Pufi
Utoljára aktív:
2012 Március 15
Regisztrált:
2003 Február 6
Üzenet:
2,818
Kapott Lájkok:
132
Trófea pontok:
0
Lakhely:
Toronto
Foglalkozás:
magyar

Megosztás

Pufi

Állandó Tag, innen: Toronto

Pufit utoljára itt láttuk:
2012 Március 15
  1. andee94
   andee94
   Szia.Remélem tudsz nekem segíteni.Az egyik családtagomat szeretném megtalálni aki kint élt Torontóban (most állítólag Washingtonban él de ez nem biztos) A nagymamám testvérének az unokája (Győri család) Olyan 1982 körül nyert egy szépségversenyt a kanadai magyarok között.Fél Csillának hívják, félig indián.(nem tudom mi lehet az angol neve) A chaten a többiek azt mondták hogy te szerveztél egy szépségversenyt és hogy lehet hogy tudsz nekem segíteni.
   Előre is köszönöm :)
  2. Borella
   Borella
   Szia Pufi, hetek óta a fejemben vagy és a Facebook-on, ahová nemrég regisztráltam, írtam is Neked üzenetet! Nekem is kegyetlen időszakom volt, van, az összeesés szélén vagyok olykor. Nem fórumozok, ide a profiloldalra bejövök néha. Sajnálom, soha nem akartalak cserbenhagyni, csak van úgy, hogy az ember egyszerűen örül ha megbírkózik a mindennapok egyre nehezedő feladataival, miközben a meglévő amúgy sem könnyű helyzetben mindig jön rá valami plusz teher... Most hogy vagy? Mi bajod volt? Benézek a topikodba, bár mostanában a fórumozásra se kedvem se időm nem maradt.
  3. gödipista
   gödipista
   Nem vagy unalmas, csak nekem van kevesebb időm...
  4. GJodie
   GJodie
   Szia Pufi!
   Régen jártál a chat-en... Hogy áll a könyv, amit ki szeretnél adni? Néha azért benézhetsz ám hozzánk beszélgetni! Jó volt a múltkor is, feldobtad a jónépet. :)
 • Betöltés...
 • Betöltés...
 • Róla

  Lakhely:
  Toronto
  Foglalkozás:
  magyar
  minden

  Kommunikáció

  Aláírás

  Hülyén nézhetsz rám, de hülyének ne nézz
 • Betöltés...
 • Betöltés...