jocodoki
Reakciók pontszáma
1,422

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Szia! Köszönöm az ókori történelemmel kapcsolatos könyveket, különös tekintettel az Ammianusra! Készítek egy a könyv formátumához jobban hasonlító változatot, és a megosztott kötet nagy segítség a szövegbevitelhez. Minden jót!
  Szia!
  Köszönöm a feltöltött könyvet! Amint írod, még az első Canadahunról van meg, ha szépen megkérnélek fel tudnád tenni - amennyiben neked megvannak - az oda feltöltött ebook-t? Elszállt a winchesterem s nagyon sok könyv azóta sem került "újratöltésre". Ha privátban tudnád megtenni azért is hálás lennék érte egy életre. :) Amennyiben nem lehetséges akkor is köszönöm a fáradozásod.
  Legyen szép napod!
  Üdv zizix!
  jocodoki
  jocodoki
  Sajnos nemtudom konkretan mely kónyvek szarmaznak onnan. De idokozben sok konyvet tobbszorosen foltettek mar.Emiatt sajna nem megy.Meg sokan figyelik ki duplazik es tudod vannak ugyeletes beszólók.Emiatt egy ido utan nem tettem fel konyveket.De ha ugy
  jocodoki
  jocodoki
  Lemaradt........tehàt ha ugy làtom hogy valami ritka azt esetenkent ha van időm felrakom.-------szép napot
  Szia!

  Láttam, hogy korábban feltöltötted a Fűkoszorú c. könyveket, viszont most már nincs fenn. Esetleg el tudod küldeni privátim? ([email protected]).

  Sőt, ha nem nagy visszaélés a jóindulatoddal, a többi "Róma" kötet nincs meg véletlenül?

  Köszönöm előre is

  Üdv
  bensm
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére