Misscili
Reakciók pontszáma
1,940

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Szia! Szeretnem letolteni a Janikovszky Eva "Az Ugy volt" szimu cimet, de sehogy sem sikerul. Kerlek kulld at. Elore is koszonom. Judit
  Szia!
  Kérlek küldd át a Betűk világa differenciálás és mássalhangzók zipeket, mert nem tudom sajnos letölteni.

  Köszönöm!
  Szia Misscili!
  Abban kérném a segítséged, hogy ha esetleg megvan még neked a 2. osztályos Ki(s)számoló, azt el tudnád nekem küldeni? A linket megtaláltam, de a mellékletet már törölték a data oldalról.
  Köszönöm
  Krisztina
  Szia MissCili!

  Előző üzenetem azért szűkszavú, mert többször le kellett faragni, hogy 420 karakter alatt legyen.

  Üdv

  Krisztina
  Kedves MissCili!

  Lezárt topic "Gyermek és ifjúsági könyvek II." 242. hozzászólás/2013 Július 1.: a Lázár Ervin Bogármese ott a mesét lehetne letölteni? Hogyan?
  A másik, amit itt találtam: A "Teagamis" által feltöltött Játék ABC megvan neked, mert a hivatkozott oldalon nem találom).

  Üdv

  Krisztina
  Szia!
  Ne haragudj, hogy így ismeretlenül zavarlak! Igaz, hogy borzasztóan régen volt (2009 novemberében), amikor az én ábécém interaktív tananyag-nál megköszönted a feltöltést. Sikerült akkor letöltened? Nagyon fontos lenne, kisfiam most első osztályos, nagyon szereti az iskolát és nagyon szeretném neki ezt az anyagot, de a linkek már nem élnek és sehol nem találom. Tudnál neked segíteni? Ha akkor letöltötted, esetleg felraknád valahová? Előre is nagyon szépen köszönöm: Betti
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére