Pufi
Utoljára aktív:
2012 Március 15
Regisztrált:
2003 Február 6
Üzenet:
2,816
Kapott Lájkok:
137
Trófea pontok:
0
Lakhely:
Toronto
Foglalkozás:
magyar

Megosztás

Pufi

Állandó Tag, innen: Toronto

Pufit utoljára itt láttuk:
2012 Március 15
  1. tornando
   tornando
   Tiszteletem azért hogy itt a profilja és elérhetők megszólalásai
   1. Melitta kedveli ezt.
  2. andee94
   andee94
   Szia.Remélem tudsz nekem segíteni.Az egyik családtagomat szeretném megtalálni aki kint élt Torontóban (most állítólag Washingtonban él de ez nem biztos) A nagymamám testvérének az unokája (Győri család) Olyan 1982 körül nyert egy szépségversenyt a kanadai magyarok között.Fél Csillának hívják, félig indián.(nem tudom mi lehet az angol neve) A chaten a többiek azt mondták hogy te szerveztél egy szépségversenyt és hogy lehet hogy tudsz nekem segíteni.
   Előre is köszönöm :)
  3. Borella
   Borella
   Szia Pufi, hetek óta a fejemben vagy és a Facebook-on, ahová nemrég regisztráltam, írtam is Neked üzenetet! Nekem is kegyetlen időszakom volt, van, az összeesés szélén vagyok olykor. Nem fórumozok, ide a profiloldalra bejövök néha. Sajnálom, soha nem akartalak cserbenhagyni, csak van úgy, hogy az ember egyszerűen örül ha megbírkózik a mindennapok egyre nehezedő feladataival, miközben a meglévő amúgy sem könnyű helyzetben mindig jön rá valami plusz teher... Most hogy vagy? Mi bajod volt? Benézek a topikodba, bár mostanában a fórumozásra se kedvem se időm nem maradt.
  4. gödipista
   gödipista
   Nem vagy unalmas, csak nekem van kevesebb időm...
  5. GJodie
   GJodie
   Szia Pufi!
   Régen jártál a chat-en... Hogy áll a könyv, amit ki szeretnél adni? Néha azért benézhetsz ám hozzánk beszélgetni! Jó volt a múltkor is, feldobtad a jónépet. :)
 • Betöltés...
 • Betöltés...
 • Róla

  Lakhely:
  Toronto
  Foglalkozás:
  magyar
  minden

  Kommunikáció

  Aláírás

  Hülyén nézhetsz rám, de hülyének ne nézz
 • Betöltés...
 • Betöltés...