Legutóbbi tartalom: MindCrime

 1. M

  Kötés-horgolás

  Sziasztok! Selyemszálból horgolt ruhaminták érdekelnének, van vkinek? Nagyon megköszönném!
 2. M

  Fordított Aukciós weboldalak

  Nem létezik már, úgy tűnik. Pedig érdekes dolog lehetett, ahogy így olvasom
 3. M

  Zeneszerkesztés

  Tud vki mp3-ast vágó programot? AMi jó is. Mert amit én próbáltam eddig, az mindig 128 kbitbe konvertálta az adott számot, az úgy meg nem buli. Más. cue-t mp3ba konvertálni sikerült vkinek? 1x régen nekem is, de már nincs meg a program, amivel igen. Tippek?
 4. M

  Firefox

  Kedvenc böngészőm, ghosteryvel pl nem kívánt sütiket (cookies) is lehet blokkolni. Nagyon hasznos. Minél látogatottabb egy weblap, annál több a sok mocsok adatgyűjtő program. Ha felteszitek a ghosteryt, meglepődtök milyen sok van. Vki használja?
 5. M

  Winamp cím formázás

  Én ezt haszálom: [%artist% - ]$if2(%title% - %album% --- %year%,$filepart(%filename%)) Kiírja az albumcímet és a kiadás évét is (persze minden albumom teljes adatlappal [tag] rendelkezik), kényesen figyelek erre. Ja és csak albumokat hallgatok, szóval hasznos a rendszerezés
 6. M

  MP3 lejátszó

  Én is szerettem az iRivert, de voltak idegesítő hiányosságai. Néha lefagyott és a képernyő is úgy maradt, ilyenkor sem elzárni nem tudtam, sem másra használni, gépbe rakva sem "éledt fel". Megvártam míg lemerül (kb 1 nap), és aztán ment. Ezt 2x csinálta meg nekem. Most iPodot használok, néhány...
 7. M

  Átfedések, avagy mi kapcsolódik az ezoterikához, avagy offoljunk, vagy ne offoljunk?

  Vki olvasott John G. Fullert? Pár éve olvastam tőle egy könyvet, egész érdekes volt, sok parapszichológiai kérdést feszegetett benne. A 401-es járat szelleme v vmi iylesmi. Vki olvasta még? Ha igen, mi a véleménye róla?
 8. M

  Szóban név

  reklámÁron
 9. M

  Te kinek adnál Oscart?

  Nem vagyok nagy Arronofsky rajongó, de a Black Swan az év legjobb filmje egylőre
 10. M

  Egy betű eltérés

  szak - szék
 11. M

  Tanács a 20 hozzászólás könnyű megszerzéséhez

  Koszonom a tippet, udvozlom a forum tagjait!
Oldal tetejére