Legutóbbi tartalom: kese01

 1. kese01

  A földvári téren Zöldfa utca

  A földvári téren Zöldfa utca
 2. kese01

  gazdagodas

  Van egy könyv Bodo Shiffer írta a címét nem tudom most, de megkérdezem, mindenkinem ajánlom pénzügyi változások terén mérföldkő!
 3. kese01

  Szólánc étel nevekkel

  Szilvásgombóc
 4. kese01

  Pénzügyi Válság

  Neked is :)
 5. kese01

  Pénzügyi Válság

  Teljesen igazad van döng az MLM döng a piramisra épülő pénzszerzés igérete. Talán nem is a termelési gazdálkodás befolyásolja a piaci árakat, hanem a sorok közötti tologatás ide oda pakolgatás lehetőségének kihasználása. Egyszer ez is véget ér és éppen akkorát fogy szólni mint a "gazdasági...
 6. kese01

  Jo reggelt, Jo estet Mindenkinek

  Nagyon szép reggelt és napot mindenkinek:)
 7. kese01

  Pénzügyi Válság

  Ez egy mókuskerék, amint vége lesz minden szárnyalni fog, majd kezdődik előröl. Mindenkinek érdeke aki profitot szerez vele, gondold el volt annak idején egy Rt akik kibocsátottak 100 ft os egységáron részvényt volt aki vett belőle 100 db-ot tehát 10000 ft jában volt az egész dolog, pár év alatt...
 8. kese01

  Külföldieknek megfejthetetlen az Időkerék

  Érdekes, az ominózus kerék mellet dolgozom a Szépművészeti Múzeumban, de még nem hallottam turistát afelől érdeklődni:) Vicces, minden évben színes tehenek lepik el Budapestet, mindenki fellángol a láttukon, ki így ki úgy:) Ezek a tehenek éppen annyira borzasztóak, mint a kerék, illetve a kerék...
 9. kese01

  Jo reggelt, Jo estet Mindenkinek

  Sajnos igen, az üzlet az ilyen :)
 10. kese01

  Jo reggelt, Jo estet Mindenkinek

  Ráadásul sok helyen még csak most van 7, 6, 5, 4, 3, 2 óra:) Engem meg is zavart az utolsó hozzászólás ideje 02 40, mondtam is ez nem igaz, mindjárt kelnem kell :)
 11. kese01

  Jo reggelt, Jo estet Mindenkinek

  Nem nem az emberekre értettem a dieselt még járatják magukat:) Vácon csak hideg van, de az nagy! A nagy tó be van fagyva?
 12. kese01

  Jo reggelt, Jo estet Mindenkinek

  Igen a díesel autókat is alapjáraton kell járatni, a megfelelő üzemi hőmérséklet elérése érdekében, ma pedig nagyon hideg van, sok a diesel :) Majd lesz jobb!
 13. kese01

  Minek orultel Ma?

  Felébredt a család és én mehetek dolgozni, de csak pár órát leszek távol, ennek örülök, hogy hamar látom Őket megint. Este mennek táncfellépésre a lányok ennek is örülök, nagyon aranyosak :)
 14. kese01

  Nálatok milyen az idő?

  most voltam kint igaz a -12 Nagyon fáztam, gyorsan be is ültem a gép elé, valószínű, hogy itt is maradok szinte egész nap :)
 15. kese01

  Kinek mi a hobbija?

  Szeretek olvasni, játszani a gyerekeimmel, netezni, és mindenféle pc-s játékkal játszani
Oldal tetejére