szinti511
Reakciók pontszáma
290

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • hello.szeretnem megkérdeni hogy neked nincs e meg az ...Elias Jr-ugy lennék midije?vagy a back to black-nem kell midije?segitségedet elore is koszonom
  Üdv! A kérdésem és a kérésem a következő lenne. Sajnos nem rendelkezem olyan komoly technikával PSR-740-em van, és azzal csak midit tudok játszani, viszont a Tesók együttestől nagyon szeretném a Hol van a lány című dalt midiben, a midiszerkesztéshez pedig nem értek, a párom pedig megőrül ezért a számért. Ebben kérném a segítségedet. Továbbá kérdezném, ha a Sunkaraoke oldaláról leszedek pár tesók számot, illetőleg a Deltától az Uzalud számot Mp3-ban akkor azokat meg tudnád e csinálni szöveges midiben is, mivel a többi tesók számot már a Greg midi és Chris midi oldalakról megvásároltam, de ami a Sunkaraokén van fent azok egy része nincs meg midiben, de csak akkor venném meg őket, ha valaki át tudja nekem írni szöveges midire. Próbálkoztam pár Mp3 to Midi converterrel, de csúfos eredményekkel jártam. Válaszodat megköszönve Kállai Zalán [email protected]
  Szia!
  szinti511! Ezuton is megköszönöm azokat a számokat amiket felraktál.
  Nekem is van sok. Ha te is akarod cserélhetnénk. Én elküldeném DVD-n ami nekem van. Címedre, Te meg nekem. Címem 4211 Ebes Vadas u. 55.
  Email cím: [email protected] Üdv János
  Szia szinti511!
  Lehet, hogy szemtelenségnek tűnik, de megoldható, hogy megcsináld midibe Sláger Tibótól az Asztalon összegyűrt papír című dalt? Ha igen, akkor mik a feltételeid?
  Előre is köszönöm a válaszod!
  Sok sikert: zsolt780504
  Szia szinti511!

  Igen, én is zenélgetek hobbi szinten, Roland G-70 szintivel (Albumok, Én...)
  és szintén használok számítógépet is midi szerkesztésre.

  Üdv:imre666
  Szia!
  Láttam a Lord kérésedet a zenék között.
  Gidófalviék Lordjára gondoltál?
  Nekem megvan - szinte - a teljes életmű tőlük, csak jelen pillanatban nem tudom, hogy hol. Ezért vettelek fel a kapcsolatok közé, hogy könnyen megtaláljalak, ha előkerül ez az anyag és fel tudom Neked tölteni.
  Üdv: Csiribá
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére