől, amit csak kérnek, megadja nékik az én mennyei Atyám.” (Máté 18 :19) „Mert ahol ketten vagy hárman egybegyűlnek az én nevemben, ott vagyok közöttük.”
  "Bontsd szét a világot,és beléd tódul a világ.
  Bontsd szét a személyeddé vált világot,
  és beléd tódul a teljesség.
  Az igazat nem én mondom,
  azt fölismeritek."

  A világ,amiben EGY-ként vagyunk,és örökre maradunk!
  "Az élet és a szeretet csupán egyetlen időt ismer: a jelent.
  Az egyetlen érzékelhető idő a pillanat,amelyben élünk,
  amikor szeretünk."
  "Amit adni lehet,az nem ér semmit.
  Az csak egy tárgy,azt el is lehet venni.
  Csak az az értékes,ami már eleve benned van."

  Köszönöm barátságodat!
  szeretettel:Éva
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére