Legutóbbi tartalom: vidcap

 1. V

  Brutális viccek

  - Halló, Doktor úr? A kisunokám lenyelte a tollamat. - 5 perc múlva ott leszek. - mondja a doki. - És addig mivel írjak, ceruzával?
 2. V

  Brutális viccek

  Hol voltál ilyen sokáig, Pistike? - Fociztunk a Zolikával. - De hát a Zolikának se keze, se lába nincsen! - Igen, nyertem is 7:0-ra.
 3. V

  Közlekedés

  Zuhogó esőben megy a taxis az utasával, aki megjegyzi: - Uram, tudja, hogy beázik a kocsija a tetőablaknál? - Tudom. - Ez mindig így van? - Dehogy is! Csak ha esik az eső!
 4. V

  Közlekedés

  Repülőgép közeledik éjszaka a repülőtér felé. A pilóta elhatározza, hogy megtréfálja a tornyot és eltorzított hangon szól a mikrofonba: - Találd ki, hogy ki vagyok! Erre az irányítótorony diszpécsere lekapcsolja a leszállópálya fényeit és visszaszól: - Te meg találd ki, hogy hol vagy...
 5. V

  Közlekedés

  Murphy éjszakai-busz törvénye: Éjszakai buszt általában csak akkor késel le, ha már nem jön több. És általában úgy késed le, hogy még éppen látod elmenni...
 6. V

  Közlekedés

  A kalauz hazamegy, majd szól a fiának : - Gyere fiam, rázd az asztalt, írni akarok!
 7. V

  Közlekedés

  A repülőgép kapitánya a hangosbeszélőn szól az utasokhoz: - Hölgyeim és Uraim! Van egy rossz és egy jó hírem. A rossz hír az, hogy egy géprabló kerítette hatalmába a repülőgépünket. A jó hír az, hogy a Bahamákra akar menni.
 8. V

  Közlekedés

  Utas a kalauzhoz: - Tessék mondani, ez a vonat mindenhol megáll? - Miért? Maga mindenhol le akar szállni?
 9. V

  "Végső" mondatok!

  De szép medve!
 10. V

  Skótviccek

  A skót menyasszonya dühösen mondja: - Nem bírom tovább veled, elegem van a garasoskodásodból. Itt a gyűrűd, visszaadom. - És hol az a szép díszdoboz, amiben kaptad?
 11. V

  Skótviccek

  - Miért nem vesz a skót hűtőszekrényt? - Mert nem hiszi el, hogy elalszik a lámpa, ha becsukja az ajtaját.
 12. V

  Skótviccek

  A skótot megkérdezték, hogy miért vett a barátnőjének születésnapi ajándékul egy ajakrúzst. - Azért - feleli a skót - mert ez az egyetlen ajándék, amit kis részletekben, de lassanként visszakapok tőle.
 13. V

  Skótviccek

  Két skót beszélget: - Képzeld, az én feleségem születésnapja és a névnapja is Karácsonyra esik. - Nohát, micsoda véletlen! - Dehogy véletlen! Mit gondolsz, miért pont őt vettem feleségül?
 14. V

  Skótviccek

  Egy kocsmában együtt sörözik egy angol, egy ír és egy skót. Azt mondja az angol büszkén: - Nekem tíz fiam van... Az egy híján egy futballcsapat. Az ír nagyot legyint: - Erre vágsz fel? Nekem tizennégy fiam van. Az egy híján egy rögbicsapat. Mire a skót: - Na és? Nekem tizenhét lányom van. Az egy...
 15. V

  "Végső" mondatok!

  Egészségünkre!
Oldal tetejére