Legutóbbi tartalom: mateisz

 1. M

  Váljak? Ne váljak? és amivel jár....

  Romantikus alkat vagyok. Eddig az összes páromhoz hozzá akartam menni. Nem vagyok fehérmájú csak nagy étvágyú. Aláírás: egy imádkozó sáska.
 2. M

  40 év feletti nõk...

  Imádom az érett nőket! Képesek az igényeiket pontosan megfogalmazni, határozott elképzelésük van az életüket érintő kérdésekről, és becsülik a szabadidő jelentőségét!
 3. M

  Mit szeretsz a kedvesedben?

  Ha csendben vagy távol van..:) Viccelek csak. A hangját és a közelségét. A gondtalanságát és a talpraesettségét. Mellette a gyámoltalanságát és a védtelenségét. A határozottságát és a félszegségét. Az eszét és az összes butaságát!
 4. M

  Ducik akik +++

  Nem tudom felvenni a fonalat ebben a topicban. Nem erre számítottam, mikor ide tévedtem. Gondoltam önsegítő közösség jelleggel működhet. Bár így végigolvasva van benne valami.
 5. M

  Cserenyaralás

  Van valamerre egy Balaton topic? Tisztára elfogott a melankólia és a nosztalgia vegyes érzete..:)
 6. M

  Cserenyaralás

  Arra gondolok, hogy gyermekként a a bajszos hosszúhajú NDK-ás proletárok nem sokban különböztek a vájártól, legfeljebb balatoni világost ittak HB helyett.. Mi meg lángost és palacsintát ettünk, mint ma a mi gyermekeink..
 7. M

  Cserenyaralás

  Katowice 1987. Egy lengyel kisfiúnál nyaraltunk a bátyámmal a berlini falon innen. A rákövetkező évben meg ő jött hozzánk a húgával a siófoki szot üdülőbe 2 hétre. Visszanézve vicces volt akkor a Balaton, bár gyermekként megvolt a romantikája.
 8. M

  Másnaposság elleni csodaszerek

  És ha lehet, az utolsó 2-3 órában nem kell rágyújtani.
 9. M

  Pálinkás jó reggelt!

  Deci pálinka reggel, mert túl sok a savam. Aztán jöhet a két deci vörösbor, hisz már semmi savam nem volt..:)
 10. M

  A vörösbor csökkenti a dohányzás ártalmait

  A vörösbor univerzális gyógyszer. Még szerencse, hogy egy hajításnyira élek Villánytól. Így téltájban szeretek esténként egy finom pohár száraz cabernet savignont iddogálni.
 11. M

  Önbizalom,lelkiegészség,önismeret,konfliktuskezelé s

  A konstruktív egoizmusban hittem egész életemben. Abban, hogy első körben mindig a saját lelki egyensúlyunk elérése a cél, magunkat kell tiszteljük legjobban és a felhalmozott energiát pergetni a környezetünkben. És a legtöbb megbocsátással és jóvátétellel is magunknak tartozunk.
 12. M

  Cigihez kapcsolodó minden

  Januártól nagy sláger lett a kolléganőim körében az elektromos cigi. Miután lassan bolthálózatok épülnek ki a forgalmazásukra, nem ártana többet tudni a hatásaikról a marketing szövegeken kívül.
 13. M

  vitamin pro es kontra

  Szentgyörgyi Albert a C-vitaminnal kapcsolatban azt mondta, hogy ugyanolyan élelmiszer alapanyaggá kell váljék, mint a cukor. Ezt a zsírban oldódó vitaminoknál nem ajánlotta (DEKA)..:)
 14. M

  Szenvedélybetegségek

  Az addikció negatív előjele akkor jelenik meg, mikor kialakul a rendszeres napi használat, ami értelemszerűen nem köthető tovább az ünnepélyes társas együttlétekhez, annak hiányában is megjelenik, illetve pótol, töm.
 15. M

  Másnaposság elleni csodaszerek

  Amúgy meg lefekvés előtt kell bevenni egy algoflexet és reggel csak az általános fáradtság köszön vissza a tükörből!
Oldal tetejére