tavaszieva
Reakciók pontszáma
267

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Kedves Éva!

  Régen hallottam rólad, hogy vagytok? Varrogatsz még? Mostanság nem volt időm, túl egy átalakításon és napok néha nehezek. Most viszont már rászánom magam a varrásra. Ha kész van a munkád tedd már fel te is az oldalra. Már régen akartam válaszolni, de egyszerűen elaprózódtak a napok. Látom te is könyvelő vagy, hiába legalább ebben a világban megtaláltuk egymást.Igaz már én nyugdíjas vagyok, 38 évet könyveltem.

  Erdély csodaszép, Váradon élnek még rokonaim, de igazán Kolozsvárig jutottam el, de már nagyon régen. 10éves koromban, de még mindég maradtak a lelkemben képek, pedig ugye egy könyvelő racionálisabb.

  Ne haragudj, hogy ilyen soká válaszoltam.

  Sok szeretettel üdvözöllek: Ancsa
  Szia Éva!
  Nekem van egy könyvtári, kikölcsönzött Fonyó féle élettan könyvem. 349-es oldalon ez van nálam: Táplálék felvételt megindító és leállító perifériás jelzések.
  Ha innentől hiányzik neked, szólj, és bescannelem.
  Viszont nekem meg lenne egy olyan kérésem, kérdésem, hogy esetleg nekem eltudnád küldeni ezt a könyvet emailben? Egyszerűbb ha megvan gépen, mintha mindig a könyvtárival szenvedek.
  ÉS esetleg nincs még valamilyen élettan tankönyved? Pl: Ganong: Az orvosi élettan alapjai.
  Előre is köszi!
  emailem: [email protected]
  Viki
  Kedves Éva!

  Nem én vagyok az az Ancsa, viszont ez nem zárja ki a barátságunkat. Én Debrecenben éltem és élek, bár a szívem csücske Sopron. Férjnél vagyok, egy fiam, a felesége és egy csodaszép kislány unokám van.
  Irj magadról, ha úgy érzed, hogy meg szeretnél ismerni.

  Baráti üdvözlettel: Ancsa
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére