Agykontroll sikerek

Progressor témája a 'Agykontroll' fórumban , 2010 Július 13.

 1. Gabusz12

  Gabusz12 Állandó Tag

  A tanfolyam óta a parkolás pillanatok alatt megoldóm ha három ujj módszerével.
   
 2. aki03

  aki03 Állandó Tag

  Jó olvasni a sikertörténeteket!
   
 3. judit112

  judit112 Állandó Tag

  Sziasztok!
  A segítségeteket szeretném kérni, hátha valaki tud és szeretne is.
  34 éves vagyok. 2011. januárjában született meg a kisfiam. A szülés után enyhe depresszióm lett, nem igazán úgy alakultak a dolgok, ahogy elképzeltem. Azóta helyrejöttem.
  Próbálkozunk már egy ideje a 2. babával, de sajnos nem akar sikerülni. 2x is elvetéltem és az orvosok nem látják az okát.
  Most ismét próbálkozunk, de félek nagyon, nehogy ezt a babát is elveszítsük. Már arra is gondoltam, hogy véletlenül nem-e az első terhesség utáni problémáim vannak hatással a mostani terhességeimre. Szeretném a segítségeteket kérni, hátha tudtok ajánlani valami könyvet, ami esetleg segíthetne.
  Sajnos vidéken lakunk, a kisfiam mellett meg nem tudom megoldani, hogy kezelésre járjak, ezért gondoltam a könyvre.
  Köszönöm szépen!
   
 4. daibo

  daibo Állandó Tag

  Szia Judit! ÉFT. Én ezt ajánlom neked. Mert egyszerű, gyors, hatékony. Mivel nincs önismeret (szerintem senkinél nincs!) és egy 2 éves gyerek mellett nincs elég időd elmélyülni a magad megismerésében. Az Éft (érzelmi felszabadítási technika) épp az ilyen, nem tudatosult információ hiányt hidalja át. Nem kell gondolkozni, okoskodni, találgatni. Azzal dolgozunk, ami van. Mármint érzés szinten.
  Pl az írásodat így alakítanám át Éft forgatókönyvvé.
  "Bár a szülés után nem igazán úgy alakultak a dolgok, ahogy elképzeltem, ezzel együtt is teljes egészében szeretem és elfogadom magam."
  " Bár a 2. baba még nem sikerült, ezzel együtt is teljes egészében szeretem és elfogadom magam."
  "Bár félek attól, hogy esetleg ismét elveszítem a megfogant babámat, mégis, teljes egészében szeretem és elfogadom magam."
  "Bár lehet, hogy az első terhesség utáni problémák akadályozzák az újabb terhességet, ezzel együtt is teljes egészében szeretem és elfogadom magam."
  Ezeket, ha feloldod magadban - a módszert a neten megtalálod- utána javasolt dolgozni azon amit szeretnél. Van külön EFt topik is itt. üdv daibo
   
 5. bess

  bess Tag

  Sziasztok!
  Arcidegbénulásom 19 nap alatt rendbe jött. Orvos nem hitt a szemének. Csak annyit programoztam, hogy" arcom mindkét oldala minden szempontból teljesen egészséges". Ezt mint egy mantrát mondtam szinte egész nap. Nem laboroztam én sem. Véleményem szerint nagyon mélyen kell hinned amit szeretnél.
  Elvesztett tárgyak, parkoló, sirós kisbabát nyugtassa meg az anyukája MOST, vagy jöjjön a busz 2 percen belül...sorolhatnám, ez már napi rutin. Működik !! Elöször szinte játék, aztán már természetes, hogy működik.
  Sok siker élményt mindannyiotoknak!
  szeretettel: Bess
   
 6. agneske1990

  agneske1990 Állandó Tag

  én azt szeretném megtanulni, hogy hogy leehet a tanulásba bevinni az agykontrollt, jobban megmaradjanak a dolgok, és hamarabb felfogjam.
   
 7. agneske1990

  agneske1990 Állandó Tag

  És stressz kezelésére hogy lehet alkalmazni? Nagyon stresszes leszek ha tömeg előtt kell beszéljek, nem muszáj nagy tömeg legyen elég pár személy is É az idén államvizsgázok, és őszintén a megvédéstől félek nagyon. Valakinek valami ötlete?
   
