Sajla
Reakciók pontszáma
2,482

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Kedves Sajla!

  Úgy emlékszem, a Fejlesztőpedagógusok kicsestárába valamikor feltöltötted a Felcsigázó csendéletek című társasjátékot. Mivel sehol sem tudom beszerezni, érdeklődni szeretnék, fel tudnád-e tölteni még egyszer?

  Válaszodat előre is köszönöm!
  Réka
  Szia! Szeretném letölteni A helyesírási gyakorló 1-4. oszt. progit. Odáig már eljutottam, hogy látom a linket, de a multiply.com oldalt hozza be, valami shoping oldalt. Tudnál segíteni, hogy hogyan tölthetném le? köszi szépen, ildikó
  • Tetszik
  Reagált: Dix
  Sajnos nem tudom letölteni az Első daloskönyvem 2,3 részét; a Harmadik és Negyedik daloskönyvem összes részét, valamint a Tengertánc 2. részét. Vissza tudnád tenni?
  Előre is nagyon köszönöm!
  Kedves Sajla!

  Nagyon örülök annak, hogy feltöltötted a Zenekalauz Tengertánc 1 albumát, melynek két részét le is töltöttem. Sajnos a zip.2-őt nem lehet letölteni, mert azt írja, hogy a szerző eltávolította. Arra szeretnélek kérni, hogy töltsd fel kérlek még egyszer a zip.2-őt, mert nekem nagyon nagy szükségem lenne rá, ráadásul sürgős.
  Nagyon köszönöm előre is! :)
  Kedves Sajla!
  A Kolompos együttes albumai közül csak az Egyszer egy királyfit sikerült letöltenem. Tudnál segíteni? Vagy újra felraknád?
  Köszi
  Kedves Sajla!
  Sajnos nem tudom lementeni a Most légy okos! és a Kisegér Nagyegér játékokat. (52.oldal)
  Fel tudnád rakni esetleg újra őket? Köszönettel Szonja
  Köszönöm szépen:)

  Most látom ez már a második szép kép:)

  Legyen szép heted Neked is!
  Szia !
  Tudsz segíteni abban, hogy összesen hány oldalas a "Jobb és balkezes írás és képességfejlesztés feladatlapok óvodásoknak" könyv és az első 21 oldalt hol találom meg?
  Köszönöm.
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére