Óvodába kidolgozott témahetek, projekttervek, foglalkozás tervek, évestervek.

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

zinki

Állandó Tag
Sziasztok!
Óvodai szakmai munkaközösség éves tervet keresek. Tudnátok e ebben a témában segíteni?
Előre is köszönöm!
 
Sziasztok!
Minősítésem, febr 27. Kiscsoportos.
A farsangon túl leszünk....nincs még tavasz. Milyen témát válasszak??????? Madaras nem jó már!?!? Vagy téli rendszerező??? Ábrázolás és mese tevékenységekre kell tervezzek. A testünkhöz, nem ismerek kicsiknek való mesét.
Várom segítségeteket.
 

apóka2

Állandó Tag
Szia! Az én minősítésem is ezen a napon lesz. Én a természet ébredését választottam. Hóvirág készítése, olvadás, stb. Kombinálva a színekel. Várjuk a tavaszt, elűztük a telet. Várjuk, hogy színesedjen a természet.
 

bogiovi

Állandó Tag
Sziasztok! Magáról a projektmódszerről szeretnék kérni olvasnivalót esetleg szakkönyvet tudnátok nekem ajánlani?Szeptembertől új vezető, új napló ,projekt módszer ,de csak sötétben tapogatózom, köszönöm szépen előre is a segítségeteket!
 

nataly28

Új tag
Sziasztok,en meg csak kezdo vagyok es a segitsegeteket szeretnem kerni,tematikus tervben es foglalkoztatasi tervben,nagyon uj ez meg szamomra.A tematikus tervhez ezek a temakorok vannak:Tavasz.Nyar.Tél.
Foglalkoztatas terv:Balesetmentes kozlekedes.Tavasz virágai.Haziallataink gondozasa.Madarak télen.Kornyezetismereti seta.
Ha valakinek meglenne ezekbol valami az nagy segitseg lenne szamomra,elore is koszonom.
 
Sziasztok!
Készített már valamelyikőtök részletes vizuális nevelés foglalkozás tervezetet “süssünk - süssünk valamit” témában? Kiscsoportos korosztály számára készíteném, jó lenne látni előtte, más, hogyan is csinálja... Gyurma/ só- liszt gyurma tevékenységre gondoltam... Tudna ebben valaki segíteni? Nem lemásolni szeretném, csak ötletet merítenék belőle, illetve a szerkezetére is kíváncsi lennék. Nagyon köszönöm.
 

Gudisz

Állandó Tag
Sziasztok!
Készített már valamelyikőtök részletes vizuális nevelés foglalkozás tervezetet “süssünk - süssünk valamit” témában? Kiscsoportos korosztály számára készíteném, jó lenne látni előtte, más, hogyan is csinálja... Gyurma/ só- liszt gyurma tevékenységre gondoltam... Tudna ebben valaki segíteni? Nem lemásolni szeretném, csak ötletet merítenék belőle, illetve a szerkezetére is kíváncsi lennék. Nagyon köszönöm.
csak ajánlani tudom helyette a főzött gyurmát. :)
 
Sziasztok! Már az anyák napi műsoron töröm a fejem... Nincs valakinek vers, dal ötlete? Valami újat szeretnék, amit nem ismerek. Esetleg valakinek kész műsora? Előre is köszönöm! :)
 

lilizsu

Állandó Tag
Sziasztok! Február elején bemutatót tartok Farsangi hagyományok, népszokások, álarcok, sapkák, szemüvegek készítése, diszitése amire gondoltam. Fő szempont a differenciálás és tehetséggondozás. Van esetleg valakinek egy frappáns vázlata ezzel kapcsolatban? Előre is köszönöm...Gondolataim, ötleteim vannak csak segítségnek kellene...Köszi
 
Kedves Mindenki!

Régóta követem ezt az oldalt és nagyon sok óvodai fórumot! Nagyon sok ötletet kaptam már tőletek! Most viszont segítségre lenne szükségem!

Nyílt napot kell tartanom a szülőknek plusz az igazgató! Nagyon okos kis csoportom van, és vizuális tevékenységet szeretnék velük csinálni, kis énekkel, versekkel körítve. SZép komplexet. Nagyon izgulok és nincs túl sok ötletem sem.
A témám:
Én (testünk). „Egészséges vagyok,mint a makk” /Egészséges életmód, Az emberi test/
Köszönöm a segítséget!
 

Makiwara

Állandó Tag
Kedves Tagok! Víz világnapja témával kapcsolatban szeretnék ötleteket kérni. Hogyan kezdenétek, mi lenne a motiváció egy ilyen komplex foglalkozás esetében? Valakinek nincs véletlenül tervezete? Minden segítségnek nagyon örülnék! Köszönöm!
 
Sziasztok! Én is ugyanígy vagyok március 21-én jön a szakértő és majus3-án pedig minősülök! Nagycsoportom van! Én is szívesen fogadnék ötleteket vázlatokat stb. Amik ilyenkor kellenek! Március húsvét vagy a víz világnapja, május pedig szerintem csakis anyák napja lehet! Segítsetek légyszives! Előre is köszönöm!
 
Sziasztok Óvónénik! Bemutató foglakozást kell tartanom az 5. kompetenciaterület kidomborításával. Komplex foglalkozásban gondolkodom, március 1 időponttal, középső/nagycsoport részére, tavaszvárás, megújulás, esetleg egy kis szelektív szemétszedés témájával. Ha van valakinek jó ötlete, esetleg kidolgozott tevékenységterve, nagyon szépen megköszönném!
 

szia.mia

Új tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni: Az idén nekem kell az óvodai ballagást megszervezni és lebonyolítani kb 20 gyermekkel a művházban, a színpadon. Na ilyet még nem csináltam, és nem is volt ilyen eddig !! Segítsetek légyszi!! Előre is köszönöm :)
 

ladysla

Kormányos
Fórumvezető
Kormányos
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni március 20körül jön a szakértő és májusban minősülök! Szeretettel fogadnék néhány jó ötletet töletek marciusra! Tavaly gólyákkal foglalkoztunk most lehet vmi mást kellene!
Márciusban jön a szakértő, és májusban minősülsz??
 
Sziasztok, új vagyok itt és nagyon örülök hogy ide találtam. Most tanulok óvónőnek és nagyon meg sok ötletet kaptam a megosztott tervektől. És sok dolgot megmagyaráztak amikor nem értettem valamit a saját tervezetem megírása közben :)
 
Sziasztok!!Romániában vagyok óvónéni egy kis falucskában.Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra,mindenki nagyon kedves. Hasznos dolgokkal gazdagodtam.
Arra szeretnélek kérni titeket, ha tavaszi zöldségekkel kapcsolatos tervetek, vagy bármilyen anyagotok van, osszátok meg velem-velünk.Előre is köszönöm!!!
 

szokeno

Új tag
Sziasztok!
Első éves óvodapedagógus hallgató vagyok, és a gyakorlatomhoz kéne egy kis segítség... Témának a “sárkányokat” választottam, van is hozzá pár ötletem, de kiváncsi vagyok a ti vélemenyeitekre/ötleteitekre! Milyen játék foglalkozásokat tartsak nagycsoportosokkal?:)
Köszönöm előre a segítséget!:)
 

Andi86

Állandó Tag
Sziasztok! Tanácsra ötletekre lenne szükségem kérlek segítsetek nekem Pajkos napsugár címmel kellene témahetet tartani és igen kevés ötletem van eddig. Ha valakinek lenne ötlete ne tartsa magában persze csak akkor ha ő is úgy gondolja. Nagyon szépen köszönöm előre is a segítséget!!
 

perpike

Új tag
Sziasztok! Én még új vagyok itt, most ismerkedem az oldallal. Tudnátok nekem nagycsoprtosoknak való játéktervben segíteni? Köszönöm szépen!
 

agiiorosz

Új tag
Sziasztok! Május 8.-án lesz a minősítésem. 2 témában gondolkozom : Tűzoltók ( világnapja május 4) vagy a Madarak és fák napja ( ami május 10.-én van). A helyi és a csoport adottságaihoz is igazodva a mese-vizu páros mellett döntöttem. De sajnos még nem találtam egyikhez sem olyan mesét, ami megfelelően ütős lenne ezen a napon. Szóval ha valakinek van valamilyen ötlete hozzá nagyon szívesen veszem :) Kis középsősök a babáim (4-5 évesek)!
Szép vasárnapot mindenkinek! :)
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére