Legutóbbi tartalom: Olivia69

 1. O

  Szaktanácsadás - szakértés - tanfelügyelet III.

  Miért kell ezt a tanfelügyeletet erőltetni?! Nincs elég problémája a pedagógusoknak ezen kívül is?!?
 2. O

  Szaktanácsadás - szakértés - tanfelügyelet III.

  Komolyan! Most a tanfelügyelet a legnagyobb probléma!?!??Törölni kellene mindet! Nem még ezen (is)idegesíteni magunkat!
 3. O

  Portfólió készítés

  Én is most néztem a pf-t! Enyém is zárva! Abban bízom,hogy az egyszerűsítetthez előírt doksik megvannak (99.1%) és végül is az a lényeg!!! Egyébként mindenem zöld pipás a véglegesítő oldalon!
 4. O

  Portfólió készítés

  Szerintem semmit! Úgy tűnik mindenkinek ugyanazt a sablonválaszt küldik el!
 5. O

  Portfólió készítés

  Köszi Hraboka a választ! Ugyanezt az üzenetet küldték nekem is az [email protected]ól! A barátnőd tudta pótolni? Ha jól emlékszem neki is hasonló problémája van!
 6. O

  Portfólió készítés

  Sziasztok! Régen jártam már itt Nálatok! Most olvasgattam vissza az elmúlt heteket! Nagyon elkeseredtem,mert nekem is eltűnt a 100%-om! Most mi lesz? Mindenem fel van töltve,minden zöld pipa! Így nem fogják elfogadni????? Szerintetek lehet valamit csinálni? (egy "nem kívánok" nyilatkozat tűnt el)
 7. O

  Portfólió készítés

  Jó reggelt! Örülök,hogy sikerült az állóvizet felkavarnom! Ne görcsöljetek ennyire,legyetek már egy kicsit lazábbak! Mindenki MEG TUDJA CSINÁLNI ÉS MEG IS FOGJA! A pedagógus "állatfaj" ilyen! Amit az elmúlt 24 évben kitaláltak,azt mi mindig megcsináltuk!!!
 8. O

  Portfólió készítés

  Sziasztok! Hetek óta olvaslak Benneteket,de most léptem be a "klubba"! Egyetértek NBP-vel! Nem kell ezt az egészet túl dimenzionálni! Leültök és megcsináljátok! (én is készítem) Annyi anyagot fölraktatok ,hogy már egy ötödikes is el tudná készíteni!
Oldal tetejére