Legutóbbi tartalom: Priegl

 1. Priegl

  Harci járművel őrzi a TEK a karácsonyi vásárt

  Na ennyit a valós okokról. Arra ez a jármű ezzel a személyzettel ALKALMATLAN. De a népek idegeit borzolni és "kampányolni", arra tökéletes. Szégyelje magát, akinek karácsonyra is csak ennyi szándéka van :(
 2. Priegl

  Sz_k_r_k_(Szókirakó) 2.

  titokzatos B_j_r_rsz_g
 3. Priegl

  Kifogtál egy ARANYHALAT. Mit kérnél tőle?

  1. egészséget imádott páromnak 2. boldogságot mindkettőnknek, amíg azt lehet 3. kutyáimnak, cicámnak sose rosszabb életet, mint amit most élnek ;)
 4. Priegl

  Harci járművel őrzi a TEK a karácsonyi vásárt

  Azt ugye nem csak én látom, hogy "kiállítási tárgyként" körülkerítve, személyzet nélkül prezentálják a járművet? Szó nincs itt arról, hogy szükség esetén bevessék. Mire ezt onnan megmozdítják (személyzet előkerül, beül, beindít, kimozdít, stb) az a bizonyos kamion (ld. Berlin) már rég letarolta...
 5. Priegl

  De jóóóóó!!!- képlánc játék

  Mátr
 6. Priegl

  Szólánc

  ódon
 7. Priegl

  Jelenleti iv II.

  Jelen! :)
 8. Priegl

  De jóóóóó!!!- képlánc játék

  Kedvenceim
 9. Priegl

  Harci járművel őrzi a TEK a karácsonyi vásárt

  Stimmt, de abból pontosan mennyi is szeretett volna itt maradni? Az életük árán is ki akartak jutni innen a szerencsétlenek!
 10. Priegl

  Harci járművel őrzi a TEK a karácsonyi vásárt

  Egy dolog a fegyveres rendőri jelenlét, és más dolog a látványos erődemonstráció. Utóbbi ráadásul a fent említett országokkal szemben olyan helyen, ahol nem volt semmiféle terror akció, és semmiféle VALÓS fenyegetettség nincs. Ez csupán színjáték, semmi más.
 11. Priegl

  14 őrült tény Bill Gates házáról

  Úgy vélem, ő a tehetségével és munkájával igazán megérdemli. Bár ennél kevesebb érdemmel ne jutnának ilyen, vagy hasonló körülményekhez emberek!
 12. Priegl

  Baukó Éva szexuális zaklatással vádolja Havas Henriket

  Nem tudom, erről mit gondoljak. Igaziból, ha valóban elkövette, jogos a döntés. Tény azonban, hogy a mindenkori áldozatoknak a legtöbbet az ilyen "hatásvadász áláldozatok" ártanak, mint Baukó Éva.
 13. Priegl

  Hitlerhez hasonlította Martin Schulzot – kemény levelet kapott Lázár

  Vagdalkozunk ész nélkül, de nem gondolkodunk. Tán mert nincs mivel. ... és itt még véletlenül sem az előttem szólókra gondolok, hanem az eredeti cikk apropóján jutott eszembe!
 14. Priegl

  Katinka hatodik aranyát nyerte az Eb-n

  Igen, ő az, akire szívesen büszke egy magyar. De ha mögé nézünk, már őt is elüldöztük, csak a szíve magyar még :(
Oldal tetejére