Rózsakvarc
Reakciók pontszáma
94

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Kellemes, szép nyarat kívánok, szeretettel üdvözöllek!
  • Tetszik
  Reagált: Rózsakvarc
  Rózsakvarc
  Rózsakvarc
  Aranyos Barátnőm!...Jöttem hozzád millió puszimmal,ölelésemmel.Csodás napokat kívánok szeretettel!
  Rózsakvarc
  Rózsakvarc
  Drága Szerzsikém!.....Millió puszimat küldöm,sokat gondolok mindenkire.
  Drága Erzsike! Áldott, szép ünnepet kívánok Szeretteid körében! pusssssssssssssssssssz: Teri:00::..:
  Rózsakvarc
  Rózsakvarc
  Drága Aranyos Önzetlen Barátnőm!
  Millió puszimat küldöm,sokat gondolok a régi barátnőimre,barátaimra.MINDENKIT SZERETETTEL ÜDVÖZÖLÖK:Rózsakvarc.
  Drága Erzsike! Pénteki hazajövetelemet az havazás megakadályozta, de tegnap megérkeztem és remélem most hamarosan elkezdhetem a tavaszi munkát a kertben. (tudod: "jön a tavasz, megy a tél" :55: De jó lenne....) Vigyázz magadra, figyelj az unokákra ........ jó egészséget Mindenkinek! sok-sok pusssssssssssssssssz: Terikiss:444::..:
  Drága Erzsike! Ma gép közelben vagyok. Közel 3 hétig Pesten voltam, tegnap jöttünk haza (Lányom hozott ) és megyek is vissza. Majd jelentkezem és várom, hogy Te is adj néha-néha hírt magadról! Minden jót és szépet kívánok nagyon sok szeretettel! pussssssssssssssssssssssssssssszillsk: Teri:444::..::..::ugras:
  Erzsike Kedves! Üzenetedre válaszolva : Annyi olvasnivalót írtam azóta, hogy el sem hiszed. Azt láttam, hogy utoljára az Itália Te drága ! volt az, amit elolvastál, mert ott a neved azoké mellett, akik megnyomták a KÖSZÖNÖM gombot. És utána közvetlenül, elkezdődik egy új novella, amely 10 különálló fejezetből áll. Már elég régóta ott van. A címe : Az utolsó szalmaszál. S mint írtam, tíz részből áll. Pár napja raktam fel az utolsó fejezetét. Az IRODALOM fórumban lévő topicban van, épp úgy, mint a többi hosszú novella. " Luigi48 novellái és egyéb írásai " ez a topic neve. Jártál már ott, meg fogod találni. Szeretettel : Luigi48 ;)
  Erzsike! erre jártam és itt hagytam pussssssssssssssssszijaimat. Szép álmokat! :444: kiss
  Drága Barátnőm! Erre jártam és itt hagytam baráti pusssssssssssssssssssssssssszijaimat! kiss kiss kiss kiss Minden rendben? Majd ne felejtsd a "beszámolót" sokszor gondolok Rád! Teri :..::..::..::..:
  Köszönöm szépen Kedves Erzsike. ;) Annak külön örülök, hogy ismét itt vagy közöttünk, s bízom abban, hogy ez így is lesz nagyon sokáig. Jó egészséget, és további örömteli napokat kívánok Neked sok szeretettel: Luigi ;)
  ERZSIKE! NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK, JÓ EGÉSZSÉGBEN, BÉKESSÉGBEN!
  Kérlek adjál hírt magadról!!!! Még mindig várom a meghívót :(
  pusssssssssssszillak: Terik kiss kiss
  Erzsike! Nagyon hiányzol már! Mi történt? Csak az új oldalra jársz? Jól teltek az ünnepek?
  Ígérted, de ne küldted a meghívót!?
  Nagyon jó egészséget, boldog új évet kívánok: kisskisskisskisskisskiss
  Kedves Erzsike ! Ha jó számolom, három hete már, hogy nem jártál mifelénk. Sokunknak hiányzol, remélem, minden rendben van? Tudod, azóta írtam néhány dolgot, amit talán szívesen elolvasnál. Baráti üdvözlettel : Luigi48 ;)
  Erzsike! Jártam itt, de nagyon csendben Betakartalak, mert hűvös van és bekészítettem a kávét reggelre .:D Nem jött meg a "meghívó" pussssssssssssssssssz: Teri
  Szia Erzsike! Kicsit későn (szokás szerint) jöttem egy röpke látogatásra. Hogy vagytok? Mi vagyogatunk... most unokám van itt. Majd csak vége lesz ennek a sok óvodai szünetnek, bár egész aug. is. Jó, hogy itt van, de sok minden elmarad. Nem tudom, mikor saját gyerekeim voltak kicsik hogy jutott mindenre idő? Biztos "kezdek" öregedni
  Szia Erzsike! Hamar bekukk. mert megint utazom Pestre unokázni és egy ideig nem leszek.
  Kellemes napokat kívánok, vigyázz magadra! pusssssssssssssssssz: Teri
  Kedves Erzsike, köszönöm baráti szavaidat, és azt külön is, hogy meglátogattál. Kellemesen meleg szép nyarat kívánok Neked, és kedves családod számára. Baráti üdvözlettel : Liugi ;)
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére