Legutóbbi tartalom: Merina02

 1. M

  Felebarátom egy macska

  Az én cicámnál felebarátibbat nem ismerek :P Az még nagyon vicces amikor minden félelem nélkül elvannak a lóval a macsekok XD Nem tudom miért, de valamiért megérti egymást ez a két faj. sok lovardában tapasztaltam már.
 2. M

  Gonosz horoszkóp

  LOL köszi emberek Xd én ezen mennyit nevettem :D A gonoszkópot már csak a maffia horoszkóp múlja felül XD
 3. M

  Humoros filmek

  Ezt a kettőt én is mindenkinek ajánlom. Szakadtam a röhögéstől és Gerald Buttler az egyik legjobb színész :D Én még a "Bűbáj" c. filmet is javasolná. Igaz, hogy romantikus, de abból a lökött fajtából. Igazán érdekes mit össze nem tudtak hordani abban a filmben :D
 4. M

  Agykontrollosoknak

  Nemrég hallottam egy barátnőmtől (említés szintjén) erről, és gondoltam utána nézek, így örülök, hogy rátaláltam erre a topicra. :) Mennyire nevezhető agykontrollnak az ha este lefekvéskor ellazulunk, és gondolatban megtisztítjuk magunkat? És vannak ennek valamiféle negatív hatásai?
 5. M

  Ji Csing - A változás könyve, Kínai jóskönyv.

  Valami alapja biztosan van, de erre építeni nem szabadna. Legalábbis véleményem szerint.
 6. M

  Kártyajóslás

  Érdemes egy olyan emberrel aki nem ismer és nem tud rólad előtte semmit. Nekem bnőm jósolt még régebben, de ő meglehetősen hitelesen megmondta a közeljövőt (habár erős a gyanúm, hogy beleszólt az, hogy ismerte a helyzetemet és kiszámítható voltam).
 7. M

  Hisztek a jóslásokban?Konkrétan a neten keresztüliekben?

  A netes jóslás túl személytelen. Inkább a szerencsén múlik ha bejön valakinek (véleményem szerint) Meg hát elve úgy fogalmazzák, hogy sok mindenre ráhúzható legyen amit írnak.
 8. M

  az Auralátásról

  Ahány ember annyiféle képpen magyarázta el nekem az aura színét. Volt aki azt mondta mindig változik, és a különféle színek más más jelentést hordoznak. pl zöld: gyógyítás sárga: kreativitás Piros: betegség Arany : állítólag ez a legmagasabb fok. (kérlek javítsatok mert régen mesélték már...
 9. M

  Mit álmodtál? - Gyere meséld el!

  Velem pedig sokszor van hogy nem az előző nap, hanem a következő nap egy-egy jelentéktelen kis mozzanatát álmodom meg. amolyan jóslásnak hívhatjuk de nem igazán tudom mi is ez pontosan. Jelentéktelen eseményekről, percekről van szó ami másnap megtörténik velem. Van mikor emlékszem rá és van...
 10. M

  környezet-, természetvédelem

  Meglepően sok órát meg lehet takarítani. A mi izzónk megvolt évekig és úgy, hogy mindig ment! Nem érdemes 10 percenként le föl kapcsolni, nyugodtan égve lehet hagyni ha akár fél órára is kimész a szobából.
 11. M

  Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

  (Ez de jó topik XD ) 10
 12. M

  Hangulatok képekben, hogy érzed ma magad?

  Hú mennyi kép! Jelen helyzetben én egy kis animációval le tudnám írni a hangulatomat: :88:
 13. M

  Kortárs Képzőművészek Alkotásai

  Művészeti egyetemről jövök és azt kell mondjam hogy a "kortársaimat" nem igazán fogta meg a jelen művészete. Sajnos sok tanáromon látszik mennyire átértelmezik a művészet (nem definiálható) fogalmát. Viszont a magyar kerámia művészetre hívnám föl sokak figyelmét :) Ott vannak szerintem egyedi...
 14. M

  Ducik akik +++

  Én voltam már anorex és vékonyka is, de bizton állíthatom hogy igaz hogy a férfiak 90%a végigmustrált és csorgatta a nyálát de egynek sem főt a foga hogy csont sovány barátnője legyen XD szóval hiába a sok reklám, az akin van mit fogni az van előnyben :D Legalábbis a környékemen.
 15. M

  Beteljesűlt szerelem!!!!!!!

  Gratulálok ha beteljesült :D Remélem sokáig együtt lesztek ^^ Sajnos nekem nincs hasonló pozitív élményem.
Oldal tetejére