julikka
Reakciók pontszáma
48

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Szervusz!
  Ritkán torrentezem, de eddig onnan nem jött vírus.
  DC+-ról, más hasonlóról igen.
  ESET Smart Security nevű progit ajánlom, mindent tud, egy hónapig ingyenes. Könnyű meghosszabbítani, csak új címre egy új jelszót kell kérni.
  Sok sikert!
  sanyo
  Én Isten nem vagyok, nem voltam és nem is leszek soha!... Hiszen arra sem vagyok képes, hogy egy leeső halszálat visszatartsak... Nem! "Beképzelhetem, bebeszélhetem" magamnak, hogy Isten vagyok - de minek?! Semmi értelme. ... Isten gyermeke vagyok, ennek tudatában vagyok és örülök. De Isten gyermeke, még nem Isten! ... Isten teremtménye vagyok, sem több, sem kevesebb!
  Különben is micsoda fura kérdés ez? Az Istennek nem kell segítség! Hiszen ő az Isten. Ez egy értelmetlen kérdés! - szerintem legalább is. Pá!
  Szia Sanyo,
  igazán meglepett a jelentkezésed, köszönöm! Elhiszem, hogy sokat kell dolgozni egy-egy feltöltendő anyagon. Nagyon tetszett a BP Diótörő, ez a kedvenc balettom.
  Most megint a "Cserebere szerelem" 2004 amerikai vigjátékot keresem, de csak a sok torrent jön be, azokban meg valahogy nem bizom.
  Egy 3 éves kis srácnak a Disney meséket csak torrenton tudtam lehúzni, megcsináltam. Nem mondom, hogy e miatt volt, de 28 virus úgy bejött a PC-mbe, hogy ki sem jelzett. Ezután már óvatosabb vagyok).
  Minden jót kivánok és köszönöm a sok szép néznivalót, amit feltöltöttél.
  Üdvözöl julikka
  Szervusz julikka!
  Örülök, hogy tovább adod a műsorokat.
  Csak azért védem jelszóval, mert sokan saját műsorként adták tovább, pedig elég sokat dolgozom egy-egy műsoron.
  További jó szórakozást!
  sanyo
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére