Legutóbbi tartalom: jlaci

 1. J

  Csak ha akarsz velem beszélgetni

  lecsó A falak ereje nem a kőben vagyon, mondotta annó Dobó István. A lecsó erejét sem a kozmopolita összetevők adják...:p Üdvözlettel: Laci.
 2. J

  Csak ha akarsz velem beszélgetni

  üdv Kedves Pufi! Ritkán van időm (talán hálistennek) az oldalon böngészni, de örülök, hogy jókat olvashatok Tőled. Üdvözöllek: Laci
 3. J

  Csak ha akarsz velem beszélgetni

  Isten éltessen! Kedves Pufi, ne haragudj, hogy ezen a helyen, és kicsit megkésve, de születésnapod alkalmából szeretnék Neked minden jót kívánni. Maradj sokáig közöttünk, egészségben, és szellemileg is mindig ilyen fitten. Üdvözlettel: Laci.
 4. J

  Új vagyok, bemutatkozom.

  üdv Szia Juckó Mackó, bocs a bugyuta szójátékért, érezd jól magad itt. Üdv Laci.
 5. J

  Csak ha akarsz velem beszélgetni

  Kedves Pedroh! Nézd meg a topic címét, itt beszélgetni szoktak. A "házigazdára" ilyen erős kijelentéseket tenni talán mégis illetlenség... A francia azt mondaná: le style est l' homme. Üdvözlettel: Laci.
 6. J

  Csak ha akarsz velem beszélgetni

  Jó dumcsizást kívánok nektek. Ismeretlenül is szívesen ott lennék veletek, de ez most sajnos nem megy. Szeretettel üdvözlök mindenkit: Laci.
 7. J

  Erdély

  Csíksomlyó, kegytemplom Balra tőle Domokos Pál Péter szobra (nem látszik).
 8. J

  Erdély

  Domokos Pál Péter ... szobra a csíksomlyói kegytemplom mellett. Domokos Pál Péter (Csíkvárdotfalva, 1901. június 28. – Budapest, 1992. február 19.) tanár, történész, néprajzkutató, a csángók történetének, kultúrájának kutatója. Saját nevén kívül írói nevei Gernyeszeghy Ádám, Páldeák Áron...
 9. J

  Új vagyok, bemutatkozom.

  Kedves új tagok! Érezzétek jól magatokat a CH-n, a magam és más régebbi tagok részéről is sok szeretettel üdvözöllek benneteket.
 10. J

  Erdély

  Semmi különös, csak egy vasúti őrház. Pár napot nyaraltunk Csíkszeredában és környékén. Másoknak is ajánlani tudom, látogassanak el erre (és gazdagítsák ezt a topicot).
 11. J

  Erdély

  Ezer székely leány napja... ... július elején, a csíksomlyói kápolna mellett. Ez a család éppen oda tart (a gyerekkocsiban a kisfiú).
 12. J

  Erdély

  A Hargitán A Madarasi-Hargita tetején, 1801 m magasan. Szerintem állandóan fúj itt a szél, nyáron is meglehetősen hűvös és kellemetlen tud lenni. Érdemes jól felöltözni. Zetelakáról vállalkozó traktorosok 40 euróért felvisznek egy kisebb csoportot, érdemes igénybe venni, mert a hegyre vezető út...
 13. J

  Erdély

  Békás-szoros Élmény a lélegzetelállítóan magas sziklafalak között megállni. Ahol sok a túrista, rögtön bazársor is van. Szinte ugyanazt árulják mindenütt. Lehetne róla vitatkozni, mennyit használ a táj szépségének... de néhány embernek biztosan megélhetést ad.
 14. J

  Erdély

  Gyergyószárhegy Kilátás a gyergyószárhegyi Lázár-kastélyból. Bethlen Gábor is sok időt töltött itt, anyai ágon volt rokonságban a Lázár családdal. <o:p> </o:p>
 15. J

  Új vagyok, bemutatkozom.

  Kedves Csibe! Örülünk a nagyon kedves bemutatkozásodnak. Érezd magad családtagnak, egy olyan családban, ahol - reméljük - mindenki jól érzi magát. Üdvözlettel: Laci.
Oldal tetejére