 8. Mytia

  Mytia Állandó Tag

  Nagyon érdekes volt olvasni a hozzászólásaitokat, főleg mivel már régóta kacérkodom a gondolattal, hogy elmegyek egy ilyen tanfolyamra. Tehát Mindenkinek: KÖSZÖNÖM :D
   
  Ancsika32 és ani02 kedveli ezt.
 9. mfg92

  mfg92 Állandó Tag

  Tanuláskontrolla neve, keress rá google-val. De maga az agykontroll technikája is tartalmaz tanulást segítő elemeket. Más topikban nézelődhetsz.
   
 10. mfg92

  mfg92 Állandó Tag

  Tanuláskontroll a neve, keress rá google-val. De maga az agykontroll technikája is tartalmaz tanulást segítő elemeket. Más topikban is nézelődhetsz.
   
 11. Csvir

  Csvir Állandó Tag

  Jó lenne egyszer elsajátítani.
   
 12. Sakkozzunk:)

  Sakkozzunk:) Állandó Tag

  Sakkhoz is jó lehet szerintem , bár nem tudom.
   
 13. newclass

  newclass Állandó Tag

  A belvárosba igyekeztem, ahol elég nehéz parkolóhelyet találni. Induláskor, és az egész odaút alatt azt programoztam, hogy lesz hely. Konkrétan el is képzeltem, hogy pont a parkolóóránál vár egy szabad parkoló. Mikor odaértem tele volt az egész parkoló, sehol egy árva hely nem volt. Csalódottan nekikezdtem, hogy megfordulok és megyek máshova, mikor láttam, hogy a közben arra közlekedő emberek közül egyik az autójába ül és indul. Megvolt a parkolóhelyem..... természetesen pont a parkolóóránál. :)
   
  Derzsi, KidsComeFirst és Progressor kedveli ezt.
 14. Progressor

  Progressor Állandó Tag

  Örülök a sikerednek!
   
  newclass kedveli ezt.
 15. Rózsavölgyi Éva

  Rózsavölgyi Éva Állandó Tag

  Sziasztok!

  Milyen tapasztalataitok vannak Ultra tanfolyammal kapcsolatban? Szeretném elvégezni. Ha jól láttam, ez kétnapos. Ennél a tanfolyamnál is nagy a létszám vagy jóval kevesebben vannak?

  Válaszaitokat előre is köszönöm!

  Évi
   
 16. yeti108

  yeti108 Állandó Tag

  Mi rengetegen voltunk. Sokat lehet tanulni belőle. Nekem ez csak az elindulás volt az úton, ma már pránanadis vagyok. Sokan kezdték közülünk (és a reikisek közül is) agykontrollal....
   
 17. Rózsavölgyi Éva

  Rózsavölgyi Éva Állandó Tag

  Köszönöm válaszodat !
   
 18. prokundal

  prokundal Állandó Tag

  Hogyan használjam az agykontrollt hálózatépítésben, hálózatom növekedésére és stabilizálására. Pl. fiatal lelkes, kitartó hálózatépítők bevonzására.
  Mit és hogyan programozzak?
   
 19. Somogyine Aliz

  Somogyine Aliz Új tag

  Kedves Progressor!

  Szeretnék érdeklődni, hogy nem tennéd-e ismét fel az Agykontroll könyvet, mert sajnos nekem nem működik a 2 alábbi link. Hibát ír ki!

  Nagyon köszönöm a segítséged!

  Üdvözlettel: Aliz

   
 20. elvira91

  elvira91 Állandó Tag

  Sziasztok!

  Ez lehet, hogy csak számomra volt ennyire örömteli, de én ugráltam örömömben.

  Az elmúlt hétvégén egy tréningen vettem részt, melynek egyik feladata volt, hogy sötétben, csak gyertyafénynél kell 10 folyosón végig menni és megtalálni a felakasztott névre szóló csokinkat. Én a keresés előtt lementem alfába és feltettem a kérdést, hogy hol lehet a csokim. Erőteljesen megjelent a második folyosó eleje, egyből odamentem, s a második folyosó legelső csokiján az én nevem szerepelt.

  Sok sikert nektek is. :)
   
  daibo, 1958 és KidsComeFirst kedveli ezt.

Megosztás