W
Reakciók pontszáma
2,279

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • W
  worker
  Szia. Nekem a "Botond" magazinok vannak meg hiánytalanul. Azokat nem tervezem beszkennelni és feltölteni. Digitálisan néhány Botond történetem van, amik az Asterixhez hasonlóak. Azokat a lenti linkről tudod letölteni.
  Szia, Képregényes topikot keresek de nem találok pedig van ahol azt olvastam hogy rengeteg van fent. Tudnál segíteni?
  fonixportal
  fonixportal
  Jasználd a keresőt az oldalon én találtam jópár képregényt de topik csak 2 van vagyis 2-es és 3-as az elsőt nem lehet megnézni sem vaalami oldalhiba miat.
  Szia! Köszi, pillanatnyilag nem keresek tényleges képregényt, de ha találok és elakadok, mint a Nardo képregényekkel, kereslek majd.
  SZIA! NAGYON SZÉP MUNKA A LEPANTO IS! ADJ AGY E-MAIL CÍMET ÉS ELKÜLDÖM NEKED A HIÁNYZÓ FEDERICO NARDO KÉPREGÉNYEKET.ÜDV:TAMÁS
  W
  worker
  Szia! Köszönöm szépen. Tegnap apfel74 és Mrhacker küldtek linket, ahonnan sikerült letöltenem a Macao-t és az Un loup est un loup-ot francia változatban. Ezeket nincs szándékomban lefordítani, de jó nézegetni a képi világuk miatt. A Monster Allergy már nem tetszik. Ezt a három képregényt találtam, ha van még több is a [email protected] -ra tudsz írni.

  Még egyszer köszönöm, üdv, Imre.
  G
  Gadácsi Tamás
  SZIA! AKKOR JÓ! NEKEM IS EZEK VANNAK MEG. JÓ FORDÍTÁST AKKOR MÉG A JÖVŐBEN!..HA ESETLEG KERESEL VALAMIT NYUGODTAN ÍRJ RÁM,TÖBB EZER KÉPREGÉNYEM VAN LETÖLTVE. ÜDV: TAMÁS
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére